تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871814733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتکاف از مهم ترین عوامل تربیت نسل جوان/ احکام اعتکاف توسط رسانه ها و مبلغان بازگو شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > لرستان حجت الاسلام میرعمادی:
اعتکاف از مهم ترین عوامل تربیت نسل جوان/ احکام اعتکاف توسط رسانه ها و مبلغان بازگو شود
خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه اعتکاف از مهم ترین عوامل تربیت نسل جوان است، خواستار طرح احکام اعتکاف توسط رسانه ها و مبلغان شد.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ریزی به منظور برگزاری مراسم عنوی اعتکاف اظهار داشت: اعتکاف در دین ما از جایگاه مهمی برخوردار است به طوریکه از این فریضه گاه هم ردیف نماز، روزه و حج یاد می شود. وی با بیان اینکه در روایات متعددی احکام و مسائل مربوط به اعتکاف بیان شده است که نشان از اهمیت این فریضه دارد، عنوان کرد: احکام اعتکاف یک باب مستقل است و به عنوان یک کتاب مستقل به شمار می رود و این به دلیل آثار فردی و اجتماعی است که بر جامعه می گذارد. نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه اعتکاف آثار تربیتی، اخلاقی، روحی و روانی، فردی و اجتماعی و البته سازندگی دارد افزود: اعتکاف از مهم ترین عوامل تربیت نسل جوان است و اگر بخواهیم نسل جوان را تربیت دینی کنیم یکی از عوامل کمک کننده در این راه فریضه اعتکاف است. حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه اعتکاف یک سنت الهی است که حتی پیامبر نیز به آن مقید به آن بودند، تصریح کرد: هدف از اعتکاف توجه به خدا و درون خود است. وی ادامه داد: اگر بخواهیم اعتکاف و اهداف آن را در جامعه شکوفا کنیم باید برای برگزاری این فریضه فضاساری معنوی انجام دهیم. نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه طرح احکام اعتکاف در زمان اعتکاف توسط سخنرانان برجسته می تواند در این زمینه موثر باشد، یادآور شد: اعتکاف باید زمینه رشد معنوی و تعالی افراد را فراهم کند که لازمه آن این است که در مسئله اعتکاف جهت دهی صحیحی داشته باشیم. حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه برای این امر باید روحانیون و مبلغان خودشان معتکف باشند، عنوان کرد: امام جماعت، موذن، مبلغ و روحانیون خودشان باید در صف معتکفان باشند. وی با بیان اینکه کارکردن برای برگزاری فریضه اعتکاف کار پیامبران بزرگ مثل ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) است افزود: متولیان امر در اداره کل تبلیغات اسلامی باید برنامه ریزی برای برگزاری فریضه اعتکاف را از همان اول ماه رجب داشته باشند. حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه احکام اعتکاف باید توسط صدا و سیما و به وسیله کارشناسان و مبلغان دینی بازگو شود، افزود: فضاسازی جامعه در ایام اعتکاف باید فضاسازی معنوی و در مسیر خودسازی آحاد مردم باشد. وی با بیان اینکه باید از مکانهای وسیعی مانند مصلاها و مساجد جامع برای اعتکاف استفاده شود، یادآور شد: برنامه هایی که در مراسم اعتکاف برگزار می شود باید سازنده و تقویت روح و روان معتکفان باشد. نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه نباید از روح و هویت اعتکاف غافل شویم، تصریح کرد: باید هویت و ماهیت فریضه دینی اعتکاف برای مردم تبیین و تشریح شود زیرا بخش اعظم اعتکاف فردی است و برنامه ای که تدارک دیده می شود باید برای تقویت بعد فردی معتکفان باشد.


۱۳۹۳/۲/۹ - ۱۵:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن