تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833103447
پیگیری رانت 85 میلیون یورویی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
گزارش احمد توکلی به مجلس/ پیگیری رانت 85 میلیون یورویی تهران- ایرنا- ˈاحمد توکلیˈ نماینده مردم تهران در مجلس و عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار، در ادامه پیگیری های خود در باره ویژه خواری در وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی را به رئیس و نمایندگان مجلس ارائه کرد.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
همکاران ارجمند، نمایندگان محترم، مطلب زیر آخرین نامه ای است که در باره رانت اعطایی بانک مرکزی به تاجری خاص با قدرت شبه انحصاری در واردات کالاهای اساسی نوشته ام. بر اساس تکلیف نمایندگی شما در شورای پول و اعتبار تقدیم می شود. امیدوارم زحمات کمیسیون های اقتصادی و اصل 90 زودتر نتیجه دهد و گزارش آن ها تقدیم مجلس گردد.
احمد توکلی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر سیف
رئیس کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
عطف به نامه محرمانه شماره 93/21865 م مورخ 93/02/01 آن بانک به اینجانب، توجه شما را به نکات زیر جلب می کنم :
1. در تاریخ 28/08/92 تفاهم نامه ای بین بانک مرکزی، بانک پاسارگاد و شرکت سپید استوار آسیا منعقد گردید که طی آن امتیاز ویژه ای به تاجری خاص اعطاء گردید.
2. اعتراضات کتبی و شفاهی مکرر اینجانب تنها یک نتیجه داشت و آن قبول ضرورت تعمیم آن سازوکار به دیگران از طرف مسئولان بود. چون در عمل اتفاقی نمی افتاد در تاریخ 15/10/92 گزارش عمومی اینجانب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تحت عنوان ویژه خواری 650 میلیون یوروئی در رسانه ها منعکس گردید. بر طبق اسناد قطعی موجود، در زمان انعقاد تفاهم نامه با شرکت خاص فوق الذکر و حتی تا تاریخ 15/10/92که گزارش اینجانب منتشر گردید، بانک مرکزی امتیازات انحصاری اعطا شده به شرکت مذکور را در اختیار هیچ یک از وارد کنندگان کالای اساسی قرار نداده بود. مفهوم دقیق رانتخواری نیز دقیقاً همین است.
3. از جمله تأکیدات بر لزوم تعمیم آن امتیاز دستوری بود که معاون اول محترم متعاقب گزارش عمومی 15/10/92 بنده و ناظر بر آن، در تاریخ 18/10/92 در این زمینه خطاب به جنابعالی و وزیر محترم ص م و تجارت صادر کرد.
4. حتی در نامه شماره 92/293723 م مورخ05/10/92 جنابعالی به اینجانب و پیوست های همراه آن نیز ، بانک مرکزی و مدیر کل ذیربط آن، تصریح دارند که این امتیاز با در خواست وزیر صنعت، معدن و تجارت و دستور اقدام معاون اول محترم خطاب به جنابعالیˈمنتج به امضای توافقنامه گردیده استˈ. و هیچ ذکری از اعلام به شرکت های دیگر برای استفاده از این امتیازات نشده است. حق هم همین بوده چرا که، به تعبیر مدیرکل مذکور ˈ تفاهم نامه همان اطمینان بخشی بانک بوده که با تأیید و تأکید وزارتخانه مسئول...ˈ داده شده است. و این ادعای مدیرکل مذکور که ˈ این شرایط برای سایر اشخاص نیز برقرار بوده ... ˈ بی اساس است. یک دلیل، علاوه بر دلایل سابق الذکر، پیشنهاد وزیر مسئول آقای نعمت زاده در تاریخ 09/11/92 است که در آن آمده است:
ˈپیرو نامه شماره 161634 مورخ 18/10/92... و تذکر معاون اول محترم مبنی بر این که چنانچه سایر واردکنندگان با چنین شرایطی حاضر به واردکردن کالاهای اساسی باشند باید امکان استفاده از این فرصت برایشان فراهم باشد، پیشنهاد می گردد دستور فرمائید ضابطه یا دستورالعملی برای تخصیص ارز پس از ورود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور، مشابه تفاهمنامه مورد نظر تنظیم و اعلام گردد.ˈ
روشن است که قطعا نه تنها در تاریخ عقد آن توافقنامه هیچ شرکت دیگری با همان شرایط از امتیاز مذکور استفاده نکرده بود بلکه تا تاریخ 09/11/92 نیز آن امتیاز به هیچ کس داده نشده بود!
4. در نامه اخیر جنابعالی به تاریخ 01/02/93 ادعا شده است که شرکت های دیگر نیز از این روش استفاده نموده اند و سازمان توسعه و تجارت به 22شرکت وارد کننده نیز اعلام نموده است. اما به تاریخ آنها اشاره نفرمودید. اعلام به شرکت های 22گانه در تاریخ 18/10/92 سه روز پس از انتشار گزارش عمومی اینجانب و پس از دستور معاون اول محترم صورت گرفته است و شرکت های دیگر استفاده کننده از این شرایط نیز ، پس از 18/10/92 به بانک مرکزی مراجعه نموده اند ولی با همان شرایط روبرو نشده اند(اسناد آن نزد بنده موجود است).
6. در نامه اخیر از پنج شرکت ری دانه، برلیان، تجارت نور ابرار، بال گستر خاور و تضامنی طباطبایی و شرکاء یاد شده و ادعا گردیده که همان امتیاز بدان ها نیز داده شده است! درحالی که آنچه در ابلاغ به شرکت های 22 گانه و این شرکت های ادعایی در نامه تان عرضه شده کاملا متفاوت از امتیاز داده شده به تاجر خاص است. درتفاهم نامه با شرکت خاص بانک مرکزی پذیرفته است که تعهد پرداخت ارز در سررسیدهای معین چند ماهه بر عهده آن بانک است. همچنانکه در خواست شرکت خاص نیز همین بوده است. اما بانک مرکزی در قبال تجار دیگر نه تنها هیچ تعهدی را نپذیرفته است؛ بلکه تعهد غلیظی هم از آنان درخواست می کند. به متن تعهد نامه دریافتی از شرکت ری دانه توجه بفرمایید:
ˈاین شرکت متعهد می گردد در راستای تخصیص کد ارزی برای ثبت سفارش شماره 25465764 به ارزش 16.750.000 یورو که به صورت برات مدت دار از سوی آن اداره محترم تأیید می گردد هیچگونه ادعا و اعتراضی نسبت به هرگونه ارزی که در هر زمان و هر کشوری که امکان تخصیص دارد، نداشته باشد.ˈ
بر شما روشن است که تعهد بانک مرکزی به تاجر خاص ریسک او را به صفر متمایل می کند و اطمینان به آینده را حداکثر می سازد و قدرت برنامه ریزی به او می دهد، ولی در نقطه مقابل، تعهد غلیظی که از دیگران می گیرید ریسک و نااطمینانی را برای تاجر حداکثر می سازد و قدرت هرگونه برنامه ریزی را از وی سلب می کند. تفاوت این دو حالت چه مبلغی می ارزد؟ اعتباری که برای تاجر خاص در خرید خارجی می آفریند چند می ارزد؟ باز هم می توانید ادعا کنید که رانت نداده اید؟
غیر از ریدانه با دو شرکت دیگر نیز توانستم ارتباط بگیرم. درست در روزی که کارگروه تامین، ذخیره و توزیع کالای اساسی انعقاد آن تفاهمنامه را با آن تاجر خاص تصمیم می گیرد و سه روز بعد آن تفاهم نامه امضاء می شود (براساس نامه آقای هاشمی به آقای سیف، پیوست نامه محرمانه شماره 92/293723 م تاریخ 05/10/92 جنابعالی به اینجانب)، یعنی در 26/08/92 اداره نظارت ارز به بانک سامان می نویسد:
ˈعطف به نامه شماره 9284/م/92/210 مورخ 18/08/92 در خصوص شرکت تضامنی طباطبایی و شرکاء به اطلاع می رساند صدور کد مدت دار صرفا در مورد اعتبارات اسنادی می باشد. مقتضی است منبعد از ارسال درخواست های مشابه خودداری نماییدˈ(نامه شماره 92/8/26/279973) هنوز ادعای عدم تبعیض هست؟
شرکت سوم نیز طی نامه ای به اینجانب به شماره 110/193 مورخ 07/02/93 نه تنها ادعای برخورداری از امتیاز مشابه تاجر خاص را تأیید نمی کند، بلکه گرچه با خرید و ارسال ارز آزاد و کسب رضایت فروشنده اجازه تخلیه می یابد ولی تا روز تخصیص ارز، که بعد از اعتراضات بنده، در اسفند ماه بوده است، اجازه ترخیص نداشته و از این جهت به دلیل خواب سرمایه هایش قادر به تأمین ریال ارز تخصیصی نبوده است. کنجاله سویای وارداتی از آرژانتین از آبان 92 و ذرت برزیلی وارداتی از آذر 92 هنوز(تا تاریخ نامه 07/02/93) ترخیص نشده و در انبارهای گمرک در حال فاسد شدن است. همه این ها بعد از تحمیل زیان 1 میلیون دلاری برای خسارت دیرکرد تخلیه و بهره دیرکرد در مورد اول و 1.2 میلیون دلاری در مورد دوم بر این شرکت بوده است. حتما به خاطر دارید که براساس تفاهم نامه با تاجر خاص، وی از این امتیاز برخوردار است که به محض ورود کشتی اجازه تخلیه دارد و بلافاصله کد ترخیص به وی داده می شود و کالای وارداتی به بازار عرضه می گردد. یعنی نه دموراژ می دهد، نه هزینه انبارداری می دهد و نه خواب سرمایه دارد و چون در مواعید معلوم ارز دریافت می کند خریدهایش برنامه ریزی شده است. البته چنان که بارها گفته ام آن تفاهمات درست و عاقلانه بود ولی نه به شکل امتیاز و رانت. معلوم است اصراری وجود دارد که این کار عاقلانه که به نفع دامداران و مرغداران و واردکنندگان و در نتیجه مصرف کنندگان و اقتصاد ملی است، تنها در اختیار یک تاجر خاص باشد. چه چیز باعث شده است که نمی گذارید تجار دیگر مانند همان تاجر خاص عمل کنند. هزینه واردات را کم کنند، جنس را زودتر و ارزانتر به تولیدکنندگان برسانند، سرمایه شان را آزاد کنند و قدرت تأمین ارز برای معامله بعدی را بیابند و خطر انحصاری تر شدن تاجر خاص را نیز کاهش دهند. این ها که به سود تولیدکننده، تاجر و مردم و دولت است، منافع چه کسی یا چه کسانی به خطر می افتد که انجام نمی شود؟
7. از همه روشن تر، چنان که در نامه های قبلی گفته ام مورد شرکت دولتی جاهد وابسته به وزارت جهاد کشاورزی است که دقیقا با همان شرایط تاجر خاص متقاضی انجام واردات کنجاله، جو وذرت از هند شد. ولی درست 4 روز بعد از امضای آن تفاهم نامه معاون ارزی جنابعالی خطاب به مدیرکل امضاءکننده آن تفاهم نامه و در پاسخ معاون وزیر جهاد کشاورزی می نویسد: ˈلطفا پاسخ داده شود که حمل قبل از تخصیص ارز مغایر با مقررات جاری است و هیچگونه مزیتی را برای واردکننده ایجاد نمی نماید. لذا تخصیص ارز حسب مقدورات و در نوبت صورت می گیردˈ!(حاشیه نامه شماره 92/6/5189 مورخ 28/08/92 دکتر بخشنده به دکتر کامیاب که با شماره 92/258016 در تاریخ 03/02/93ثبت شده است) درست 4 روز پیش از این، همین امر برای تاجر خاص مجاز بود حالا حتی برای شرکت دولتی مجاز نیست. عذری که در جلسه سه شنبه 09/02/93 در دفترتان آقای هاشمی ارایه کرد این بود که ما روپیه زیاد داریم و بلافاصله بعد از درخواست می دهیم این شرکت می خواست پس از فروش کالای وارداتی، ریال بدهد و روپیه بگیرد. مگر آن تاجر خاص بر اساس تفاهم نامه، همین کار را نمی کند؟ با این فرق که بانک مرکزی در قبال او متعهد به تأمین ارزی شده بود که کمبود وجود داشت!
8. هم اکنون نه تنها شرایط تفاهم نامه 29/08/92برای دیگران اجرا نمی شود، حتی شرکتهای دیگر وارد کننده کالای اساسی که تخصیص ارز گرفته و معادل صد در صد ریالی خود را نیز پرداخته و موافقت فروشنده برای ترخیص کالا را هم اخذکرده اند ولی از طریق برات مدت دار بدون تعهد گشایش نکرده اند، از ترخیص کالای خود محرومند.
8. در گزارش مورخ 15/10/92به مورد دیگری از رانت خواری اشاره شده بود که در نامه شما ذکری از آن به میان نرفته است . در مهر ماه سال 92، مبلغ 85 میلیون یورو توسط بانک مرکزی در هالک بانک ترکیه به شرکت همان تاجر خاص تخصیص یافت . مسئولان وزارت صنعت معدن و تجارت ، مسئولیت نوع ارز و بانک مربوط را به عهده بانک مرکزی گذاشته اند. بر اساس شواهد موجود ، در تاریخ مذکور به هیچیک از شرکت های دیگر بخش خصوصی در واردات کالای اساسی، ارز در هالک بانک ترکیه اختصاص نیافت و این رانت آشکار ، سود سرشاری را ناشی از تفاوت کارمزد حواله و سرعت کار که دموراژ را کم می کند، نصیب شرکت خاص کرد. اگر مسئولان دولتی به بانک مرکزی دستور دادند و مسئولیتی متوجه بانک مرکزی نبوده است، باید مشخص شود در غیر اینصورت پاسخگویی با بانک مرکزی خواهد بود.
بنده بیش از این ادامه مکاتبات با بانک مرکزی را وظیفه نمی دانم و انشاءالله از طریق مراجع قانونی دیگر موضوع را پیگیری خواهم کرد.
برادر شما
احمد توکلی
نماینده تهران و ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار
منبع: سایت الف
اول**1368**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
گزارش پيگيري رانت 85 ميليون يورويي
گزارش پيگيري رانت 85 ميليون يوروييبخش داخلی الف 14 اردیبهشت 93تاریخ انتشار يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۵۷ احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس و عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار در ادامه پيگيري هاي خود در مورد درباره ویژه خواری در وزارت صنعت معدن و تجارت گزارشی را بهآخرین وضعیت پیگیری رانت۶۵۰میلیون یورویی
آخرین وضعیت پیگیری رانت۶۵۰میلیون یوروییتاریخ انتشار دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۱۰ احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت پیگیری رانت ۶۵۰ میلیون یورویی تأکید کرد که این موضوع در حال پیگیری است وی اضافه کرد در این باره حرف میزنند اما عملآخرین وضعیت پیگیری رانت 650میلیون یورویی
آخرین وضعیت پیگیری رانت 650میلیون یورویی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی قولهای زیادی دادند اما عمل نکردند فارس احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت پیگیری رانت 650 میلیون یورویی تأکید کرد که این موضوآخرین وضعیت پرونده رانت 650 میلیون یورویی
آخرین وضعیت پرونده رانت 650 میلیون یورویی سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت که رانت 650 میلیون یورویی به وقوع پیوسته و عدم ارائه گزارش دلیل بر وجود همین رانت است فارس مصطفی افضلیفرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون اصل 90 خانه ملت دربارهافضلیفرد در گفتوگو با فارس مطرح کرد رانت 650میلیون یورویی به وقوع پیوسته/عدم ارائه گزارش وزارتخانههای صنعت
افضلیفرد در گفتوگو با فارس مطرح کردرانت 650میلیون یورویی به وقوع پیوسته عدم ارائه گزارش وزارتخانههای صنعت و کشاورزیسخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت که رانت 650 میلیون یورویی به وقوع پیوسته و عدم ارائه گزارش دلیل بر وجود همین رانت است مصطفی افضلیفرد نماینده مردم ارسخنگوی کمیسیون اصل 90: رانت 650 میلیون یورویی را خورده اند و گزارش نمی دهند
سخنگوی کمیسیون اصل 90 رانت 650 میلیون یورویی را خورده اند و گزارش نمی دهند سیاست > مجلس - فارس نوشت سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت که رانت 650 میلیون یورویی به وقوع پیوسته و عدم ارائه گزارش دلیل بر وجود همین رانت است مصطفی افضلیفرد نماینده مردمتوکلی:قولهای زیادی درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی دادند اما عمل نکردند
توکلی قولهای زیادی درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی دادند اما عمل نکردند نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی قولهای زیادی دادند اما عمل نکردند به گزارش نامه نیوز احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارسقولهای زیادی درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی داده اند
قولهای زیادی درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی داده اند کد خبر ۳۹۴۶۹۰ تاریخ انتشار ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۷ - 21 April 2014 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی قولهای زیادی دادند اما عمل نکردند به گزارش فارس احمد توکلی نماینده مردم تهران درنتقاد توکلی از بررسی رانت ۶۵۰ میلیون یورویی
نتقاد توکلی از بررسی رانت ۶۵۰ میلیون یورویی کد خبر ۳۹۴۷۰۷ تاریخ انتشار ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۱ - 21 April 2014 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی قولهای زیادی دادند اما عمل نکردند احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گرانت ۶۵۰ میلیون یورویی را خورده اند و گزارش نمی دهند
رانت ۶۵۰ میلیون یورویی را خورده اند و گزارش نمی دهندتاریخ انتشار دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۲۰ سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت که رانت ۶۵۰ میلیون یورویی به وقوع پیوسته و عدم ارائه گزارش دلیل بر وجود همین رانت است به گزارش فارس مصطفی افضلیفرد نماینده مردم اگزارش توکلی از رانت ۸۵ میلیون یورویی
گزارش توکلی از رانت ۸۵ میلیون یورویی احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس و عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار در ادامه پیگیری های خود در مورد درباره ویژه خواری در وزارت صنعت معدن و تجارت گزارشی را به رئیس و نمایندگان مجلس ارائه کرد الف بسمه تعالیهمکاران ارجمند نمایندگان محویلای 8 میلیون یورویی زلاتان ابراهیموویچ/عکس
ویلای 8 میلیون یورویی زلاتان ابراهیموویچ عکس دیروز نماهایی از کاخ مجلل رونالدینیو در بارسلونا را برایتان به نمایش گذاشتیم و امروز هم سری به خانه زلاتان ابراهیموویچ می زنیم سایت جام جم ورزشی - زلاتان ابراهیموویچ یکی از ثروتمندترین ورزشکاران دنیاست این فوتبالیست مشهور و محبوب سوئ۲.۲میلیون زن کارگر تحت پوشش تامین اجتماعی/ پیگیری آییننامه رفع مشکلات زنان کارگر
وزیر کار راه و تأمین اجتماعی خبرداد ۲ ۲میلیون زن کارگر تحت پوشش تامین اجتماعی پیگیری آییننامه رفع مشکلات زنان کارگر خبرگزاری پانا وزیر کار راه و تأمین اجتماعی با اشاره به مشکلات زنان کارگر و نقش آنها در تولید ثروت در کشور از پیگیری برای تدوین آئیننامهها و دستورالعملها برایمسي و درخواست دستمزد20ميليون يورويي
مسي و درخواست دستمزد20ميليون يورويي ستاره آرژانتيني بارسلونا از باشگاه خواست تا در قرارداد جديدي دستمزد وي را به فصلي 20 ميليون يورو افزايش دهند ليونل مسي درخواست فصلي 20 ميليون يورو از قرارداد جديدش با بارسلونا را مطرح کرد مارکا اعلام کرد که مسي منتظر پاسخ باشگاه بارسلونا استدرخواست دستمزد ۲۰ میلیون یورویی از سوی مسی
درخواست دستمزد ۲۰ میلیون یورویی از سوی مسیستاره آرژانتینی بارسلونا از باشگاه خواست تا در قرارداد جدیدی دستمزد وی را به فصلی ۲۰ میلیون یورو افزایش دهند به گزارش خبرگزاری فارس لیونل مسی درخواست فصلی 20 میلیون یورو از قرارداد جدیدش با بارسلونا را مطرح کرد مارکا اعلام کرد که مسی مدرخواست دستمزد 20 میلیون یورویی از سوی لیونل مسی/ رکورد رونالدو شکسته میشود؟
درخواست دستمزد 20 میلیون یورویی از سوی لیونل مسی رکورد رونالدو شکسته میشود ورزش > فوتبال جهان - مسئولان باشگاه بارسلونا برای تمدید قرارداد لیونل مسی او را به پردرآمدترین بازیکن جهان تبدیل خواهند کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلوناانتقاد از رانت های سیاسی و اقتصادی در ارتقای شغلی/ تخلف 5 میلیون دلاری واردات دستگاه های دسته دوم و پر مصرف
سیاسی مجلس در گفتگو با مهر مطرح شد انتقاد از رانت های سیاسی و اقتصادی در ارتقای شغلی تخلف 5 میلیون دلاری واردات دستگاه های دسته دوم و پر مصرف عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند ارتقای شغلی با استفاده از رانت های سیاسی و اقتصادی در کشور از تخلفات برخ-
گوناگون
پربازدیدترینها