محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852560617
تخلفات مالی گسترده دولت احمدینژاد به روایت دیوان محاسبات/ دلالی 18هزارمیلیاردی «بانک مرکزی» در بازار ارز / اختصاص 7هزارمیلیارد از اموال بیتالمال به افراد خاص
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تخلفات مالی گسترده دولت احمدینژاد به روایت دیوان محاسبات/ دلالی 18هزارمیلیاردی «بانک مرکزی» در بازار ارز / اختصاص 7هزارمیلیارد از اموال بیتالمال به افراد خاص
تیر و ترکشهای سوءمدیریت محمود احمدینژاد به مثنوی هفتاد دفتر میماند. به گزارش نامه نیوز، روزنامه شرق در گزارشی نوشت:
هرروز، دفتری تازه رو میشود و آنقدر صفر در پس اعداد ردیف شده که دیگر حساسیت مردم نسبت به ارقام حیرتانگیز فسادهای مالی میلیاردی کمرنگ شده است. ماجرا از فاششدن اختلاس سههزارمیلیاردتومانی رسانهای شد و در داستان «بابک زنجانی» به اوج خودش رسید. شاید به همین خاطر حالا فاششدن تخلف هشتهزارو435میلیاردریالی «بانک کشاورزی» خیلی عدد بزرگی به نظر نمیرسد. «دیوان محاسبات» گزارشی از تفریغ بودجه سال 90 منتشر کرده که بند بند آن، آه از نهاد آدمی بلند میکند. گزارش تفریغ بودجه 90 نشان از آن دارد که بانک مرکزی در نوسان بازار ارز تاثیرگذار بوده و رقم دلالی بانک مرکزی در بازار ارز و تخلف آن حدود 18هزارمیلیاردریال برآورد شده. این گزارش همچنین تخلفات بودجه در اختصاص بیش از هفتهزارمیلیارد از منابع بودجه به افراد خاص و رشد 200درصدی کمک به برخی نهادهای خاص را برملا ساخته؛ از جمله نهادهایی که مورد توجه ویژه کابینه احمدینژاد قرار گرفته بودند، میتوان به سازمان نظام مهندسی کشاورزی، موسسه بصیرت و موسسه ترجمان وحی اشاره کرد. البته این همه ماجرا نیست. تخلفات دولت در درآمدها و هزینههای اجرای قانون هدفمندی یارانهها و حساب ذخیره ارزی از دیگر ناگفتههای این گزارش است. بر اساس قانون بودجه تمامی اعتبارات باید در قالب برنامه خاص هزینه شوند اما جالب است بدانید که بر اساس گزارش ارایهشده از سوی دیوان محاسبات، برخی اعتبارات قابلتوجه، تحت عناوین کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی در اختیار مقامات خاص قرار گرفته؛ همچنین حساب ذخیره ارزی در سالهای 87، 88، 89 و 90 تعهدات خود را پرداخت نکرده و تنها کسری بودجه دولت را پوشش داده است.
پرتخلفترین بخشهای بودجه 90؛ پژوهش، ورزش، تربیت بدنی و...
بر اساس قانون بودجه سال 1390، بانک مرکزی موظف بوده از مبالغ ارزی حاصل از صادرات نفت خام و میعانات گازی 20درصد سهم صندوق توسعه ملی را کسر و به حساب این صندوق واریز کند. اما در سال 1390 بانک مرکزی 20درصد رقم مورد نظر را به صندوق ذخیره ارزی وارد کرده است. یعنی از 94میلیارد دلار وصولشده از صادرات نفت خام و میعانات گازی تنها 20درصد آن به مبلغ 18میلیارددلار به حساب صندوق واریز شده است. این گزارش همچنین درباره احکام پرتخلف قوانین بودجه سنوات اخیر به احکامی اشاره کرده که به موجب آن، درصدی از اعتبارات برای انجام اموری از قبیل پژوهش، ورزش و تربیت بدنی، بسیج و غیره اختصاص یافته است. بودجه 90 همچنین در پرداخت منابع مالی بخش دفاعی کشور هم تخلف داشته، به شکلی که از سهمیلیارددلار برای تقویت بنیه دفاعی، هزارو500میلیاردریال کمتر از میزان تعیینشده پرداخت کرده است. ﺗﻔﺮﯾﻎ ﺑﻮدﺟﻪ در اﺻﻄﻼح ﻣﺎﻟﯽ ﻓﺮاﻏﺖ از ﺑﻮدﺟﻪ و ﯾﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ اﺟﺮای ﺑﻮدﺟﻪ اﺳﺖ. دیوان محاسبات کشور سالانه با بررسی حسابها و اسناد مربوط به دستگاههای دولتی گزارش تفریغ بودجه را تهیه میکند که در آن نحوه و میزان هزینه سازمانها، پروژهها و پیشرفت آنها بر اساس لایحه بودجه مشخص است.
تخلف 5/1میلیارددلاری شرکت ملی نفت
گزارش تفریغ بودجه سالهای 90 و 91 و بررسی مقایسهای این دو بودجه از تخلف حدود 5/1میلیارددلاری یکی از زیرمجموعههای شرکت ملی نفت ایران در عدم واریز پول فروش نفت ایران صحه گذاشته است. شرکت ملی نفت ایران از طریق یکی از شرکتهای زیرمجموعه این شرکت طی سال 1391 اقدام به فروش چند محموله نفت خام و میعانات گازی به ارزش یکمیلیارددلار کرده، اما این شرکت در تاریخ سررسید، بهای نفت خام و میعانات گازی مذکور را وصول نمیکند. در ادامه شرکت ISO در دی ماه 90 از جانب اتحادیه اروپا تحریم شده و بهای نفت خام و میعانات گازی مذکور وصول نشده است.
نپرداختن بودجه «مترو» توسط بانک مرکزی
بانک مرکزی در کنار تخلفهای گزارششده همچنین از پرداخت بودجه مترو و اعتبارات حملونقل ریلی سر باز زده. به این ترتیب این بانک هشتمیلیاردو362میلیونو948هزاردلار از تعهدات قطعی قوانین بودجه سالهای 87 و 88 و همچنین دومیلیارددلار تعهدات شبکه مترو را از تعهدات این حساب حذف کرده که این اقدام مغایر حکم قانون بودجه برنامه پنجم توسعه است. در بخش دیگری از گزارش به این نکته اشاره شده که «درخواست 15میلیارددلاری دستگاههای اجرایی برای استفاده از فاینانس یک سال معطل ابلاغ مصوبات شورای اقتصاد مانده بود.» نکته دیگر اینکه 83درصد واگذاریها در سال 90 بابت رد دیون دولت بوده است. به این ترتیب سازمان خصوصیسازی تا پایان اسفند 1390 قسمتی یا تمام سهام تعداد 168 شرکت را جهت رد دیون تخصیص و واگذار کرده است. تخلف گزارش شده دیگر اینکه دولت 15درصد بیشتر از مصوبه مجلس یارانه نقدی پرداخت کرده است.
دلالی «بانک مرکزی» در بازار ارز و تخلف 18هزارمیلیاردی
تخلفها به همین جا ختم نمیشود. شاهکار بانک مرکزی در دلالی این بانک در ماجرای ارز قابل مشاهده است. بانک مرکزی در سال 1390 ارزهای خریداریشده را با نرخ مرجع فروش (نرخ بین بانکی)، نرخ بازار فرعی، نرخ مداخلهای و نرخ فروش در حساب مشتریان به فروش رسانده است. عملکرد بانک مرکزی در فروش ارزهای خریداریشده با نرخهای گوناگون تایید میکند که این بانک، نرخ مرجع تعیینشده خود را بهعنوان نرخ روز ارز تایید نکرده. به همین خاطر واریز مابهالتفاوت ریالی حاصل از فروش ارز به حساب خزانه به نرخ خرید ارز مرجع (جایگزین نرخ فروش روز ارز) بوده و منجر به عدم واریز مبلغ 18هزارو353میلیاردو338میلیونریال شده است. به این ترتیب بانک مرکزی صادرات نفت خام و میعانات گازی سهم دولت به مبلغ 57میلیارددلار را با نرخ خرید ارز مرجع خریداری کرده و آن را ملاک واریز مابهالتفاوت قرار داده نه کل ارز فروختهشده. به این ترتیب مبلغ 77میلیارددلار شامل حال عدم رعایت مفاد حکم این بند میشود.
اختصاص 7هزارمیلیارد از اموال بیتالمال به افراد خاص
تمامی اعتبارات مندرج در بودجه باید در قالب برنامه خاص هزینه شوند اما برخی اعتبارات که میزان آن نیز قابلتوجه بوده، تحت عناوین کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی در اختیار مقامهای خاص قرار دارد، بهعنوان نمونه در بودجه سال 1390 کل کشور توزیع مازاد درآمدهای استانی موضوع بند (س) ماده 224 برنامه پنجم و اعتبارات جدول شماره 16 به مبلغ چهارهزارو697میلیاردریال و جدول شماره 17 به میزان یک هزارو891میلیاردریال توسط مقامات و مراجع خاص توزیع شده است. افزایش 200درصدی کمک به نهادهای خاص از دیگر مشکلات پیش روی است. بر اساس یافتههای دیوان محاسبات اعتبار توزیعشده و اختصاصیافته به برخی موسسات، نظیر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، موسسه بصیرت و موسسه ترجمان وحی در سال 1390 نسبت به سال 1389 به ترتیب (170درصد)، (283درصد) و (185درصد) رشد نشان میدهد در حالیکه ماهیت نهادها و دلایل کمک موصوف مبهم بوده و شفاف نیست.
بانک مرکزی در سال 90 تسهیلات 40هزارمیلیاردی خرید تضمینی گندم را پرداخت نکرد
متاسفانه یکی از نقاط تاریک این گزارش اجحافی است که به کشاورزان شده، چنانچه بانک مرکزی در سال 90 تسهیلات 40هزارمیلیاردی خرید تضمینی گندم را پرداخت نکرده است. از سوی دیگر تخلف هشتهزارمیلیاردی بانک کشاورزی از سوی دیوان محاسبات مطرح شده است. تخلف 114هزارمیلیاردی دولت در هزینه منابع مازاد نفتی نیز از دیگر محورهای گزارش دیوان به شمار میآید. در بندهای دیگر این گزارش نیز تاکید شده که: «بودجه سلامت صرفا به اجرای پروژههای مهر ماندگار اختصاص یافته است.»
افزایش 16درصدی معوقات بانکها
افزایش 16درصدی معوقات بانکها در بودجه 90 از محورهای گزارش است. همچنین با وجود در اولویتبودن پرداخت کامل سهمیلیارددلار تقویت بنیه دفاعی، هزارو500میلیاردریال کمتر از میزان تعیینشده در قانون برنامه تقویت بنیه دفاعی پرداخت شده است. همچنین مبلغ هشتهزارمیلیاردریال از سهم بخش سلامت، برخلاف حکم قانونی برای اجرای طرحهای مهر ماندگار به وزارت راهوشهرسازی اختصاص یافته که این اختصاص برخلاف حکم قانون بودجه به مصرف رسیده است. همچنین مبلغ 150میلیاردریال از سهم احداث و بازسازی عتبات عالیات بر خلاف قانون بودجه به بنیاد فقه و معارف اهل بیت(ع) اختصاص داده شده است.
85هزارمیلیارد مالیات معوق
گمرک از کالاهای وارداتی مالیات نگرفتند. مرور پاراگرافهای دیگر گزارش تفریغ بودجه سال 1390 کل کشور نشان از آن دارد که 89درصد از درآمدهای مالیاتی پیشبینیشده به مبلغ چهارصدمیلیاردریال، وصول شده. همچنین مقایسه حقوق ورودی اخذشده در سنوات 1389 و 1390 نشاندهنده ثبات نرخ تعرفه موثر در سطح 7/11درصد است و بهمنظور حمایت از تولید داخلی، در سطح کلان تغییری در موانع تعرفهای واردات کالاهای خارجی مشاهده نمیشود. از طرف دیگر فرار مالیاتی به طور گسترده وجود دارد.
تنها 29درصد بودجههای فرهنگی در سال 90 محقق شد
با وجود اعطای مجوزهای لازم به دولت برای تسویه بدهی دولت و تصویب هیات وزیران برای تسویه مطالبات صندوق تامیناجتماعی، بدهی دولت به صندوق مزبور به مبلغ 354هزارو60میلیاردریال تسویه نشده است. همچنین اعتبار بخش فرهنگ در بودجه 90 رقمی حدود 13هزارو848میلیونریال بوده که تنها 29 درصد آن تخصیص و پرداخت شده است. طرفه آنکه حتی منابع تامین یارانه داروی بیماریهای صعبالعلاج نیز در بودجه 90 تامین نشده است.
بودجههای موکولشده میلیاردی به سال بعد
انحراف شدید منابع صندوق نوآوری و شکوفایی و فناوریهای نوین هم از دیگر فرازهای این گزارش است. چنانچه آمار نشان از آن دارد که وجه پرداختی به وزارت کشور جهت تامین واگنهای قطار شهری اختصاص یافته که مبین پرداخت مغایر با حکم این جزء از قانون بودجه سال 90 است. از 800میلیاردریال اختصاصیافته به وزارت فرهنگ، مبلغ 254میلیاردریال آن بابت صورت وضعیتها و تعدیلات پیمانکاران پرداخت شده و مبلغ 546میلیاردریال آن به سال بعد انتقال یافته که این موضوع مبین عدم رعایت مفاد حکم این جزء از قانون بودجه است. از مبلغ ششهزارمیلیاردریال اختصاصیافته به نهاد ریاستجمهوری، مبلغ 677/1میلیاردریال آن بین 18 دستگاه اجرایی توزیع و مابقی آن به مبلغ چهارهزارمیلیاردریال به سال بعد انتقال یافته است. آنچه مشخص است این اعتبار باید در اختیار صندوق نوآوری و شکوفایی و فناوریهای نوین قرار میگرفت که متاسفانه به سایر دستگاهها اختصاص و تمام در غیرمحل خود هزینه یا به سال بعد انتقال یافته است. در این رابطه رییس مجلس با نگارش دو نامه به شخص رییسجمهوری این موضوع را متذکر شد. یکی دیگر از مسایل مورد تاکید قرارگرفته در این گزارش این است که «125 دستگاه اجرایی صورتحساب دریافت و پرداخت سال 90 را به دیوان محاسبات ارایه ندادند.» و همچنین «تنها 904 دستگاه اجرایی از 2723 دستگاه اجرایی بودجه قانونی را به پژوهش اختصاص دادهاند.»
اظهارنظر دیوان محاسبات کشور درخصوص بودجه کل کشور
بودجه 90 که یکی از شاهکارهای «دولت مهرورز» محمود احمدینژاد بوده، از سوی «دیوان محاسبات»، بودجهای غیرجامع نام گرفته و نقطه ضعفهای مختلف آن باعث شده تا بخشهای مختلف از قلمرو بودجه کل کشور خارج شود. بسیاری از دستگاههای فعال نظیر مناطق آزاد تجاری، صنعتی، بنیادها و برخی نهادها که درآمدهای هنگفتی نیز به دست میآورند، از این قبیل نهادها به شمار میروند. دیوان محاسبات همچنین تاکید دارد «لایحه بودجه بر مبنای اهداف سالانه تنظیم نشده و بسیاری از احکام آن مستلزم تکرار همان حکم در قوانین بودجه سنوات بعد است که همین امر، قانون بودجه را متاثر و منفعل کرده و در صورت عدم تکرار، مشکلات عدیدهای برای مجریان و ناظران بودجه پدید میآورد.» به عبارت دیگر وجود بندهای متعدد موجب ابهام در اجرای قانون بودجه شده است. از احکام پرتخلف قوانین بودجه سنوات اخیر میتوان به احکامی اشاره کرد که به موجب آن، درصدی از اعتبارات مصوب جهت انجام اموری از قبیل پژوهش، ورزش و تربیت بدنی، بسیج و غیره اختصاص یافته که از احکام پرتخلف به شمار میآید.
------------------------
تکرار تخلف در 2دولت احمدینژاد
قرائت گزارش تفریغ بودجه 85 در مجلس، علاوه بر دوهزار مورد انحراف از قانون، نشان داد که بیش از یکمیلیارددلار از مازاد درآمدهای نفتی کشور به خزانه واریز نشده است؛ بر اساس گزارش دیوان 64درصد از بودجه 88 بهطور کامل رعایت نشده است. دولت در سال ۱۳۸۹ در ۹۴ بند یعنی ۶۰درصد کل اجزا و بندها عدم رعایت مفاد بند یا سایر قوانین داشته است. همچنین در بودجه سال گذشته مبلغ دوهزارمیلیاردریال بابت تنخواهگردان قانون هدفمندکردن یارانهها از محل درآمد حاصل از صادرات نفت خام و میعانات گازی به حساب خزانهداری کل کشور واریز شده که تاکنون تسویه نشده و همچنین حدود چهارمیلیاردو502میلیوندلار که صرف واردات بنزین و نفت گاز شده و بالغ بر ۲۶۲میلیوندلار که صرف بازپرداخت تعهدات بیع متقابل گازی شده به حساب خزانهداری کل کشور نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز نشده است. سال ۸۵ دیوان محاسبات از 5/1میلیارددلار پول گمشده و انحراف دولت از قانون بودجه خبر داد، سال ۸۶ این دیوان از وجود 3/2میلیارددلار پول گمشده و عبور ۵۴ درصدی دولت از قانون خبر داد، سال ۸۷ عبور از قانون توسط دولت به ۷۲درصد رسید و اینبار حرفی از پولهای گمشده به میان نیامد، سال ۸۸ نتیجه بررسیها نشان از عبور ۶۴درصدی دولت از قانون بودجه بود و دولت در بودجه ۸۹ عدد ۶۴درصد سال گذشتهاش را تکرار کرد. همچنین بر اساس گزارش تفریغ بودجه سال ۹۰ دولت به ۶۵درصد قوانین بودجه عمل نکرده است.
1393/2/2
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
دولت احمدینژاد دولت رمالی بود یا طلسم شده؟ /احمدینژاد به پایان رسید اما حاشیههایش نه
دولت احمدینژاد دولت رمالی بود یا طلسم شده احمدینژاد به پایان رسید اما حاشیههایش نه خبر آزاد شدن یکی از افراد منتسب به احمدی نژاد باعث شد تا بازهم جریان انحرافی و رابطه آن با رمالها بر سر زبانها بیفتند مصطفی داننده خبر کوتاه بود رمال دولت احمدی نژاد آزاد شد همین کافی بشریعتمداری در یادداشتی مطرح کرد هدفمندی یارانهها گرهگشاست/ تبلیغات گسترده ضدتبلیغ شد/ همراهی با دولت وظیفه &
شریعتمداری در یادداشتی مطرح کردهدفمندی یارانهها گرهگشاست تبلیغات گسترده ضدتبلیغ شد همراهی با دولت وظیفه دینی-ملی است روحانی قول مبارزه با مفاسد اقتصادی بدهدشریعتمداری تصریح کرد کمک به دولت در اجرای طرح هدفمندی یارانهها یک وظیفه دینی و ملی است که انصراف بینیازان از دریافتخلفات گسترده بودجهای دولت در ورزش در سال 90 منتشر شد
ورزشی سایر حوزه ها از سوی دیوان محاسبات تخلفات گسترده بودجهای دولت در ورزش در سال 90 منتشر شد تخلفات بودجهای دولت در سال 1390 در بخش تربیت بدنی و ورزش از سوی دیوان محاسبات منتشر شد به گزارش خبرنگار مهر گزارش دیوان محاسبات از تخلفات بودجهای دولت در سال 1390 به تازگی م«سهشنبههای وبلاگی» ماجرای روحانی و «آوار» احمدینژاد/ راز زمان و مکان شهادت شهدای ناهی ا
سهشنبههای وبلاگیماجرای روحانی و آوار احمدینژاد راز زمان و مکان شهادت شهدای ناهی از منکر برنامههای جدید دولت برای تکریم ایرانیان تنهایی یک شهید عکساز سخنان رئیس جمهور در خصوص دولت نهم و دهم تا تفاوتهای جشن ملی فنآوری هستهای امسال با سالهای گذشته و قارچ ویلاهای عجیب در«باربارا اسلاوین»: معرفی ابوطالبی، بیتدبیری بود/اگر کاخ سفید دست تندروها بود تا به حال به ایران و ر
باربارا اسلاوین معرفی ابوطالبی بیتدبیری بود اگر کاخ سفید دست تندروها بود تا به حال به ایران و روسیه حمله کرده بودیم مردم ایران خوشحالند که پایان دولت احمدینژاد را دیدند باربارا اسلاوین روزنامه نگار مشهور آمریکایی و عضو ارشد شورای آتلانتیک است او در حال حاضر با رسانه های معبازداشت گسترده مقامات دولتی کره شمالی
بازداشت گسترده مقامات دولتی کره شمالی خبرگزاری رسا ـ 1200 مقام دولتی و بستگان آنها تنبیه انضباطی خواهند شد و شماری از آنها به اردوگاه های ویژه منتقل خواهند شد به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری سانکی پس از آغاز به کار مجلس جدید کره شمالی 1200 مقام دولترییس دیوان عدالت اداری: احمدینژاد را نمیشود با کسی مقایسه کرد، حسابش از بقیه جداست/به دولت کمک میکنیم
رییس دیوان عدالت اداری احمدینژاد را نمیشود با کسی مقایسه کرد حسابش از بقیه جداست به دولت کمک میکنیم رئیس دیوان عدالت اداری معتقد است که نمیشود محمود احمدینژاد را با دیگران مقایسه کرد به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا حجتالاسلام والمسلمین منتظری در جمع خبرنگاران درباره چگزارش دیوان محاسبات دولت را متهم به قانون شکنی می کند؟
گزارش دیوان محاسبات دولت را متهم به قانون شکنی می کند باز هم بحث برداشت غیر قانونی از منابع صندوق توسعه ملی در میان است این بار پای حدود چهار میلیارد دلار در میان است رئیس دیوان محاسبات در نامهای به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرده که دولت در اواخر سال گذشته ۴ ﻣﯿﻠﯿﺎردروحانی:« میوه ممنوعه » دولت استقراض از بانک مرکزی است/ پارلمان اروپا کوچکتر از آن است که بخواهد به م
روحانی میوه ممنوعه دولت استقراض از بانک مرکزی است پارلمان اروپا کوچکتر از آن است که بخواهد به ملت برزگ ایران توهین کند رئیس جمهور گفت اگر تعداد قابل ملاحظه ای در این مرحله برای دریافت یارانه ثبت نام نکنند منابع بیشتری در اختیار دولت برای دستیابی به اهداف عالی نظام و کمک به افآیتالله علمالهدی: مردم در فشار اقتصادی هستند/دیوان محاسبات جلوی تخلفات را بگیرد
آیتالله علمالهدی مردم در فشار اقتصادی هستند دیوان محاسبات جلوی تخلفات را بگیردامام جمعه مشهد گفت در چارچوب مدیریت جهادی دیوان محاسبات باید فرای اشخاص و نهادها به بررسی عملکرد دستگاهها پرداخته و گزارش دهد تا جلوی تخلفات گرفته شود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد آیتالله سنواصولگرایان منتقد دولت روحانی، «معمایِ احمدینژاد» را حل خواهند کرد؟ /رجعتِ سیاسی مرد غیرقابل پیشب
نواصولگرایان منتقد دولت روحانی معمایِ احمدینژاد را حل خواهند کرد رجعتِ سیاسی مرد غیرقابل پیشبینی سیاست ایران برای ایفای یک نقش اول جدید سیاستمدار آرادانی تبار در روزهایی که ریاست ساختمان سفید پاستور را هم برعهده ندارد همچون 8 سال گذشته غیرقابل پیشبینی است محمود احمدی نژادرئیس دیوان محاسبات مطرح کرد بودجهریزی در کشور چانهای شده/ درآمد مالیاتی کشور به 41 هزار میلیارد تومان رسید
رئیس دیوان محاسبات مطرح کردبودجهریزی در کشور چانهای شده درآمد مالیاتی کشور به 41 هزار میلیارد تومان رسیدرئیس دیوان محاسبات کشور گفت بودجهریزی در کشور هم اکنون برنامهای است اما در واقع این بودجهریزی چانهای است و هرکس چانه بیشتری بزند بودجه بیشتری دریافت میکند به گزارش خبدر راه تولید «خبرنگار ایتالیایی» روایتی از تبعیض نژادی و تروریست دولتی در غرب/فیلمبرداری در شهرهای ر
در راه تولیدخبرنگار ایتالیایی روایتی از تبعیض نژادی و تروریست دولتی در غرب فیلمبرداری در شهرهای رم و واتیکاندیندار گفت با تحقیقاتی که برای فیلمنامه خبرنگار ایتالیایی صورت گرفته سعی شده تمام مواردی که در خصوص نقض حقوق بشر در غرب و نیز افشای دسیسههای ضدایرانی در این فیلم مطرح می«میوه ممنوعه» دولت به روایت روحانی
میوه ممنوعه دولت به روایت روحانیتاریخ انتشار دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۴۱ رئیس جمهور گفت اگر تعداد قابل ملاحظه ای در این مرحله برای دریافت یارانه ثبت نام نکنند منابع بیشتری در اختیار دولت برای دستیابی به اهداف عالی نظام و کمک به افراد نیازمند قرار می گیرد به گزارش مهربررسی دلایل حضور گسترده تروریستهای «چچنی» در سوریه
بررسی دلایل حضور گسترده تروریستهای چچنی در سوریهدر این اواخر شاهد حضور گسترده تروریستهای چچنی در جبههها و میدانیهای درگیری سوریه به ویژه 2 جبهه کسب و حلب بودیم اما سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که چه عواملی موجب تشدید این حضور شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارسروایت شاکی احمدینژاد از روز حادثه
روایت شاکی احمدینژاد از روز حادثه آقای احمدینژاد باید جواب دهد چرا این کار را کرد کسی که نمیتواند امنیت مردم را تامین کند چرا سفر میکند مردم مهم هستند یا سخنرانی او اگر ما نباشیم او برای چه کسی سخنرانی میکند آفتاب محمود احمدینژاد طی حکمی که توسط شعبه 76 دادگاه کیفری اسکیهان: دولت احمدینژاد با مبتلا شدن به افت ویرانگر حلقه انحرافی از ادامه اجرای طرح هدفمندی باز ماند/برخی افراد
کیهان دولت احمدینژاد با مبتلا شدن به افت ویرانگر حلقه انحرافی از ادامه اجرای طرح هدفمندی باز ماند برخی افراد بی نیاز یارانه می گیرند سپس آن را به نیازمندان می دهند این روزها دریافت و یا انصراف از دریافت یارانه نقدی به یکی از پردامنهترین مسائل روز تبدیل شده و بخش قابل توجهی ا-
گوناگون
پربازدیدترینها