تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842082690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«شتر» منشا اصلی بیماری مرگبار مرس در عربستان


واضح آرشیو وب فارسی:سافتستان:

شمار قربانیان ویروس مرس طی چند هفته گذشته افزایش چشمگیری یافته است. این ویروس که بیشتر قربانیان خود را در عربستان سعودی گرفته، همچنان خطری برای دیگر کشورهاست.
«شتر» منشا اصلی بیماری مرگبار مرس در عربستان



مرس که به “سندروم تنفسی خاورمیانه” نیز معروف شده در ابتدا نشانه‌هایی شبیه به سرماخوردگی دارد. این بیماری در ادامه می‌تواند منجر به نارسایی‌های شدید عصبی و عفونت ریه و از کار افتادن کلیه‌ها شود. گرگوری هرتل، سخنگوی سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که احتمال مرگ مبتلایان به این ویروس در حال حاضر حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد است. سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در ادامه گفت تا زمانی که ما ماهیت این ویروس و شیوه فعالیت آن را نشناخته‌ایم و تا زمانی که شیوه‌ای برای برخورد و کنترل آن تهیه نکرده‌ایم، این ویروس همچنان خطری برای انسان‌ها باقی می‌ماند. ویروس مرس به گروه ویروس‌های موسوم به “کرونا” تعلق دارد. کرونا خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی تا سارس در آن قرار دارد. ویروس سارس حدود ۱۰ سال پیش شایع شد. خطر آن اکنون از میان رفته است. اودو بوخهولتس، یکی از محققان انستیتوی “روبرت کوخ” آلمان در باره ویروس مرس می‌گوید، این ویروس حدود دو سال است که شناخته شده. بوخهولتس می‌گوید بررسی در باره این ویروس ادامه دارد، زیرا این ویروس تاثیر شدیدی بر ارگان‌های بدن می‌گذارد و به بیماری‌های گوناگونی می‌انجامد. آیا بیماری ناشی از ویروس مرس را می‌توان معالجه کرد؟
هنوز هیچ راهکاری برای مقابله با ویروس مرس وجود ندارد. دانشمندان هنوز نتوانسته‌اند هیچ دارویی برای مداوای هدفمند عوارض آن یا هیچ واکسنی برای پیشگیری از این ویروس ارائه کنند. یکی از راه‌هایی که همه محققان این ویروس هم‌نظر بر آن تاکید می‌کنند این است که رعایت بهداشت، ابتلا به این بیماری را به شدت کاهش می‌دهد، زیرا این بیماری می‌تواند مثلا از راه عطسه و سرفه به دیگران منتقل شود. به گفته اودو بوخهولتس، از محققان انستیتوی “روبرت کوخ” آلمان، این ویروس می‌تواند مدت‌ها در مکان‌های آلوده به زندگی خود ادامه دهد. تماس دست با این ویروس سبب انتقال ویروس می‌شود و در صورت تماس دست با صورت این ویروس امکان انتقال به درون بدن انسان را می‌یابد.

منشا ویروس مرس
دانشمندان هنوز نتوانسته‌اند منشا این ویروس را به طور قطع اعلام کنند. آنها اما به احتمال زیاد شتر را منشا اصلی این بیماری می‌دانند، زیرا در تحقیقات آنها در بدن بسیاری از شترها ویروس مرس و همچنین عناصر فراوانی علیه این ویروس یافته‌اند. آن‌چه دانشمندان هنوز درنیافته‌اند این است که به رغم وجود ویروس مرس در بدن شترها، چرا این حیوانات به بیماری خاصی مبتلا نمی‌شوند؟ همچنین هنوز مشخص نشده که آیا این بیماری به طور مستقیم از حیوان به انسان منتقل می‌شود یا فرآورده‌های حیوانی چون شیر شتر یا گوشت شتر که در عربستان سعودی به وفور یافت می‌شوند، در انتقال این ویروس به انسان سهیم هستند. مقامات عربستان سعودی در روزهای پایانی ماه آوریل از شهروندان این کشور خواستند از خوردن شیر و گوشت شتر پرهیز کنند.

شیوع ویروس در کشورهای دیگر
بیشترین مبتلایان به عوارض ویروس مرس در عربستان سعودی هستند، اما در دیگر کشورهای خاورمیانه چون اردن، قطر، امارات عربی متحده، عمان و کویت نیز نمونه‌هایی دیده شده‌اند. همچنین مواردی از ابتلا به ویروس مرس در فرانسه، آلمان، ایتالیا، تونس و بریتانیا نیز مشاهده شده است.
اودو بوخهولتس، یکی از محققان انستیتوی “روبرت کوخ” آلمان می‌گوید بیشتر مبتلایان به ویروس مرس در این کشورها رابطه‌ای مستقیم با شتر داشته‌اند. هفته نامه آلمانی “اشپیگل” به نقل از نهادهای بهداشت آمریکا اعلام کرده است که نخستین مورد ابتلا به ویروس مرس در این کشور نیز ثبت شده است. این فرد در بیمارستانی در ایالت ایندیانا مداوا می‌شود. گفته می‌شود این مرد حدود یک هفته پیش از راه بریتانیا و از مبدأ عربستان سعودی وارد آمریکا شده و کمی پس از ورود به خاطر تب، تنگی نفس و سرفه به بیمارستان منتقل شده است.

احتمال انتقال ویروس مرس از انسان به انسان
تاکنون این ویروس به بدن کارکنان بیمارستان‌ها چون پزشکان و پرستارها نیز منتقل شده است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرده که ۶۰ درصد سرایت‌های انسان به انسان ویروس مرس، در میان کارکنان بیمارستان‌ها و اعضای خانواده بیماران ثبت شده است. چهار تن از اعضای کادر پزشکی بیمارستانی در شهر تبوک، در شمال غرب عربستان سعودی به این ویروس مبتلا شده‌اند. هراس گسترده نسبت به شیوع این بیماری حتی موجب بسته شدن بیمارستانی در شهر جده عربستان شد. این اتفاق پس از آن رخ داد که چهار دکتر شاغل در این بیمارستان اخیرا از ترس ابتلا به این ویروس از معالجه بیماران مبتلا به مرس سر باززدند. بوخهولتس همچنین به نمونه‌هایی اشاره می‌کند که در آنها چند اروپایی در کشورهای عربی به بیماری‌های ناشی از ویروس مرس مبتلا شده و سپس به اروپا آمده و دیگران را مبتلا کرده‌اند. این محقق انستیتوی “روبرت کوخ” آلمان بر این نظر است که رویدادهایی مثل مراسم حج در عربستان سعودی می‌تواند در انتقال این ویروس به دیگران به شدت موثر باشد.

۱۵ اردیبهشت, ۱۳۹۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سافتستان]
[مشاهده در: www.softestan.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن