تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837948739
تبارشناسی مخالفان و منتقدان روحانی /از همصدایی احمدینژادیها با پایداریچیها تا لحن آرام راستگرایان و چپگرایانه میانه رو
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تبارشناسی مخالفان و منتقدان روحانی /از همصدایی احمدینژادیها با پایداریچیها تا لحن آرام راستگرایان و چپگرایانه میانه رو
4 گروه متفاوت این روزها به عنوان منتقدان دولت روحانی در جامعه سیاسی ایران شناخته میشوند، منتقدانی که مشی آنها از دو جنس متفاوت است؛ از تندروی صرف تا نقدهای آرام.
مصطفی داننده: از همان روزهای ابتدایی دولت یازدهم و آغاز ریاست حسن روحانی بر قوه مجریه، سازهای ناکوکی برای دولت او کوک شد. رئیس جمهور روحانی که در دهه 60 و 70 با تابلو اصول گرایی شناخته میشد، در دهه 80 یک سیاستمدار نزدیک به اصلاحات بود و همین باعث شده بود تا دوستان دیروز او تبدیل به منتقدان« شیخ دیپلمات » شوند.
منتقدان روحانی اما خواستگاههای متفاوتی دارند و شاید این وجه اشتراک روحانی با تمام روسای جمهور ایران است. آیتالله هاشمی رفسنجانی در حالی کار خود را آغاز کرد که تمام جریانهای سیاسی با او همراه بودند و وحدت کلمهای در حمایت از هاشمی در جامعه سیاسی ایران وجود داشت، که این حمایت در تاریخ سیاسی ایران بی نظیر بود.
سید محمد خاتمی نیز در حالی به قدرت رسید که راستگرایان را به عنوان مخالف خود میدید کسانی که تا قبل از دوم خرداد تصور میکردند پیروز قطعی انتخابات ریاست جمهوری ایران رسیدند. خاتمی در پایان دوران ریاست جمهوری خود گلایههای فراوانی از کارشکنیهای این جناح در مقابل خود داشت.
محمود احمدی نژاد نیز داستان ویژهای دارد. در ابتدای پیروزی، اصلاح طلبان مخالفان در جه یک او بودند و با مرور زمان اصول گرایان نیز در کنار اصلاح طلبان به مخالفت با رئیس دولت نهم و دهم پرداختند و حتی کار به جایی رسید که بین و او ولاریجانی درگیری لفظی پیش آمد و یک شبنه سیاه رقم خورد.
تندروها از قم تا تهران
حسن روحانی اما بیش از هر رئیس جمهور دیگری امروز درگیر مخالفان خود است. مخالفتهایی که از هر طرفی به گوش میرسد. گاهی اصول گرایان، زمانی احمدی نژادیها و گهگاهی نیز اصلاح طلبان دولت روحانی مورد نوازش انتقادهای خود قرار میدهند.
منتقدانی از جنس پایداری
روحانی با چهار دسته متفاوت مخالفان روبرو است.
اولین آنها، تندروهایی به نام جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی، موسسه امام خمینی در قم و نیروهای طرفدار سعید جلیلی در دانشگاهها هستند. کسانی که از همان روزهای ابتدایی دولت، شمشیر نقد خود را برای روحانی از رو بستند.
آنهایی که تصور میکردند نامزد آنها در انتخابات یعنی « سعید جلیلی» پیروز یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری است بعد از شکست در انتخابات آنهم در مقابل نامزد مورد نظر اصلاح طلبان، تصمیم گرفتند تا نگذارند، دولت تدبیر و امید به اهداف خود در سیاست خارجی و داخلی برسد. جبهه پایداری در اولین گام با کارشکنیهای خود و مطرح کردن بحثهای حاشیهای در روز رای اعتماد به وزرای پیشنهادی روحانی، زمینه رای نیاوردن سه وزیر دولت فراهم کردند.
سیاست خارجی روحانی هدف دیگر این گروه بود. آنان بعد از توافق بزرگ ژنو توسط دولت یازدهم با کشورهای 1+5 تلاش کردند تا این توافق را یک شکست دیپلماتیک بنامند تا یک موفقیت بزرگ! بسیاری از این افراد دولت را متهم به سازش کردند که این سخنان باعث شد رهبر معظم انقلاب در واکنشی صریح تیم مذاکره کننده را فرزندان انقلاب بنامند و اعلام کنند هیچ کس حق ندارد، این تیم را سازش کار بنامد.
جبهه پایداری در مجلس و موسسه امام خمینی در قم اما دست از تلاش خود برنداشتند و همچنان با سخنان، رفتار و قلمهای خود دولت روحانی را متهم با سازش کاری با غرب میکردند. نمونه آخر این مخالفتها برگزاری « همایش دلواپسیم» در نقد توافق ژنو بود که در آن صریح ترین انتقادها نسبت به دولت روحانی مطرح شد.
آیتالله مصباح یزدی، حسینیان، رسایی، کوچک زاده و بذرپاش در راس این گروه قرار دارند و به نظر میرسد تا رسیدن به اهداف خود دست از انتقاد نکشند و به معنای دقیق تر آنها مخالف هستند مگر اینکه خلافش ثابت شود.
انصاف راستگرایان منتقد
راستهای سنتی دیگر مخالفان دولت روحانی هستند. آنها که در انتخابات از قالیباف و ولایتی حمایت میکردند، به علت نزدیکی روحانی به جریان اصلاحات، در وادی مخالفان روحانی قرار گرفتند. آنها اما برخلاف پایداریچیها در مقام انصاف دولت روحانی را نقد میکنند و حتی گاهی در کنار دولت قرار میگیرند تا روحانی بتواند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند.
این گروه که مدیریت آنان در اختیار علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی است، همان نقشی را که 16 سال پیش در قبال دولت خاتمی بازی میکردند، امروز در قبال روحانی تکرار میکنند. آنها مسائلی را که ببیند میگویند این شامل خوبیها و بدیها نیز میشود.
در این میان رئیس جمهو روحانی، با توجه به سابقه طولانیش در جامعه روحانیت مبارز تهران، این انتظار را از این گروه دارد تا در کنار دولت و در مقابل جبهه پایداری بایستند و با دولت همکاری بیشتری کنند. بسیاری انتقاد دارند که تجربه موفق« ناطق – خاتمی» میتواند اینبار با « روحانی- لاریجانی» تکرار شود.
احمدی نژادیها همچنان در صحنه حضور دارند!
احمدی نژادیها، دیگر منتقدان جدی دولت یازدهم هستند. آنهایی که در اردیبهشت سال 92 فکر میکردند، رحیم مشایی رئیس دولت یازدهم است، خیالی که با سد شورای نگهبان به آرزوی محال این گروه تبدیل شد. جریان نزدیک به احمدی نژاد در ماههای ابتدایی دولت یازدهم سعی کردند سکوت کنند و کمتر در مورد دولت سخن بگویند. اما بعد از مذاکرات ژنو آنها، سکوت خود را شکستند و این در حالی بود که احمدی نژاد همچنان « سکوت الهام بخش وحدت» را در دستور کار خود قرار داده بود. مدیران دولت دهم، یک به یک در مصاحبههای خود از نحوه مدیریت دولت روحانی در پرونده هستهای انتقاد کردند و گفتند که روحانی از ظرفیتهای ساخته شده توسط احمدی نژاد استفاده نکرده است.
این گروه معتقد بود که روحانی باید در مسیر احمدی نژاد قدم برمیداشت، نه اینکه مسیر برخلاف مسیر احمدی نژاد طی کند. الهام، جوانفکر، داوری تبدیل به سخنگوی جریان احمدی نژاد شدهاند. آنها میگویند که همچنان احمدی نژاد محبوب ترین سیاستمدار ایران است و با این روشی که روحانی در پیش گرفته است، احمدی نژاد در صورت حضور، برنده قطعی انتخابات سال 96 است.
منتقدان آرام
آخرین گروهی که نسبت به دیگران کمتر انتقاد میکند و بیشتر همراه است، اصلاح طلبانی هستند که اعتقاد دارند روحانی از جنس آنها نیست. این گروه در گفتوگوهای خود اعلام کردند که حسن روحانی چهارمین، گزینه آنان برای ریاست جمهوری بوده است و همین معنا باعث شده است آنان روحانی را یک اصلاح طلب واقعی ندانند.
این گروه در زمینه آزادیهای مدنی و سیاسی و به ویژه ماجرای حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، منتقد اصلی روحانی هستند. آنها انتظار دارند که روحانی در اولین سال دولت خود این مسائل را حل کند. این گروه از اصلاح طلبان اما فعلا انتقادهای خود را آرام و بدون حاشیه مطرح میکنند. آنها اعتقاد دارند که باید به دولت روحانی فرصت داد تا خواستههای آنان را اجرایی کند.
همانطور که مشاهده میشود، روحانی با چهار گروه روبرو است. دو گروه تندرو به نام جبهه پایداری و احمدی نژادیها و دو گروه میانه رو از راست و چپ. روحانی با توجه به این چینش به دنبال همراهی کردن گروههای معتدل با خود است تا بتواند با تمام قوا رودروی مخالفان بایستد. طرفداران دولت تدبیر و امید معتقد هستند که انتخابات مجلس دهم پایانی است بر انتقاد گروههای افراطی از « شیخ دیپلمات».
1393/2/14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
«تاجِ» ریاست راستگرایان سنتی بر سر باهنر سنگینی میکند/هم نوا شدن با منتقدان دولت روحانی، استراتژی
تاجِ ریاست راستگرایان سنتی بر سر باهنر سنگینی میکند هم نوا شدن با منتقدان دولت روحانی استراتژی باهنر برای نزدیک شدن به نواصولگرایان روزهای ریاست مهندس سیاست ایران بر راست گرایان سنتی برای اویی که همیشه با قرار گرفتن در جایگاه دوم حاشیه امنی برای خودش ایجاد کرده بود شاید چنداتوزیع رایگان مستند" من روحانی نیستم" در همایش منتقدان توافقنامه هسته ای
توزیع رایگان مستند" من روحانی نیستم" در همایش منتقدان توافقنامه هسته ای همایش دلواپسیم آغاز شد با حضور منتقدین توافقنامه ژنو آغاز شد به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین در بیرون سالن این همایش نشریه 9 دی توزیع می شود همچنین سی دی مستند من روحانی هستم که به صورت رخرده گیری های ریز و درشت از دولت/مخالفان روحانی چه موضوعاتی را دست آویز انتقادات خود کرده اند
خرده گیری های ریز و درشت از دولت مخالفان روحانی چه موضوعاتی را دست آویز انتقادات خود کرده اند سیاست > دولت - به هر دولتی انتقاداتی وارد است و این انتقادات ناشی از عملکرد آن دولت است سید صادق روحانی البته گاهی هم پیش می آید مخالفان دولت هر چیزی را با نام انتقاد از دچهار مصوبه مخالفان دولت برای جنگ روانی علیه روحانی
چهار مصوبه مخالفان دولت برای جنگ روانی علیه روحانی تهران - ایرنا - آنچه می خوانید بخشی از مصوباتی است که برخی گروه های تندروی مخالف دولت در جلسات راهبردی شان تصویب کرده اند و اگر دقت کنید عملا هم در حال اجراست نویسنده مطلب در مطلب خود برای سایت عصر ایران نوشته است وظیفه خودجعفری در گفتوگو با فارس روایت وزیر از تاکید روحانی بر آرامش محیطهای دانشجویی/باید دانشگاهها را از تنشهای س
جعفری در گفتوگو با فارسروایت وزیر از تاکید روحانی بر آرامش محیطهای دانشجویی باید دانشگاهها را از تنشهای سیاسی دور کردعضو کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که محیطهای علمی و دانشگاهی باید به دور از تنشهای سیاسی و در راستای مباحث علمی گام بردارند قازیباکلام: فیلمی که علیه روحانی ساخته شده از تلویزیون پخش شود/ اوج بی اخلاقی سازندگان و مخالفان رییس جمهور را ن
زیباکلام فیلمی که علیه روحانی ساخته شده از تلویزیون پخش شود اوج بی اخلاقی سازندگان و مخالفان رییس جمهور را نشان میدهد من روحانی هستم بیانگر عمق بیاخلاقی و تمسک به راه و روشهایی است که در بهترین حالت باید آنها را غایت ماکیاولیستی بودن یک جماعت و گروه سیاسی دانست به گزارش نامواکنش کیهان به اظهارات روحانی در مورد روشن بودن خاستگاه مالی-سیاسی منتقدان دولت
واکنش کیهان به اظهارات روحانی در مورد روشن بودن خاستگاه مالی-سیاسی منتقدان دولت سیاست > دولت - کیهان در سرمقاله خود با اشاره به سخنان رئیس جمهور در نمایشگاه کتاب که خواستار شناسنامه دار بودن منتقدان شد نوشت این سخن سخن بسیار نیکویی است که سخنوران و نویسندگان با شنمثلث «هاشمی، ناطق نوری و خاتمی»؛ عصای موسی روحانی میشوند/ بازگشت آیت الله به نماز جمعه برای خلع سلا
مثلث هاشمی ناطق نوری و خاتمی عصای موسی روحانی میشوند بازگشت آیت الله به نماز جمعه برای خلع سلاح مخالفان روحانی رئیس جمهور در شطرنج طاقت فرسای سیاسی خود با مخالفان دولت تدبیر و امید احتیاج به یاری دوستان به ویژه سه شخصیت تاثیرگذار انقلاب دارد مصطفی داننده روحانی این روزها سناآرامی دوباره در اردوگاه فلسطینیها در لبنان/ ترور خواهرزاده روحانی اردوگاه
ناآرامی دوباره در اردوگاه فلسطینیها در لبنان ترور خواهرزاده روحانی اردوگاهاردوگاه آوارگان فلسطینی عین الحلوه در لبنان سحرگاه امروز در پی ترور یک عالم مذهبی بار دیگر نا آرام شد و صدای تیراندازیها در این منطقه پیچید به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری النشره لبنانروحانی:برخی از برداشته شدن تحریمها عصبانی هستند/با لحن درشت در سیاست خارجی پیروز نمی شویم
روحانی برخی از برداشته شدن تحریمها عصبانی هستند با لحن درشت در سیاست خارجی پیروز نمی شویم سیاست > دولت - رییس جمهور با انتقاد از برخی تخریب ها و اتهامات علیه دولت تاکید کرد هنوز به مقطعی که برخی مسائل را بیان کنم نرسیده ایم و از این موضوعات عبور می کنیم به گزارش خبروحانی در دیدار فرستاده ویژه نخستوزیر پاکستان: :ثبات و آرامش منطقه در گرو مبارزه جدی و مسئولانه با تروریسم اس
روحانی در دیدار فرستاده ویژه نخستوزیر پاکستان ثبات و آرامش منطقه در گرو مبارزه جدی و مسئولانه با تروریسم است رئیسجمهور تروریسم را خطری بزرگ برای همه دولتها و ملتهای منطقه دانست و بر ضرورت تلاش جدی و مسئولانه همه کشورها در جهت مقابله با تروریسم و دستیابی به ثبات و آرامش تاکروحانی: ثبات و آرامش منطقه در گرو مبارزه جدی و مسئولانه با تروریسم است
روحانی ثبات و آرامش منطقه در گرو مبارزه جدی و مسئولانه با تروریسم است سیاست > دیپلماسی - رییس جمهوری در دیدار سرتاج عزیز فرستاده ویژه نخست وزیر پاکستان تروریسم را خطری بزرگ برای همه دولتها و ملتهای منطقه دانست و بر ضرورت تلاش جدی و مسئولانه همه کشورها در جهت مقابلحسن روحانی: منتقدان دولت باید شناسنامه دار باشند!
حسن روحانی منتقدان دولت باید شناسنامه دار باشند رئیسجمهور با بیان اینکه تخریب دولت با پول بیتالمال پسندیده نیست گفت به دنبال سانسور دولتی نیستیم و از همه میخواهیم شناسنامهدار سخن بگویند و اعلام کنند وابسته به کدام جناح هستند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویسانتقاد شدیداللحن کاظم صدیقی به روحانی: قدر نعمت را ندانستیم، کشور دست غربگرایان افتاد/ اکنون باید تضرع کرد/خود
انتقاد شدیداللحن کاظم صدیقی به روحانی قدر نعمت را ندانستیم کشور دست غربگرایان افتاد اکنون باید تضرع کرد خودتان نمیتوانید ایستادگی کنید ما باید تسهیلات هسته ایمان را بدهیم حجت الاسلام کاظم صدیقی گفت آدمهای ترسو طمعکار و رفاهطلب نمیتوانند مرد جنگ باشند و توان مقابله بامخالفان دولت می خواهند نسخه خاتمی را برای روحانی بپیچند
مخالفان دولت می خواهند نسخه خاتمی را برای روحانی بپیچند تهران - ایرنا - انتقادهای عجیب و غریب به دولت روز به روز افزایش می یابد این در حالی است که مردم مشکلاتی دارند که به دولت کنونی مربوط نیست و مربوط به دولت گذشته است که اتفاقا منتقدان و مخالفان کنونی دولت خود باعث و بانی بهخباز: منتقدان دولت فعلی میخواهند همان نسخهای که سابقا برای خاتمی پیچیده شد را برای روحانی بپیچند
خباز منتقدان دولت فعلی میخواهند همان نسخهای که سابقا برای خاتمی پیچیده شد را برای روحانی بپیچند درواقع منتقدان کنونی دولت خود با همکاری با دولت گذشته این تورم بیکاری نابسامانی و شرایط بینالمللی را بهوجود آوردند به گزارش نامه نیوز محمدرضا خباز نماینده سابق مجلس در روزنامهروحانی: علیه رییس جمهور CD پخش میکنند با نشانی/ اهل شکایت نیستیم، فقط به آنها گفتم این قسمت CD ناصحیح است/ مخ
روحانی علیه رییس جمهور CD پخش میکنند با نشانی اهل شکایت نیستیم فقط به آنها گفتم این قسمت CD ناصحیح است مخالفان این دولت آزادند بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم آزاد باشند در شرایطی که جریان تندروی مخالف دولت - که عمدهی این افراد از اعضای جبهه پایداری هستند - از هر ب-
گوناگون
پربازدیدترینها