محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844697229
«باربارا اسلاوین»: معرفی ابوطالبی، بیتدبیری بود/اگر کاخ سفید دست تندروها بود تا به حال به ایران و روسیه حمله کرده بودیم/ مردم ایران خوشحالند که پایان دولت احمدینژاد را دیدند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
«باربارا اسلاوین»: معرفی ابوطالبی، بیتدبیری بود/اگر کاخ سفید دست تندروها بود تا به حال به ایران و روسیه حمله کرده بودیم/ مردم ایران خوشحالند که پایان دولت احمدینژاد را دیدند
باربارا اسلاوین روزنامه نگار مشهور آمریکایی و عضو ارشد شورای آتلانتیک است. او در حال حاضر، با رسانه های معتبری همچون واشینگتن پست و المانیتور همکاری دارد، اسلاوین که تاکنون 9 بار به ایران سفر کرده، در سال 2007، کتابی تحت عنوان «ایران، آمریکا و راه مارپیچ به سوی درگیری»، منتشر کرد.
به گزارش نامه نیوز، وی در گفت و گوی مکتوب خود با «انتخاب»، می گوید: دولت امریکا باید از مردم ایران به خاطر اقدامات بد خود از جمله کودتای 28 مرداد و حمایت از عراق در طول جنگ با ایران عذرخواهی کند.
اسلاوین همچنین در مورد نقض حقوق بشر توسط اسرائیل اظهار می دارد که «شخصا حاضرم که از اسرائیل به خاطر اقدامات اشتباه و بدش انتقاد کنم همانطور که حاضرم از کشور خودم و ایران انتقاد کنم»
متن کامل مصاحبه «انتخاب» با باربارا اسلاوین در پی می آید:
«انتخاب»: روابط ایران و آمریکا را در شرایط فعلی چگونه ارزیابی می کنید؟
باربارا اسلاوین: من امیدوارم که سرانجام پس از 35 سال بیگانگی، در حال حرکت به سمت روابطی عادی تر باشیم.
«انتخاب»: باوجود آگاهی آمریکا نسبت به تنشی که بر سر مسئله «ابوطالبی» (سفیر معرفی شده ایران در سازمان ملل) ایجاد خواهد شد، چرا واشنگتن دست به چنین عملی زده است؟ در صورت امضا قانون ممنوعیت ورود آقای ابوطالبی به خاک آمریکا توسط اوباما، چنین اقدامی در تعارض با قوانین سازمان ملل نخواهد بود؟
باربارا اسلاوین: این بی تدبیری ایران بود که فردی را با حتی کمترین ارتباط با بحران گروگانگیری انتخاب کند، نه به خاطر اینکه آقای ابوطالبی صلاحیت این پست را ندارد بلکه به این دلیل که مهمات لازم را در اختیار تندروهای آمریکا برای بوجود آوردن جو خشم علیه ایران قرار داد. من تصور می کنم که دولت ایران، اوباما را مجبور به ممانعت از ورود ابوطالبی نمی کند( که قوانین سازمان ملل را نقض می کند) و فردی دیگری را که هیچ ارتباطی با ماجرای تسخیر سفارت آمریکا ندارد، انتخاب خواهد کرد.
«انتخاب»: اخبار متنوعی در رسانه های آمریکایی در مورد «تلاش کاخ سفید برای کنترل تندروها» منتشر شده و ما نیز از آن باخبریم، اما سئوال این است که چرا سفیر ایران در سازمان ملل باید از سوی آمریکا مورد پذیرش قرار بگیرد؟ آنچه در مورد تندروها و کاخ سفید گفتید ممکن است حقیقت داشته باشد اما می توانید توضیحی در این باره بدهید که چرا کنگره باید در مورد سفیر ایران در سازمانی بی طرف اظهار نظر کند؟
باربارا اسلاوین: بر طبق قانون آمریکا، دولت می تواند از حضور افراد معین برای برعهده گرفتن پست در سازمان ملل جلوگیری کند، البته اگر آنها برای جرائم یا اقدامات تروریستی محکوم شده باشند. در مورد ابوطالبی، مشخص نیست که آیا آمریکا می تواند و حق آن را دارد که مانع از حضور او شود. برای همین است که دولت اوباما از ایران خواسته است که فردی دیگری را انتخاب کند. دولت ایران نیز افراد زیادی را به دلیل مختلف از کشورهای غربی به عنوان سفیر نپذیرفته است. یک مورد بدین خاطر بود که فرد معرفی شده همسر ایرانی داشت.
«انتخاب»: به عنوان یک شهروند آمریکا، آیا با سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان که اهمیت بیشتری برای منافع اسرائیل قائلند تا آمریکا، موافق هستید؟
باربارا اسلاوین: من معتقدم که آمریکا باید منافع خود را در اولویت نخست قرار دهد. با این حال، اسرائیل متحد قدیمی است که از حمایت زیادی در کشور من برخوردار است و ما باید دیدگاه های آن را در جهت سیاست گذاری در قبال خاورمیانه در نظر بگیریم. اگر ایران اقدامی نکند که اسرائیلی ها را تحریک کند، خیلی سودمند خواهد بود، به مانند کوچک شمردن هولوکاست. ایران همچنین نباید بگوید که اسرائیل از صفحه ی روزگار باید پاک شود چراکه تعبیر غلطی از آن می شود. نهایتا، سیاستمداران شما باید دست از شعار شیطان کوچک و بزرگ بردارند. زمان آن رسیده است که دست از نام گذاری هایی که هیچ سودی ندارد برداشته شود.
«انتخاب»: اما این شعارها از مهمترین شعارهای انقلاب اسلامی است و مفهومی علیه استکبار و استثمار دارد (مثلاً شعار مرگ بر آمریکا، علیه مردم این کشور نیست، بلکه مخاطبش، سلطه گران هستند) با این حال، آیا تصور می کنید آمریکابپذیرد که برای جلب اعتماد ملت ایران بدون سند و مدرک ایران را متهم به حمایت از تروریسم نکند؟ همانطور که می دانید دو سال پیش تبلیغاتی علیه ایران سوریه شد و اعلام کردند که ایران قصد ترور سفیر سعودی در آمریکا را داشته است، با این حال به ناگهان پس از مدتی بدون هیچ گونه توضیحی این مسئله فراموش شد.
باربارا اسلاوین: دولت آمریکا، یک ایرانی را که ساکن تگزاس بود متهم به ترور سفیر سعودی کرد. من اطمینان می دهم که این پرونده فراموش نشده است. با این حال آمریکا ادعا می کند که ایران در بمب گذاری که چندصد نیروی دریایی آمریکا را در سال 1983 در لبنان و برج خبر در عربستان که منجر به کشته شدن 19 نفر شد، دست داشته است.
«انتخاب»: به دلیل اتفاقات جنایتباری چون جنگ تحمیلی علیه ایران و یا حمله موشکی به هواپیمای مسفاربری، مردم ایران اعتماد خود را نسبت به دولت امریکا از دست داده اند. واشنگتن برای بازیابی آن چه باید بکند؟
باربارا اسلاوین: دولت امریکا باید از مردم ایران به خاطر اقدامات بد خود از جمله کودتای 28 مرداد و حمایت از عراق در طول جنگ با ایران عذرخواهی کند. ایران نیز باید از امریکا به خاطر بحران گروگانگیری و حمایت از گروه های که علیه آمریکایی ها اقدام تروریستی مرتکب شده اند، عذرخواهی کند
«انتخاب»: شما گفتید که ایران از اقدامات تروریستی که علیه امریکایی ها شده حمایت کرده است. ظاهرا پروپاگاندای رسانه های اسرائیلی علیه ایران بر لحن تحلیلگر و خبرنگار مستقلی چون شما تاثیر گذاشته است. اسرائیل تبدیل به بچه ی لوسی شده که هر چیزی آن را عصبانی می کند. فکر نمی کنید که اینگونه سخنان این بچه را لوس تر کرده است؟
باربارا اسلاوین: من شخصا حاضرم که از اسرائیل به خاطر اقدامات اشتباه و بدش انتقاد کنم همانطور که حاضرم از کشور خودم و ایران انتقاد کنم
«انتخاب»: آیا آمریکا حاضر است به خاطر اتهامات دروغین خود علیه ایران عذرخواهی کند؟ اگر قرار بر تهیه لیستی باشد، شمار مواردی که امریکا باید نسبت به آن عذرخواهی کند سر به فلک خواهد کشید. آمریکا چه توضیحی می تواند برای حمله به هواپیمای مسافربری و اعطای جایزه به کاپیتان ناو وینسنز و یا حمایت از گروه تروریستی « مجاهدین خلق» و ... داشته باشد. واشنگتن همیشه از پاسخگویی طفره رفته است.
باربارا اسلاوین: همانطور که گفتم ما باید نسبت به اقدامات اشتباهی که نسبت به یکدیگر مرتکب شده ایم، از یکدیگر عذرخواهی کنیم
«انتخاب»: آیا فکر می کنید که تغییر موضع روسیه در مذاکرات هسته ای به ضرر آمریکا خواهد بود؟ آیا این عامل، عدم مانع تراشی اخیر آمریکا در راه توافق دائم است؟ حتی یک مقام ارشد اسرائیلی اخیرا اعلام کرده است که آمریکا هر چه ایران در مورد برنامه صلح آمیز خود بگوید قبول می کند.
باربارا اسلاوین: من امیدوارم که روسیه نقش سازنده ای در مذاکرات ایفا کند. با این حال اظهارات نگران کننده ای بیان شده است. مقامات امریکایی می گویند که تاکنون بحران اوکراین تاثیری بر مذاکرات وین نگذاشته است.البته امریکا هر چه ایران در مورد برنامه هسته ای خود بگوید نخواهد پذیرفت و بر روی شرایط سرسختانه خود پافشاری خواهد کرد.
«انتخاب»: چطور همانطور که شما می گویید امریکا بر روی شرایط سرسختانه خود پافشاری می کند اما اشاره ای به 300 کلاهک هسته ای اسرائیل و عدم عضویت این رژیم در ان پی تی اشاره ای نمی کند؟ آمریکا حتی قطعنامه های بسیار ساده علیه شهرک سازی های اسرائیل در سرزمین های اشغالی را وتو می کند چه رسد به این مسائل.
اسرائیل هرگز به ان پی تی نپویسته است درحالیکه ایران به این پیمان پیوسته است، بنابراین تحت تعهدات قانونی یکسانی نیست . اگر من مسئول این مسئله بودم و تنها یک روزنامه نگار نبودم آن قطعنامه های سازمان ملل را وتو نمی کردم. من از راه حل دو دولت که کرانه غربی رود اردن و غزه را در اختیار فلسطینیان قرار می دهد، حمایت می کنم.
«انتخاب»: چرا اعراب بویژه عربستان سعودی به این میزان نگران ایران هستند؟ برخی از روزنامه های عرب زبان ادعا کرده اند که رئیس جمهور آمریکا تضمین هایی در خصوص ایران به ملک عبدالله داده است. آیا شما از جزئیات آن اگاه هستید؟
باربارا اسلاوین: این یک درگیری و منازعه قومی و دینی چند قرنه است که باید روزی بین ایران و عربستان حل شود. پرزیدنت اوباما به سعودی ها اطمینان داده است که از عربستان در مقابل هرگونه تهاجم ایران البته اگر تهاجمی در کار باشد محافظت کند. ایران هیچ چیزی برای نگران شدن در موردش ندارد.
«انتخاب»: برخی از تحلیلگران براین باورند که اوباما هر آنچه در توان دارد را به کار خواهد گرفت تا به توافقی دائم با ایران دست پیدا کند، چراکه به دنبال باقی گذاشتن میراثی پایدار و ارزشمند در سیاست خارجی آمریکا است. شما چه فکر می کنید؟
باربارا اسلاوین: من معتقدم که اوباما در مسئله ی دستیابی به توافق دائم خیلی صادق است و این دستاوردی تاریخی برای دو کشور خواهد بود.
«انتخاب»: تندروها در آمریکا چه کسانی هستند؟ ویژگی آن ها چیست؟ آیا جبهه ی اعتدال در امریکا وجود دارد؟
باربارا اسلاوین: تندروها در آمریکا دو نوع هستند: جمهوریخواهانی که تنها به خاطر مقاصد سیاسی با اوباما مخالفت می کنند و نئومحافظه کاران حاضر در دو حزب دموکرات و جمهوریخواه که فکر می کنند اوباما ضعیف است و باید تمایل بیشتری نسبت به استفاده از گزینه نظامی در سیاست خارجی داشته باشد. خدا را شکر، اکثر آمریکایی ها معتدل و عملگرا هستند و نمی خواهند شاهد حضور آمریکا در جنگ بیشتری باشند، بخصوص در خاورمیانه.
«انتخاب»: آنچه شما در مورد میانه روی مردم آمریکا گفتید با حقیقت مطابقت دارد اما چه اتفاقی افتاده که دولت آمریکا توسط جنگ طلبان هدایت و مدیریت می شود؟
باربارا اسلاوین: سیاست آمریکا توسط رئیس جمهور با مشارکت و مشورت کنگره تنظیم می شود. من با اینکه می گویید، جنگ طلبان دولت آمریکا را مدیریت می کنند موافق نیستم. اگر چنین بود تا به حال به سوریه، ایران و روسیه حمله کرده بودیم
«انتخاب»: نقش «آیپک» در ترغیب دولت آمریکا به این تفکر که ایران بمب هسته ای تولید می کند، چیست؟ آیا می توان امیدوار بود که روزی این گروه نقشی در سیاست گذاری ها در آمریکا نداشته باشد و کاخ سفید توسط جبهه های مستقل هدایت شود؟
باربارا اسلاوین: آیپک قدرتمند است اما دیگر به مانند سابق قدرت ندارد. این لابی موفق به ترغیب کنگره برای حمایت از حمله به سوریه تصویب تحریم های جدید علیه ایران نشد. با این حال، به نقش خود ادامه خواهد داد چراکه از حمایت زیادی در این کشور برخوردار است. در نظام آمریکا، لابی های قدرتمندی از جمله «انجمن ملی تفنگ» حضور دارند.
«انتخاب»: آیا پنج بعلاوه یک، از خطوط قرمز خود برای دستیابی به توافق با ایران عبور کرده است؟
باربارا اسلاوین: خط قرمز پنج بعلاوه یک، این است که ایران در جایگاه تولید تسلیحات هسته ای نباشد که خیلی به نظر معقولانه است.
«انتخاب»: بسیاری از تحلیلگران معتقدند که آمریکا از عدم تولید سلاح هسته ای توسط ایران مطلع است و تنها با استقلال ایران مشکل و مسئله دارد. نظر شما چیست؟
باربارا اسلاوین: متاسفانه اطمینانی در واشنگتن نسبت به عدم تلاش و قصد ایران برای ساخت سلاح هسته ای وجود ندارد. برای همین است که نیازمند توافقی هستیم که اقدامات اعتماد ساز از جمله محدویت غنی سازی و افزایش نظارت توسط آژانس انرژی اتمی را فراهم کند. امریکا هیچ مشکلی با استقلال ایران ندارد.
«انتخاب»: احساستان در مورد آخرین سفری که به ایران داشتید، چیست؟
باربارا اسلاوین: من احساس کردم که تشکیکی نسبت به توانایی روحانی برای عمل به وعده های وجود داشت اما مردم خوشحال بودند که پایان دولت بی کفایت احمدی نژاد را می دیدند.
«انتخاب»: براساس چه اطلاعاتی می گویید مردم بدبین بودند؟ آیا شما با گروهی خاص یا تعدادی از جوانان گفتگو کردید؟ آنچه شما گفتید نظر اکثریت مردم بود یا تعدادی از آنها؟
باربارا اسلاوین: من تا انجا که توانستم با تعداد زیادی از مردم در نقاط مختلف تهران از جمله جنوب و منطقه نارمک(جایی که تعداد زیادی از حامیان قالیباف حضور داشتند) گفتگو کردم. من امیدوارم که روحانی موفق باشد اما با چالش هایی مواجه است. من با تمام افراد نزدیک به احمدی نژاد معترض نیستم اما معتقدم که رفتار او خیلی به ایران ضربه زد البته کسی که بر شما حکم می راند به شما ارتباط دارد نه من.
«انتخاب» : ممنون از فرصتی که گذاشتید
باربارا اسلاوین: من هم از شما سپاسگزارم
1393/1/30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
کاخ سفید حضور رئیس سازمان «سیا» در اوکراین را تایید کرد
کاخ سفید حضور رئیس سازمان سیا در اوکراین را تایید کردسخنگوی کاخ سفید سفر جان برنان به کی یف پایتخت اوکراین را تایید کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتدپرس کاخ سفید سفر جان برنان رئیس سازمان سیا به اوکراین را تایید کرد جی کارنی سخنگوی کاخ سفید گفت آقای برنان اواخر هفتکاخ سفید: عدم صدور روادید برای «ابوطالبی» را به اطلاع ایران و سازمان ملل رساندیم
کاخ سفید عدم صدور روادید برای ابوطالبی را به اطلاع ایران و سازمان ملل رساندیمسخنگوی کاخ سفید گفت که واشنگتن موضوع عدم صدور روادید برای نماینده پیشنهادی ایران در سازمان ملل را به اطلاع ایران و آن نهاد بینالمللی رسانده است به گزارش خبرگزاری فارس جی کارنی سخنگوی کاخ سفید گفت کهکاخ سفید و آنکارا گزارش «هرش» درباره نقش ترکیه در حمله شیمیایی سوریه را رد کردند
کاخ سفید و آنکارا گزارش هرش درباره نقش ترکیه در حمله شیمیایی سوریه را رد کردندکاخ سفید و دولت ترکیه گزارش روزنامهنگار تحقیقی نشریه آمریکایی نیویورکر که از توطئه ترکیه در حمله شیمیایی سارین در سوریه پرده برداشته بود را انکار کردند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه تودیکاخسفید: معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نمیگذارد
کاخسفید معرفی ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نمیگذاردسخنگوی کاخ سفید گفت که معرفی حمید ابوطالبی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل تاثیری بر مذاکرات هستهای نخواهد گذاشت به گزارش خبرگزاری فارس جی کارنی سخنگوی کاخ سفید پنجشنبه به پایگاهعباس سلیمی نمین: گروه پایداری حاضر بود رای سفید بدهد ولی به قالیباف رای ندهد/دستگاهی خاص به جلیلی خط غلط داد/ت
عباس سلیمی نمین گروه پایداری حاضر بود رای سفید بدهد ولی به قالیباف رای ندهد دستگاهی خاص به جلیلی خط غلط داد تعبیر جلیلی یعنی احمدینژاد بازی خود احمدینژاد بود آقای حداد سهمی نگرفت و کنار رفت اما چون یک ناراحتیها و دلخوریهایی در چارچوب ائتلاف برایش پیش آمد گام دوم را برنداشتکریستین ساینس مانیتور: کاخ سفید آرزو میکند که ای کاش ابوطالبی هرگز طرح نمیشد/آیا اوباما با بدست آوردن رضایت
کریستین ساینس مانیتور کاخ سفید آرزو میکند که ای کاش ابوطالبی هرگز طرح نمیشد آیا اوباما با بدست آوردن رضایت کنگره به مذاکرات ضربه زد کریستین ساینس مانیتور نوشت رئیس جمهور اوباما با امتناع از صدور روادید به گزینه ایران برای نمایندگی آن کشور در سازمان ملل در نیویورک دست به اقکاخ سفید خبر آزادی جاسوس رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد
کاخ سفید خبر آزادی جاسوس رژیم صهیونیستی را تکذیب کردتاریخ انتشار جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۱۵ سخنگوی کاخ سفید اخبار منتشر شده در خصوص آزادی یک جاسوس رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد و گفت وی باید تا زمان اتمام حکم خود در زندان آمریکا باقی بماند جی کارنی سخنگوی وزارت امور خارمعرفی دستیار ایرانی کی روش
معرفی دستیار ایرانی کی روش مجید صالح به عنوان دستیار ایرانی کی روش معرفی شد به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران مجید صالح به عنوان دستیار ایرانی کارلوس کی روش از سوی فدراسیون فوتبال معرفی شد گفتنی است پس از معرفی مجید صالح و موافقت وی برای حضور در تیم ملی صالح به عنوان دستیامعرفی احزاب و جریانهای تأثیرگذار در انتخابات عراق-4 «ائتلاف متحدون»، مهمترین جریان سنی حاضر در انت
معرفی احزاب و جریانهای تأثیرگذار در انتخابات عراق-4ائتلاف متحدون مهمترین جریان سنی حاضر در انتخابات پارلمانی عراقائتلاف متحدون به رهبری اسامه النجیفی که ریاست پارلمان عراق را هم اکنون برعهده دارد مهمترین جریان سنی حاضر در انتخابات پارلمانی عراق به شمار میآید به گزارش خبرنگاواکنش ایران به اظهارات سخنگوی کاخ سفید
واکنش ایران به اظهارات سخنگوی کاخ سفید به دنبال اظهار نـظر شب گذشتـه سخنگوی کاخ سفیـد درخصـوص آقای ابوطالبی سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت که ایران نیز رسماً نظرات خود را منتقل کرده است خبرگزاری مهر به دنبال اظهار نـظر شب گذشتـه سخنگوی کاخ سفیـد درخصـوص آقای ابوطالریچارد فرای، کمپین«نه به یارانه» و گزینههای روی میز آمریکا و ایران در نطق میان دستور نمایندگان
ریچارد فرای کمپین نه به یارانه و گزینههای روی میز آمریکا و ایران در نطق میان دستور نمایندگان سیاست > مجلس - ریچارد فرای مذاکرات هسته ای فاز دوم هدفمندی یارانه ها و اقتصاد مقاومتی از مهمترین محورهای نطق میان دستور نمایندگان در جلسه امروز مجلس بود به گزارش خبرآنلدر سبزوار سوداگر مرگ با 30 کیلوگرم مواد مخدر دستگیر شد
در سبزوارسوداگر مرگ با 30 کیلوگرم مواد مخدر دستگیر شدفرمانده انتظامی سبزوار از دستگیری یک سوداگر مرگ و کشف 30 کیلوگرم مواد مخدر توسط عوامل انتظامی این شهرستان خبر داد قنبرعلی آزادواری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار با بیان اینکه این سوداگر مرگ قصد انتقال مواد مخدر بهسرپیچی نظامیان اوکراینی از دستور حمله به «لوهانسک» و «دونتسک»
سرپیچی نظامیان اوکراینی از دستور حمله به لوهانسک و دونتسک برخی منابع خبری روس از سرپیچی نظامیان اوکراینی از دستور دولت موقت این کشور برای حمله به ساختمانهای اشغالشده در شهرهای لوهانسک و دونتسک خبر دادهاند به گزارش نامه نیوز برخی پایگاههای خبری روس گزارش دادهاند که نظامیان«چالش» معرفی نماینده ایران در سازمان ملل
چالش معرفی نماینده ایران در سازمان ملل تهران - ایرنا - سر مقاله روز یکشنبه روز نامه شرق با عنوان چالش معرفی نماینده ایران در سازمان ملل به عدم صدور ویزا از سوی آمریکا برای نماینده دایم ایران در سازمان ملل پرداخته و آن را فرصتی برای تندروهای ایرانی و آمریکایی به منظور ایجاد مانع دقدیری ابیانه: اگر فناوری هستهای را هم جمع کنیم، آمریکا دست از دشمنی برنمیدارد
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۳ سفیر سابق ایران در ایتالیا تصریح کرد حتی اگر همچون لیبی همه فناوری هستهای را هم جمع کنیم آمریکا هیچ گاه دست از دشمنی با ایران برنمیدارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم دکتر محمد حسن قدیری ابیانه روز سهشنبه در همایشنظامیان اوکراینی از دستور کییف برای حمله به «لوهانسک» و «دونتسک» سرپیچی کردند
نظامیان اوکراینی از دستور کییف برای حمله به لوهانسک و دونتسک سرپیچی کردندبرخی منابع خبری روس از سرپیچی نظامیان اوکراینی از دستور دولت موقت این کشور برای حمله به ساختمانهای اشغالشده در شهرهای لوهانسک و دونتسک خبر دادهاند به گزارش خبرگزاری فارس برخی پایگاههای خبری روس گزارشمهمترین اخبار امروز رسانههای مجازی و مکتوب کشور عصبانیت مهدی هاشمی از رسانههای افشاگر/ پرداخت «فوقالع
مهمترین اخبار امروز رسانههای مجازی و مکتوب کشورعصبانیت مهدی هاشمی از رسانههای افشاگر پرداخت فوقالعاده شغلبه کارمندان دولت اسناد آموزش جاسوسی در سازمان منافقینگروگانگیرهایی که از آمریکا ویزا گرفتند علت حضور کشیش بوکسور در سوریه ۷ نکته درباره انتخابات افغانستان سؤالاتی-
گوناگون
پربازدیدترینها