تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815361982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها 10 درصد معتادان تمایل به ترک دارند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تنها 10 درصد معتادان تمایل به ترک دارند
کد خبر: ۳۹۷۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹ - 30 April 2014


مسئول برنامه کاهش آسیب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون مبارزه با مواد مخدر که در سال 89 توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام اصلاح شد، هزینه‌های درمان اعتیاد باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

به گزارش ایسنا، دکتر قدوسی در حاشیه بازدید معاون وزیر بهداشت افغانستان و هیات همراه از مرکز گذری بهروزان در منطقه راه آهن تهران و مرکز ملی مطالعات اعتیاد در بیمارستان فارابی، گفت: طبق قانون مبارزه با مواد مخدر که در سال 89 توسط مجمع تشخیص اصلاح شد، هزینه‌های درمان اعتیاد باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند و سازمان بیمه سلامت ایرانیان و دیگر سازمانهای بیمه‌گر تعهد دارند که سال 93 درمان اعتیاد را تحت پوشش بیمه قرار دهند.

وی با بیان اینکه تمامی بودجه‌های مراکز گذری معتادان را دولت تأمین می‌کند، تصریح کرد: هزینه‌های درمان و مشاوره، در این مراکز برای معتادان رایگان است مگر در درمان نگهدارنده با متادون، که برای آن فرانشیز 40 هزار تومانی در ماه پرداخت می‌کنند و پس از شش ماه به مراکز دولتی در بیمارستانها منتقل می‌شوند که در آنجا هزینه‌ها 60 هزار تومان است که 30 درصد فرانشیز آن را دولت پرداخت می‌کند.

قدوسی تصریح کرد:100 مرکز گذری کاهش آسیب معتادان تحت نظر وزارت بهداشت و بیش از 5000 مرکز درمان نگهدارنده با متادن در بخش خصوصی و زیر نظر وزارت بهداشت در کشور فعال هستند.

مسئول برنامه کاهش آسیب وزارت بهداشت افزود: البته تیم‌های سیاری نیز در این مراکز فعال هستند که از بین معتادین انتخاب می‌شوند و در مناطق هدف مثل پارکها، خرابه‌ها، زیر پل و جاهای دیگری که محل تجمع معتادان است می‌روند و خدماتی چون، دادن سرنگ، آموزش بهداشت، آموزش رفتار سالم بهداشتی در تزریق، توزیع کاندوم برای کاهش آسیب در رفتارهای جنسی و جمع آوری سرنگهای آلوده در بین معتادان را ارائه می‌دهند.

قدوسی، با بیان اینکه تمامی معتادان در آن واحد متقاضی درمان نیستند، خاطر نشان کرد: آمارها نشان می‌دهد 10 درصد معتادان تمایل به ترک دارند بنابراین واژه‌ای به نام حذف اعتیاد وجود ندارد گفت: اما در برنامه کاهش آسیب، استراتژی وزارت بهداشت این است، معتادانی که حاضر به ترک رفتار تزریقی خود نیستند می‌توان با آموزش از رفتارهای پرخطر مانند تزریق مشترک جلوگیری کرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با کنترل رفتار تزریقی و کاهش عوارض آن در معتادان می‌توان از تبعات آن در جامعه پیشگیری کرد و با پیشبرد برنامه کاهش آسیب به سلامت جامعه کمک کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن