واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
رئیسجمهور در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشور : اساس تفکر اسلامی بر مبنای واکسینه کردن جامعه است
رییس جمهور در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشور بر آمزش فرهنگ سعه صدر تاکید کرد و گفت اساس تفکر اسلام بر واکسینه کردن جامعه استوار است. به گزارش نامه نیوز، به نقل از خبرآنلاین،،حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی، امروز (سهشنبه) در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشور با بیان این که باید به جوانان و نوجوانانمان مدارا و سعه صدر را یاد بدهیم،گفت که ما پیرو اهل بیت و پیامبر (ص) هستیم باید ببینیم چه کار باید بکنیم که از همان کلاس های درس به دانشآموزان مدارا و پرهیز از افراطگری را بیاموزیم .
وی در بخشدیگری از اظهاراتش با تاکید بر اینکه رقابتهای حزبی و جناحی و حتی نقد اشکالی ندارد ، توجه به منافع ملی و رعایت فرهنگ اسلامی و ایرانی را در این امور مورد توجه قرار داد.
رییسجمهور در ادامه با بیان اینکه معلمی کاری سخت است که باید توام با صبر، متانت و حوصله باشد، گفت: البته این کار در عین حال بسیار هم لذتبخش است، وقتی شما نکتهای را به کسی میآموزید گویی آن دانش، حرف و سخن را زنده و متولد کردهاید.
روحانی در ادامه اظهار کرد: نه فقط به خاطر اینکه امروز برخی دانشآموزان شما ممکن است پای صندوق رای بروند تاثیرگذارند و دانشجویان هم همینطور، به طور کلی نوجوانان و جوانان ما امروز تاثیرگذارند. مخفی نکنیم که آنها گاهی برخی مسائل را بهتر میفهمند اگرچه بعضی وقتها برای یک پدر سخت است که ببیند دختر و پسر جوانش مسائل سیاسی جامعه و حتی شرایط منطقه و بینالمللی را بهتر میفهمد، اما به هر ترتیب خوشبختانه در بسیاری از خانهها جوانان در بیان و تفسیر مسائل گوی سبقت را از بزرگان آن خانه ربودهاند که این جای افتخار دارد.
رییسجمهور در ادامه اظهار کرد: امروز نوجوانان و جوانان ما با دنیای دیگر در ارتباطند در حالیکه 20 سال پیش شرایط دیگری حاکم بود. در حال حاضر میبینیم که یک نوجوان شش ساله هماکنون موبایل دارد و یا از کامپیوتر خانه استفاده میکند در واقع با خیلی از مسائل آشنا است و وجود چنین مسالهای وظیفه معلمی را سخت و سختتر میکند.
روحانی با بیان اینکه ما میتوانیم جامعهمان را در برابر انواع تهاجمات واکسینه و یا استریلیزه کنیم، گفت: اگر استریلیزه کردیم، فقط در آن محیط موثر خواهد بود، اما اگر خارج شد فایدهای ندارد اما اگر جامعه را واکسینه کنیم یک فرد حتی به کشورهای دیگر میرود و برمیگردد و مشکلی برایش پیش نمیآید و بر اساس آنچه من میفهم اساس تفکر اسلامی و دین اسلام هم بر مبنای واکسینه کردن جامعه است البته در برخی مواقع استریلیزه کردن درست است، اما اساس را باید بر مبنای واکسینه کردن در نظر گرفت در واقع اساس دین این است که یک انسان مومن آنچنان قوی باشد که از محیط مهاجم نترسد و تحت تاثیر قرار نگیرد، بلکه تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه واکسینه کردن کار مشکل و پیچیدهای است؛ چرا که ما امروز شاهد تهاجمات مختلفی به اعتقاد، اخلاق، دین و سبک زندگیمان هستیم، گفت: غرب تعارف ندارد و شعارش این است که رهبری فکری و فرهنگی دنیا با غرب است و همچنین آمریکاییها هم مدعیاند که رهبری فرهنگی جهان و حتی رهبری غرب هم با ماست.
روحانی با طرح این سوال که آیا محیط مدرسه ما درست و امن است و محیط امنیتی نیست؟ گفت: باید دنبال این باشیم که آیا دانشآموز ما سر کلاس بدون دغدغه و ناراحتی سوالی را که دارد میپرسد؟ البته من وجود نظم در کلاس و احترام در برابر معلم را قبول دارم و این کار درست است اما در عین حال دانشآموز باید بتواند بیدغدغه و به راحتی سوال خود را بپرسد و پرسشگری را حق خود بداند و ببیند اگر چند بار سوالش را پرسید با چشم و نگاه و یا چهره در هم کشیده معلم تنبیه نمیشود. به هر حال تنبیه فقط بنشین، حرف نزن، سوال نکن نیست. دانشآموز باید بداند که حتی با نگاه معلم نیز در چنین صورتی تنبیه نخواهد شد.
وی با بیان اینکه نگاه معلم باید مهربانانه و توام با رحمت باشد، افزود: باید به دنبال این بود که آیا چنین آزادی برای پرسیدن سوال از سوی دانشآموز است و آیا دانشآموز حق نقد و انتقاد نه فقط در بخشهای مربوط به تدریس، بلکه در شیوه اداره کشور را دارد یا خیر؟
تجلیل از 45 معلم نمونه
در این مراسم که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد ، محمدعلی گلستانی شیشوان و صمد ولائی اسکوئی از آذربایجان شرقی، آرام احمدپور از آذربایجان غربی، امیدعلی نایب پور از اردبیل، غلامحسین منصوری و زهره حمزه لو از اصفهان، سیده معصومه میرحسینی از البرز و پرویز بگرضایی از ایلام، لوح تقدیر خود را از دست حجت الاسلام دکترحسن روحانی دریافت کردند.
نصرالله نوروزی از بوشهر، پریسا ابوالحسنی فروغی و صدیقه عدنانی حسینی و لیلا هنرمند از شهر تهران، سیدامیر ذکی و احمد فرهودی از شهرستان های استان تهران، جان بابا آقایی نژاد از چهارمحال و بختیاری، یوسف سالاری از خراسان جنوبی، غلامرضا اسماعیلی چمن آبادی و محمد رحمان پور و معصومه نیک فرجام از خراسان رضوی، دیگر معلمان نمونه ای هستند که از آنان تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم همچنین حسن فریدی از خراسان شمالی، ایوب مردانی و لیلا حسین نژاد از خوزستان، علی بهرامی هیدجی از زنجان، محمد شاه حسینی از سمنان، زهره افشاری از سیستان و بلوچستان، فرزانه منشی زاده و نعمت الله مختاری و احسان بدری طیبلو از فارس، ضیاء قاسمی مدانی از قزوین، یوسف رضا حامدی کیا از قم، کبری اعظمی نژاد از کردستان، منور منصوری و فاطمه آتش پنجه از کرمان، تقدیر شدند.
چنگیز حقیقی فشی از کرمانشاه، هوشنگ بهروزی زاده از کهگیلویه و بویراحمد، علی یازرلو از گلستان و عزت الله مردای الکامی از گیلان، مهدی احمدی از لرستان، عبدالله یزدانی از مازندران، حسن شاه قلی از مرکزی، محمود صباحی زاده از هرمزگان، حسن حسین زاده طاهر از همدان و رضا صالحی وزیری از یزد، از دیگر معلمانی بودند که با حضور رییس جمهور تقدیر شدند.
علی پورکمالی انارکی از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دوست محمد سمیعی پاقلعه از دانشگاه فرهنگیان نیز در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.
1393/2/16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]