تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868906378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کواکبیان: مساله دلواپسان توافق ژنو نقد نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کواکبیان: مساله دلواپسان توافق ژنو نقد نیست تهران- ایرنا- دبیرکل حزب مردم سالاری با بیان این که مساله شرکت کنندگان در گردهمایی دلواپسیم به هیچ عنوان نقد نبود، گفت: دلواپسی ها نسبت به توافق ژنو نباید منحصر به طرفداران دولت گذشته و اعضای جبهه پایداری شود.


«مصطفی کواکبیان» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا،افزود: خلاصه شدن دلواپسی در این افراد شائبه برخورد سیاسی و جناحی را به وجود می آورد به همین دلیل انسان در نیت خالص این افراد شک می کند.
وی، بیان نشدن راهکار توسط حاضران در گردهمایی دلواپسیم و طرح انتقادات بدون مبنا را از ایرادهای این گردهمایی دانست.
مدیرمسوول روزنامه مردم سالاری با بیان این که بسیاری از این افراد دعوت تشکل های سیاسی را برای حضور در مناظره ها نمی پذیرند، گفت: این دوستان بارها دعوت ها را برای بیان دلواپسی ها نادیده می گرفتند و حاضر به مناظره نبودند حال اگر این دوستان واقعا دلواپسی دارند نباید یک سویه وارد شوند.
کواکبیان خاطرنشان کرد: آنان حاضر نیستند که در یک فضای دوستانه اظهاراتشان مورد ارزیابی قرار گیرد و جوابگو منتقدان خود باشند.
دبیرکل حزب مردم سالاری با بیان این که این افراد چیزی در چنته ندارند، اظهار داشت: به نظرم فرار این افراد از مناظره به این دلیل است که این دوستان هیج در چنته ندارند و در بهترین حالت می خواهند «وقت تلف کردن هسته ای» دوران قبل را پیشنهاد بدهند.
کواکبیان تاکید کرد که دولت همواره از نقد استقبال می کند اما مساله شرکت کنندگان در نشست دلواپسان به هیچ عنوان نقد نبود به همین دلیل راهکار ارایه نمی کنند.
وی با بیان این که باید نسبت به توافق نامه ژنو هوشیاری خود حفظ کرد، گفت: هر فردی می تواند نسبت به سرنوشت کشور احساس مسوولیت کرده و به بیان نظرات خود بپردازد. این مساله که افراد در نشستی در مورد توافق ژنو به بیان دغدغه های خود بپردازند خیلی خوب است چرا که باور من این است که مردم باید هوشیاری خود را حفظ کنند.
دبیر کل حزب مردم سالاری یادآور شد:هوشیاری ما در مواجهه با توافق ژنو باید حفظ شود تا منافع ملی ما آسیب نبیند اما این دلواپسی نباید منحصر به طرفداران جبهه پایداری شود.

**دستگاه دیپلماسی به دلواپسی ها پاسخ دهد
الهه کولایی استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران نیز در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا بر ضرورت بیان دیدگاه های مختلف در مورد توافق ژنو تاکید کرد و گفت: افراد باید بتوانند در یک فضای باز نظرات خود را مطرح کنند.
وی اظهار داشت: مهم ترین مساله ایجاد شرایط مناسب برای بیان نقطه نظرات متفاوت و ارجاع آن به افکار عمومی و نهادهای تصمیم گیرنده برای پاسخگویی است.
استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: گردهمایی دلواپسیم و سخنان حاضران باید از سوی دستگاه دیپلماسی و نهادهای مرتبط پاسخ داده شود. به عبارت بهتر برگزاری چنین گردهمایی به هیچ عنوان نباید موجب نگرانی شود.
کولایی با بیان این که وزارت امور خارجه موظف به دادن پاسخ کافی به منتقدان است ،گفت: وزارت امور خارجه می تواند با بیان پاسخ مناسب دلواپسی افراد حاضر در نشست دلواپسیم را برطرف کند.
سیام*م.س**1336
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن