واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار همدان: اعضای شوراها، روستاییان را در خصوص معضل کم آبی آگاه کنند همدان- ایرنا- فرماندار همدان گفت: اعضای شوراهای اسلامی روستاها باید روستاییان را در خصوص معضل کم آبی آگاه کنند.
به گزارش ایرنا ˈعلی تعالیˈ روز یکشنبه در چهارمین دوره همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی افزود: باتوجه به ناآگاهی مردم از وضعیت منابع آب های زیرزمینی، شاهد افزایش مصرف آب از سوی آنان هستیم که از مسوولان امر انتظار می رود مردم را آگاه کنند.
وی با اشاره به خشکسالی های 20 سال اخیر در شهرستان همدان اضافه کرد: تعلل در رفع بحران کم آبی به معنای از دست رفتن منابع آب زیرزمینی موجود است و با توجه به اهمیت نقش آب در کشاورزی، کشاورزان باید با استفاده بهینه از آب مسوولان را در رفع این معضل یاری کنند.
وی با اشاره به کمبود آب در برخی از روستاهای استان همدان عنوان کرد: توجه به منابع آبی در روستاها بسیار حائز اهمیت است زیرا زندگی روستایی بر پایه کشاورزی و دامداری استوار بوده و در صورتی که روستائیان آب کافی برای کشاورزی و دامپروری نداشته باشند به شهرها مهاجرت می کنند.
وی همچنین با اشاره به نقش اعضای شوراهای روستاها در آگاه سازی ساکنین روستا و بالا رفتن سطح سواد روستاییان افزود: امروزه با توجه به افزایش وسایل ارتباط جمعی ساکنان روستاها نیز باید با دید بازتری به توسعه روستاها نگاه می کنند.
وی اضافه کرد: اعضای شوراهای روستا و دهیاری ها نیز باید با مطالعه مباحث مدیریتی ، زمینه ساز توسعه روستاها باشند.
وی ادامه داد: اعضای شوراها پل ارتباطی بین مردم و مسوولان هستند و هرچه این پل مستحکم تر باشد و مشکلات روستاها بهتر به مسوولان منتقل شود توسعه روستا نیز شدت بیشتری خواهد داشت.
بخشدار مرکزی همدان نیز در این جلسه گفت: امروزه یکی از راهبردهای موثر در توسعه همه جانبه و خودپایدار نواحی روستایی، استفاده از مشارکت و توانمندی های مردمی، به ویژه روستاییان برای عمران و توسعه مناطق روستایی در تمام ابعاد آن است.
ˈمحمد جواد سیفیˈ افزود: مدیریت روستایی در فرایند توسعه روستایی نقش اساسی دارد و مدیریت روستایی در واقع فرایند سازمان دهی و هدایت جامعه از طریق شکل دادن به سازمان ها و نهادها است.
وی تصریح کرد: موجودیت و بقای روستاها در گرو شکوفایی و پایداری تمام مولفه ها و سازوکارهای توسعه ای آن است که در این میان مشارکت مردم محلی و دخالت موثر آنان در فرایند برنامه ریزی، محور فعالیت های توسعه روستایی محسوب می شود.
بر اساس قانون، در تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور که دارای دست کم ۱۰۰ نفر سکنه باشند، شورای اسلامی روستا تشکیل می شود.
7533/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]