تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816796612




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت نانو حاملی که دارو را به طور هدفمند در بدن آزاد می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ساخت نانو حاملی که دارو را به طور هدفمند در بدن آزاد می کند تهران- ایرنا-محققان دانشگاه گیلان، موفق به تولید نانوحامل های دارویی شدند. این نانوحامل لیفی، دارای ساختار یکنواختی است و قابلیت رهایی هدفمند دارو را دارد. نتایج این کار قابل کاربرد در صنایع داروسازی و پزشکی خواهد بود.


به گزارش ایرنا، این نانوحامل لیفی، دارای ساختار یکنواختی است و قابلیت رهایش هدفمند دارو را دارد. نتایج این کار قابل کاربرد در صنایع داروسازی و پزشکی خواهد بود.
نانوحامل های لیفی، موادی زیست تخریب پذیر و سازگار با بدن هستند که با رهایش هدفمند و کنترل شده دارو، سبب افزایش خواص درمانی داروها و کاهش عوارض جانبی آن ها می شوند. از طرفی سایکلودکسترین ها از مواد پرکاربرد در صنایع داروسازی و تولید حامل های دارویی است. این ماده توانایی ویژه ای در پذیرش مولکول های مهمان دارد. در این تحقیق، سعی شده است با استفاده فرایند الکتروریسی، نانوالیاف کیتوسان توسط ترکیبات سایکلودکسترین عامل دار شود. بررسی قابلیت استفاده از نانوالیاف تولید شده، به عنوان سیستم دارورسانی و نرخ رهایش دارو توسط آن، از اهداف اصلی مطالعه شده توسط این محققان بود.
نانوالیاف تولید شده در این تحقیق، دارای محدوده قطر 130 تا 210 نانومتر است و ساختاری یکنواخت دارد. با توجه به نتایج، قطر این نانوالیاف با افزایش مقدار کیتوسان عامل دار شده، کاهش می یابد. مطالعات مربوط به آزادسازی دارو در بافر فسفات نیز حاکی از این است که، با افزایش مقدار کیتوسان، مقدار جذب دارو افزایش می یابد. از دیگر عوامل موثر بر نرخ رهایش دارو، افزایش دما است.
به گفته مهندس مریم باژبان، کارشناس ارشد نساجی از دانشگاه گیلان، با انجام تحقیقات بیشتر در راستای افزایش میزان بارگیری دارو در نانوالیاف تولید شده و بهبود راندمان رهایش کنترل شده و هدفمند دارو، می توان این نانوحامل را در مقیاس صنعتی نیز تولید نمود.
در این کار، عامل دار کردن زیست پلیمر کیتوسان توسط ترکیبات سایکلودکسترین، طی دو مرحله انجام گرفت. در ابتدا گروه های کربوکسیل، در یک محیط قلیایی در بتاسایکلودکسترین شکل گرفتند. سپس، این گروه های کربوکسیل، از طریق پیوندهای آمیدی با گروه های آمینو موجود در کیتوسان، اتصال برقرار کردند. با توجه به ویسکوزیته پایین زیست پلیمر تولید شده و عدم قابلیت ریسندگی آن، از پلی وینیل الکل به عنوان جزء دوم مخلوط الکتروریسی در نسبت های مختلف استفاده شد. ساختار، قطر و شکل نانوالیاف تولید شده، توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین عوامل موجود در نمونه تولید شده، توسط روش طیف سنجی مادون قرمز(FTIR) تعیین شد. آزمایش های مربوط به رهایش داروی سالیسیلیک اسید از نانوحامل تولید شده، توسط روش طیف سنجی مادون قرمز در بافر فسفات، در دو دمای بدن و محیط بررسی شد.
تصاویر حاصل از میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان دهنده تولید الیاف با ساختار یکنواخت و بدون ایجاد ساختار دانه تسبیحی است. نتایج حاصل از ویسکوزیته برشی و هدایت الکتریکی محلول های ریسندگی بیان گر این است که قطر نانوالیاف تولید شده به طور مشخص تحت تاثیر نسبت مخلوط قرار دارد. به عبارتی افزایش مقدار کیتوسان عامل دار شده (توسط سایکلودکسترین) در مخلوط پلیمری، سبب کاهش قطر نانوالیاف حاصله می شود.
افزایش میزان جذب دارو با مقدار کیتوسان، به دلیل افزایش پیوندهای آبگریز مولکول های دارو با حفره آبگریز سایکلودکسترین است. این پیوندها نرخ آزادسازی دارو را کاهش می دهند.
نتایج کار تحقیقاتی مریم باژبان، دکتر مهدی نوری و دکتر جواد مختاری (اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان) در مجله Chinese Journal of Polymer Science (جلد 31، شماره 10، ماه jun ، سال 2013) انتشار یافته است.
علمی**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن