واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۲۹ب.ظ)
برنامه هاي سال 93 اتاق همدان بررسي شد در سيامين جلسه هيأت نمايندگان اتاق همدان برنامههاي سال 1393 اين اتاق به بحث و تبادل نظر اعضاء گذاشته شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اتاق همدان، بررسي تقويم عملياتي و برنامههاي سال 1393، سياستگذاري در روند توسعه فعاليتهاي اتاق در حوزه امور بينالملل، تصويب تقويم عملياتي آموزشي و بررسي طرحهاي پژوهشي داراي اولويت در اتاق، ساماندهي تشکلها و انجمنهاي تخصصي و بررسي تأسيس و راهاندازي تشکلها از عمده موضوعاتي بود که در اين جلسه بررسي شد.
سيدمجيد موسوي رئيس اتاق همدان با تحليلي از روند توسعه اقتصادي در کشور و لزوم توجه به جايگاه کارآفرينان گفت: در آستانه اجرايي شدن فاز دوم هدفمندي يارانهها، ضرورت حفظ بنگاههاي اقتصادي و توان توليدي واحدها و اصل رقابت در بازار در حفظ اشتغال موجود و ساماندهي وضعيت در آينده بايد مورد توجه باشد.
وي افزود: حضور عالمان اقتصادي و اساتيد دانشگاه و صاحبنظران و برنامهريزي مناسب در تشکيل کميسيونهاي تخصصي، نقطه قوت و راه توانمندسازي اتاقها است و تعامل دانشگاه و کارآفرينان و صاحبان صنايع و بنگاههاي اقتصادي در راه ايجاد بستر مناسب فرهنگي در عرصه اقتصاد ضروري است.
سيدمرتضي بقائي عضو هيأت نمايندگان اتاق همدان و اتاق ايران نيز بيان كرد: با توجه به شرايط خاص استان در جذب گردشگر و زمينههاي بسيار مناسب سرمايهگذاري، ضرورت بررسي وضعيت گردشگري استان و توانمندسازي انجمنهاي تخصصي در راه جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي و معرفي فرصتهاي استان در اين حوزه و پذيرش هيأتهاي تجاري خارجي ميتواند تکميل كننده حلقه اقتصاد و فرهنگ باشد.
مؤمنعلي خزائي عضو هيأت نمايندگان اتاق همدان نيز وضعيت توليد و صنايع تبديلي را مورد توجه قرار داد و گفت: بايد از ظرفيتهايي که بخشخصوصي ايجاد کرده و با حضور رئيس سابق اتاق ايران در مجموعه دولت بهره لازم را برد.
وي سياستگذاري بانکها و مؤسسات مالي و اعتباري را در بر هم زدن نظام اقتصادي موجود مؤثر دانست و افزود: مديران ارشد استان نيز اگر در عمل به حوزه توليد و مديريت جهادي در اقتصاد باور دارند در گزارشي اعلام شود که چه تعداد از بنگاههاي اقتصادي موفق به دريافت تسهيلات از صندوق توسعه ملي شدهاند.
حسن بهرامي نايب رئيس دوم اتاق همدان و سرپرست دفتر نمايندگي اتاق ملاير نيز گزارش تفصيلي از فعاليتهاي دفتر نمايندگي كرد.
رياست اتاق همدان نيز تأسيس دفتر نمايندگي اتاق در شهرستان ملاير و ارائه خدمات به اعضاء در آن حوزه را يکي از توفيقات اتاق در دوره ششم و هفتم فعاليت هيأت نمايندگان عنوان و از تلاشهاي اعضاء هيأت رئيسه و حمايتهاي هيأت قدرداني کرد.
موسوي به اجراي برنامه هاي راهبردي اتاق ايران و مديريت اقتصاد استان در حوزههاي مختلف و پرهيز از تداخل در ارائه راهکارها و مشاورههاي تخصصي اتاق به استانداران، مجمع نمايندگان و دستگاههاي اقتصادي و لزوم رعايت قانون اشاره کرد و گزارشي نيز از دو سال پيگيري و تأسيس، حمايت و تأمين منابع دفتر نمايندگي و تأسيس اتاق در شهرستان ملاير ارائه كرد.
وي افزود: با ارائه طرح توجيهي تأسيس اتاق در شهرستان ملاير، رايزني و پيگيري لازم انجام شد، اما در شرايط حاضر امكان استقلال اتاق در ملاير وجود نداشته و برگزاري جلسات هيأت مؤسس موضوعيت نخواهد داشت و همه ارکان اتاق ايران و اتاقهاي سراسر كشور بايد نسبت به وظايف و اختيارات و احترام به قانون اهتمام جدي داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]