واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۱۴ق.ظ)
استاندار و مجمع نمايندگان کهگيلويه و بويراحمد با سرپرست کميته امداد امام(ره) ديدار کردند استاندار، مجمع نمايندگان و مديرکل کميته امداد کهگيلويه و بويراحمد با سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) ديدار کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين انواري سرپرست اين نهاد در اين ديدار يکي از اولويتهاي اصلي و اقدامات اساسي کميته امداد را توانمند سازي و خودکفايي مددجويان از طريق ايجاد اشتغال عنوان کرد.
حسين انواري اظهار کرد: کميته امداد آمادگي ساماندهي نيروهاي جوياي کار را از طريق واگذاري طرح هاي اشتغال زايي و مشاغل خرد و خانگي را دارد.
انواري مهمترين راهکار خروج از فقر را اشتغال و سرمايه گذاري روي مشاغل کوچک و متوسط و وصل به بازار کار عنوان کرد و افزود:در راستاي ايجاد شغل براي مددجويان 30 تا 40 درصد نيز به افراد غيرتحت پوشش اختصاص مي يابد.
وي توسعه مشارکتهاي مردمي با ايجاد و توسعه مراکز نيکوکاري با محوريت مساجد و استفاده از ظرفيتهاي مردمي براي کمک به نيازمندان را از اقدامات مهم اين نهاد برشمرد و يادآور شد: با ايجاد شبکه هاي نيکوکاري بسياري از مسائل و مشکلات نيازمندان به دست مردم حل مي شود.
انواري تأکيد کرد: تلاش ما اين است که به تعداد مساجد کشور، اين شبکه ها ايجاد و کميته امداد آنها را پشتيباني و حمايت نمايد.
سرپرست کميته امداد امام خميني (ره) در راستاي حوزه حمايت و تأمين جهيزيه و کمک هزينه ازدواج به مددجويان، گفت: اصرار داريم که در اين راستا به صورت جدي سرمايه گذاري شود و کمک به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه توجه به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار از مسائل بسيار مهمي است که اين نهاد نسبت به آن توجه ويژه اي دارد، افزود: اين امر علاوه بر پيدا شدن سرپرست براي اين زنان و فرزندان آنان، منجر به ايجاد امنيت و آرامش در خانواده ها شده و به خودکفايي خانوارهاي تحت حمايت کمک شاياني مي نمايد.
انواري افزود: در اين راستا در سال گذشته نزديک به سه هزار نفر از زنان بدون سرپرست با ازدواج مجدد ، بسياري از مشکلات خود و فرزندانشان حل و فصل شد.
عضو شوراي مرکزي کميته امداد امام(ره) با بيان اينکه اکنون کميته امداد با يک هزار و 200 پزشک خانواده قرارداد دارد و پزشکان زيادي به صورت داوطلبانه به نيازمندان اين نهاد خدمت مي کنند، گفت: اگر طرح خدمات اورژانسي در روستاها اجرايي شود با ايجاد يک شبکه منظم روستايي کار خدمت رساني به نيازمندان مناطق محروم به صورت مطلوبتر صورت مي گيرد.
رسيدگي به امور مسکن محرومان به ويژه در مناطق و استانهاي محروم تر،احداث اردوگاههاي فرهنگي تربيتي در حاشيه رودخانه ها در استان براي درآمدزايي بهتر مردم استان، ايجاد اشتغال پايدار و برطرف کردن موانع عدم پرداخت تسهيلات بانکي و اجراي طرح هاي اشتغال براي مددجويان از جمله مواردي بود که از سوي اعضاي مجمع نمايندگان کهگيلويه و بويراحمد مطرح شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]