واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: افشای فسادهای دولت احمدینژاد باعث شوک جامعه میشود
از همان اولین گزارش تحقیق و تفحص مجلس بعد از پایان کار دولت دهم معلوم بود که «احمدینژادیها» از این پس باید نگران چه چیزهایی باشند. اولین شکار کمیتههاي تحقیق و تفحص مجلس، «سعید مرتضوی» بود.
آفتاب: یک روز بعد از آنکه امیر خسته، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت که «اتفاقات بدی در جریان تحقیق و تفحصها افتاد»، غلامعلی جعفر زاده از اعضای کمیته های تحقیق و تفحص مجلس گفت: «ابعاد فساد در پرونده های تحقیق و تفحص آنقدر بالا است که میترسیم علنی شدن آن باعث ضربه به نظام شود».
از همان اولین گزارش تحقیق و تفحص مجلس بعد از پایان کار دولت دهم معلوم بود که «احمدینژادیها» از این پس باید نگران چه چیزهایی باشند. اولین شکار کمیتههاي تحقیق و تفحص مجلس، «سعید مرتضوی» بود، مدیری که البته نام او دیگر به معنای یک قاضی دستگاه قضایی نیست، بلکه راس یک شبکه مدیریتی است که پرونده تخلف چند هزار صفحه ای تامین اجتماعی از نتایج عملکرد آنها است. پروندههاي تحقیق و تفحص مجلس از دوران مدیریت احمدی نژاد قطعا خیلیها را نگران ميکند. تحقیق و تفحص از صنعت مس و صنایع فولاد و خودروسازی و بنیاد شهید گرفته تا بررسی کارنامه تعداد زیادی از استانداریها و بانک مرکزی و … . امیر خجسته حالا بعد از ۹ ماه از پایان کار دولت محمود احمدی نژاد ميگوید در جریان این تحقیق و تفحصها اتفاقات بدی افتاده است.
اما این اتفاق بد چیست؟ او گفته بعدا در این رابطه صحبت خواهد کرد. همانطور که غلامعلی جعفرزاده، نماینده دیگر مجلس هم به پیام نو ميگوید نمی تواند به جزئیات این مساله اشاره کند. جعفرزاده دلیل ميآورد که «فساد آنقدر بزرگ است که ميترسیم باعث شوک جامعه شود». این یکی از آن اتفاقات بدی است که جعفرزاده سر بسته به آن اشاره دارد. او ميگوید: «در جریان تحقیق و تفحص هایی که من در آنها حضور دارم، با کمال تاسف مشخص شد در دولتی که ادعای آن «پاکدستی» است فسادهای بسیار بزرگی وجود داشته است. مساله مهمتر اینکه عمده این فسادها هم سهوی نبوده و عمد در کار بوده است، یعنی افراد با هدف فساد اقتصادی و دستبرد به بیت المال و سوء استفاده از موقعیتهاي دولتی و روابطی که داشتند یکسری اقدامات را انجام ميدادند».
به گفته جعفرزاده، اتفاق بد دیگر هم تلاش نیروهای بازمانده از سیستم احمدی نژاد است که تلاش ميکنند به شیوههاي مختلف یا «جلوی این تحقیق و تفحصها را بگیرند» و یا باعث «انحراف کمیتههاي تحقیق و تفحص» شوند. وی از اشاره به جزئیات این فشارها پرهیز ميکند اما تاکید دارد که فشار به کمیتههاي تحقیق و تفحص و دستگاه قضایی آنقدر زیاد است که واقعا در برخی از مواقع کار را دچار مشکل جدی ميکند. وی درباره نتایج تحقیقات انجام شده تاکنون ميگوید: «واقعیت این است که برخی از این مفسدههاي مالی به قدری بزرگ و شوک برانگیز هستند که ما اکراه داریم از اینکه در سطح ملی به صورت علنی مطرح شود. شکل این فسادها و حجم آنها طوری است که ما ميترسیم واقعا باعث ایجاد ضربههاي اجتماعی به جامعه شوند».
به گزارش پیام نو، جعفر زاده ادامه ميدهد: «مثلا در جریان تحقیق و تفحص از بنیاد شهید ما متوجه شدیم که چطور حقوق قشر عزیز مثل خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان با آگاهی کامل مورد سوء استفاده برخی از دولتیها واقع شده بود. حالا وقتی حقوق قشری که به قول حضرت امام، افضل ترین جامعه هستند اینگونه مورد دستبرد واقع ميشود، خودتان ببینید در دیگر حوزهها چه خبر بوده است». وی با اشاره به ادامه کار کمیتههاي تحقیق و تفحص ميگوید: «به همین دلیل پیشنهاد ما این بود که علنی شدن ابعاد این فسادها به صورت یکباره ميتواند تبعات منفی برای کشور و نظام داشته باشد و اعتماد عمومی را که هم اکنون در حال ترمیم است به وضعیتی بدتر از قبل برگرداند». این نماینده مجلس ميافزاید: «من حتی علی رغم اینکه معتقدم باید با مفسدان اقتصادی به شکل علنی برخورد شود، تقاضا دارم که بررسی این مفاسد در دادگاههاي غیر علنی انجام شود، چون متاسفانه ابعاد فساد آنقدر بزرگ است که ميتواند به نظام ضربه بزند».
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]