تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867936156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرکوب تظاهرات روز جهانی کارگر در ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سرکوب تظاهرات روز جهانی کارگر در ترکیه




پلیس آنکارا پایتخت ترکیه در مداخله ای خشونت بار با شلیک گاز فلفل و با استفاده از ماشینهای آبپاش با تظاهرکنندگان در روز جهانی کارگر درگیر و آنان را متفرق کرد.





خبرگزاری ایرنا: پلیس آنکارا به منظور ممانعت از هرگونه درگیری و اغتشاش از صبح امروز در خیابان های مرکزی این شهر از جمله ˈ کیزل آی ˈ نیروهای خود را مستقر کرده بود.

تظاهرات روز کارگر تا بعد از ظهر امروز با آرامی برگزار می شد که ناگهان با شعارهای تند تظاهرکنندگان علیه دولت به درگیری با پلیس انجامید و پلیس با گاز فلفل به صف تظاهرکنندگان یورش برد.

تظاهرکنندگان نیز با کندن سنگ فرشهای پیاده روها و سنگ و چماق با پلیس درگیر شدند که شماری زخمی و شماری نیز دستگیر شد.

جلوگیری تظاهرکنندگان از بازداشت دیگر معترضان به درگیری بیشتر انجامید و دامنه تظاهراتها گسترش یافت.

از صبح امروز نیروهای پلیس پایتخت ترکیه با تجهیزات ضد شورش و استفاده از ماشین های آب پاش در خیابان های مرکزی این شهر به حال آماده باش در آمده بودند.

پلیس همچنین راه های ورودی به خیابان مرکزی ˈ کیزی لای ˈ را مسدود کرده بود که گروهی از تظاهرکنندگان وارد این میدان شدند.

استانداری آنکارا روز گذشته هرگونه راه پیمایی در خیابان مرکزی ˈ کیزل آیˈ را ممنوع اعلام کرده بود و خواستار اجتماع اعضای سندیکاهای کارگری در میدان ˈ صحیهˈ شده بود.

برخی از سندیکاهای کارگری به رغم مخالفت نهادهای دولتی در برگزاری مراسم روز جهانی کارگر در میدان کزل آی اعلام کرده بودند که در این خیابان تجمع خواهند کرد.

پزشکان استانبول در روز جهانی کارگر با برگزاری تظاهراتی شلیک گاز فلفل توسط پلیس در تلاش برای جلوگیری از ورود راهپیمایان به میدان تقسیم را محکوم کردند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبر وطن، پزشکان عضو اتحادیه پزشکان ترکیه امروز در حالی که شعار می دادند ˈگاز فلفل کشنده استˈ علیه عملیات خشونت بار امروز پلیس ترکیه علیه تظاهرکنندگان در روز جهانی کارگر شعار دادند.

هزاران پلیس از صبح امروز با استقرار در خیابان های منتهی به میدان تقسیم استانبول و با شلیک گاز اشک آور در تلاش جلوگیری از ورود راهپیمایان روز کارگر به میدان تقسیم با آنان درگیر شدند.

در جریان استفاده پلیس از گاز فلفل در منطقه بشیکتاش چندین کودک و نوجوان نیز در منازل خود مصدوم شدند.

پلیس ترکیه همچنین برای نخستین بار در روز جهانی کارگر و برای مقابله با معترضان از دیوارˈ متحرک فولادی ˈ استفاده کرد.

دیوار متحرک فولادی که نمونه آن تاکنون در جهان مشاهده نشده است برای اولین بار در روز جهانی امروز در شهرهای استانبول و آنکارا برای مقابله و ممانعت از ورود معترضان به میادین مورد استفاده قرار گرفت.

براین اساس ، چهار نمونه از این دیوار متحرک فولادی توسط سازمان شهربانی ترکیه ساخته شده است و یک نمونه آن امروز در آنکارا و سه نمونه دیگر در مناطق مختلف شهر استانبول بکار گرفته شده است.

از مشخصات این دیوار امکان استفاده از آن به عنوان محل بازرسی و محل اسکان موقت دستگیر شدگان است.

پلیس ترکیه عنوان کرده است دیوار متحرک فولادی در صورت فشار تظاهرکنندگان بطور خودکار اقدام به پرتاب گازهای اشک آور می کند.








تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن