تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867770577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور


طرح تحول نظام سلامت از امروز در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت اجرا می شود. بر اساس این طرح هزینه درمان بیماران در بیمارستان های دولتی کاهش می یابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، براساس طرح تحول نظام سلامت ، سهم بیماران از هزینه های بستری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی به 10 درصد کاهش می یابد  و 90 درصد هزینه های بستری را دولت تقبل می کند. این میزان برای ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر ، روستائیان و عشایر 5 درصد خواهد بود . هزینه زایمان طبیعی در همه بیمارستان ها و زایشگاه های دولتی نیز رایگان خواهد بود . همچنین از امروز هیچ بیمار بستری در بیمارستان‌های وزارت بهداشت برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی نباید به خارج از بیمارستان هدایت شود.
دکتر هاشمی
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی هم در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما، با اشاره به آغاز طرح تحول در نظام سلامت از روز دوشنبه گفت: مردم مجبور بودند در مراجعه به بیمارستانهای دولتی که علاوه بر 10 درصد فرانشیز، برای تهیه ملزومات و تجهیزات درمانی یا انجام آزمایش در خارج از بیمارستان یا دیگر خدمات تشخیصی مثل تصویربرداری هزینه پرداخت کنند که بنا بر این است که این خدمات توسط بیمارستان تامین شود .
وی  این امر را مهم ترین و سخت ترین کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ذکر کرد و گفت: رقم قابل توجهی هم برای زایمان طبیعی برای تشویق مردم به این امر تخصیص یافته است که در صورت موفقیت، 10 درصد از شیوع سزارین کاسته خواهد شد.
دکتر سید حسن هاشمی افزود:  پرداخت بیماران در سال ۹۳ برای مراجعه به بیمارستان های دولتی را در مقایسه با سال ۹۲ به میزان ۲۷ درصد کمتر ذکر کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه گفت: یکی دو بسته بسیار مهم مربوط به مناطق محروم هم هست که امیدواریم با حمایت های دولت در قالب پرداخت های مضاعف بتوانیم دستکم 1800 پزشک را در مناطق محروم جذب کنیم.
وی افزود: فکر می کنم این موضوع در چند ماه آینده شدنی است علاوه بر آن در بیماران صعب العلاج، حتما دولت کمک جدی خواهد کرد به ویژه برای افراد بی بضاعت و کم در آمد که زیر خط فقر می افتند.
وی اصل مهم در پیشگیری را خواست مردم دانست و گفت: نقش دولت هم در بدآموزی ها یا آموزش صحیح خودمراقبتی، در تبلیغات، محصولات، توجه به آب آشامیدنی مردم، غذا و روح و روان مردم مهم است.
وزیر بهداشت افزود: در مورد درمان در مقایسه با سال 92، 27 درصد در مراجعه به بیمارستانها دولتی پرداخت کمتری خواهند داشت.
وی در ادامه با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی سلامت توسط مقام معظم رهبری گفت:  دولت هم باید قدم های موثری بردارد تا نظام مورد انتظار در حوزه سلامت شکل بگیرد.
وی افزود: یکی از بسته هایی که درحال حاضر دولت دارد کمک می کند 90 درصد هزینه داروهای بیماران صعب العلاج را پرداخت می کند،‌ داروی بیماران خاص را رایگان می دهد، مثلا یک دوره درمانی اوایل سال گذشته تقریبا حدود 11 تا 14 میلیون تومان هزینه داشت که الان به حدود 2 میلیون تومان رسیده است.
دکتر هاشمی گفت:‌هر تصمیم مهم اجرایی در کشور طبق سیاست های کلی سلامت نیاز به پیوست سلامت دارد.
وزیر بهداشت گفت: پیش بینی ما این است که بین سه تا شش ماه بتوانیم همه برنامه ها را تدوین کنیم، البته عملیاتی شدن آنها بستگی به همت دولت و مجلس دارد.


دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن