محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827014744
حوادث غیر مترقبه در کمین کشاورزی گیلان/ کشاورزان بیمه محصولات کشاورزی را جدی بگیرند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گیلان مهر گزارش می دهد؛
حوادث غیر مترقبه در کمین کشاورزی گیلان/ کشاورزان بیمه محصولات کشاورزی را جدی بگیرند
رشت – خبرگزاری مهر: گیلان که از قطب های مهم و برجسته کشاورزی در کشور است و می تواند در برابر وقوع حوادث غیر مترقبه بسیار آسیب پذیر باشد بنابراین می طلبد رسانه ها در توسعه فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی تلاش مضاعف داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، کشاورزی از ارکان مهم اقتصادی این خطه زیبایی شمالی است از اینرو برای تقویت این بخش همه باید تلاش کنند تا کمترین آسیب متوجه کشاورزان شود. ایران جزء 10 کشور حادثه خیر جهان است و گیلان هم جزء پنج استان حادثه خیز ایران است این بدین معنی که وقوع حوادث غیر مترقبه در گیلان می تواند به بخش کشاورزی آسیب های جدی وارد کند. به اذعان کارشناسان بیمه محصولات کشاورزی راهکاری مناسب برای کاستن آثار سوء حوادث غیر مترقبه است. با توجه به اهمیت موضوع خبرنگار خبرگزاری مهر به میان کشاورزان رفته و نظر و دیدگاه بهره برداران این بخش را جویا شده است. یک کشاورز فومنی به خبرنگار مهر می گوید: فعالیت در بخش کشاورزی به دلیل اتکای زیاد به طبیعت و وابستگی این بخش به عوامل و شرایط جوی و محیطی، فعالیتی همراه با ریسک محسوب می شود. علی سعادت افزود: تولید کنندگان این بخش همواره با خسارات ناشی از بروز حوادث قهری و بلایای طبیعی روبه رویند و زندگی اقتصادی آنها در معرض خطرات جدی قرار دارد به طوری که این امر موجب می شود کشاورزان و دامداران همواره نگران بازپرداخت هزینه های مختلف تولید و حتی هزینه های ضروری زندگی و معاش خود باشند. وی اظهارداشت: از اینرو بقا و دوام فعالیت های تولیدی در این بخش نیازمند حمایت های جدی از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران این بخش است.
بیمه کارآمد بارقه امید کشاورزان این کشاورز فومنی گفت: در بین سیاست های مختلف حمایتی بیمه محصولات کشاورزی به عنوان راهکار مفید و مناسب برای مقابله با این خطرات همواره مورد توجه و تاکید بوده است. وی افزود: بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان کمک می کند تا به منظور کاهش ریسک، بهترین برنامه های مدیریتی و استراتژی های پایدار را به کار ببرند. سعادت اظهارداشت: حوادث و بلاياي طبيعي يکي از دغدغه ها و نگراني هاي جدي روستائيان استان به ویژه شهرستان فومن است. وی اذعان داشت: از آنجا که کشاورزي و دامپروري از فعال ترين بخش هاي اقتصادي در استان است و ميزان اشتغال زايي بالايي هم دارد متاسفانه آسيب پذيري این حوزه نيز به دنبال وقوع حوادث پيش بيني نشده بسيار زياد است. این کشاورز فومنی در ادامه یکی از نارضايتي هاي روستائيان بيمه گذار که مزارع، باغ ها و دام هاي خود را در برابر حوادث بيمه کرده اند، نحوه جبران خسارت ها و پرداخت غرامت ها و سخت گيري هاي کارشناسن بيمه دانست و افزود: بيمه نباید در بخش کشاورزي مايه آزردگي خاطر و نگراني بهره برداران باشد. کشاورزی دیگری از رودسر که خود از بیمه گذاران است به مهر می گوید: متاسفانه پرداخت غرامت ها با تاخير انجام مي شود و رقم پرداختي هم در قبال خسارت وارده بسيار اندک است. محمد جعفری گلايه بيمه گذاران از نحوه جبران خسارت ها را قصه اي تکراري دانست و افزود: يکي از دلائل کاهش ميل و رغبت به بيمه کردن مزارع و باغ ها نیز اين موضوع است. وی همچنین بیمه کارآمد را بارقه امید کشاورزان دانست و اظهارداشت: نقش کشاورزی در برنامه های توسعه اقتصادی بیش از پیش باید مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگذاران قرار گیرد. این کشاورز رودسری گفت: خطرپذیری در تولید محصولات از جمله موانعی که پیوسته به عنوان مشکل در راه توسعه این بخش اقتصادی مطرح است. وی تصریح کرد: بیمه محصولات کشاورزی به عنوان راهکاری اجتناب ناپذیر برای دستیابی به هدف های توسعه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. جعفری افزود: دولت برای استان های که قطب کشاورزی هستند باید در زمینه بیمه امتیازاتی قائل باشد و حمایت جدی کند و همه استان ها را به یک چشم نبیند. وی بیان داشت: با وجود این که بیمه یکی از سیاست های مهم حمایتی در بخش کشاورزی است اما متاسفانه صندوق بیمه محصولات کشاورزی طی سالیان اخیر چندان نتوانسته به نیاز کشاورزان برای پرداخت غرامت در هنگام وقوع حوادث و بلایای طبیعی پاسخ مناسب دهد که این عدم حمایت نتیجه ای به جزء دلسردی و کاهش عملکرد در بخش کشاورزی به دنبال نخواهد داشت. بدون شک به منظور حمایت و مشارکت کشاورزان در جبران زیان های ناشی از خطرات تهدید کننده، سوانح طبیعی و حوادث قهری به عنوان وسیله ای برای دستیابی به هدف ها و سیاست های خودکفایی در تولیدات کشاورزی صندوق بیمه محصولات کشاورزی تاسیس شد.
بیمه محصولات کشاورزی نقش موثری در اقتصاد استان دارد تولید کشاورزی یکی از پر مخاطره ترین فعالیت های اقتصادی است. بلایای طبیعی، آفات نباتی، انواع بیماریهای گیاهی، تغییرات ناگهانی دما و گاه حتی بیموقع ممکن است خسارت زیادی به کشاورزان وارد کند. از آنجا که بخش مهمی از تولید کنندگان کشاورزی توان مالی محدودی دارند گاه حتی کمترین خسارت ممکن است آنها را از هستی ساقط و شرایط زندگی فلاکت باری را بر آنها تحمیل کند. به هر ترتیب بیمه محصولات کشاورزی را می توان یکی از اهرم های توسعه کشاورزی دانست زیرا با استفاده از این ساز و کار نه تنها می توان از طریق پس اندازی های اندکی که انبوه کثیری از کشاورزان به عنوان حق بیمه می پردازند، خسارت وارد به کشاورزان خسارت دیده جبران کرد بلکه بوسیله آن می توان امنیت بیشتری را برای تولید کنندگان کشاورزی فراهم آورد. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این باره می گوید : گیلان یک استان مهم کشاورزی همواره در کشور مطرح بوده است. کاظم صفار حمیدی افزود: این استان در زمینه تولید چای، بادام زمینی و فندق مقام نخست، برنج مقاوم دوم ، زیتون و طیور گوشتی مقام سوم را در سطح کشور دارد. وی اظهارداشت: گیلان از لحاظ تولیدات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی و از حیث تعداد بهره بردار حرف نخست را در سطح کشور می زند. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان با بیان اینکه بیمه به عنوان حامی بخش کشاورزی همواره در خدمت کشاورزان بوده است، گفت: این سیستم علاوه بر پرداخت غرامت سالانه به بیمه گذاران به عنوان یک اهرم حمایتی برای سرپا نگهداشتن کشاورزان در عرصه تولید نقش اساسی ایفا می کند.
28 نوع محصول کشاورزی در سال زراعی جدید در گیلان به زیر پوشش بیمه می رود وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال زراعی جدید 28 نوع محصول کشاورزی در گیلان به زیر پوشش بیمه می رود، افزود: چند نوع محصول دیگر نیز در استان می توانست زیر پوشش بیمه قرار گیرد اما متاسفانه با استقبال کشاورزان مواجه نشد. صفار حمیدی اظهارداشت: مهمترین محصولی که در سطح استان زیر پوشش بیمه قرار دارد، برنج است. وی با یادآوری اینکه گیلان در بحث بیمه برنج مقام نخست را در کشور دارد، گفت: این استان دومین تولید کننده محصول برنج در ایران است. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان افزود: برای اجرای هر پروژه بیمه ای به مطالعه، اجرای بصورت آزمایشی و تامین ردیف بودجه ای نیاز است. وی اظهارداشت: پارسال بیمه ماهیان خاویاری به عنوان یک محصول بیمه ای عرضه شد متاسفانه بهره برداران بخش از این بسته ای بیمه ای استقبال نکردند. صفار حمیدی اذعان داشت: تعهدات بیمه ای به عنوان یک فاکتور محدود کننده که وابسته به بودجه سالیانه است می تواند به عنوان یک عامل محدود کننده توسعه بیمه کشور باشد. وی بیان داشت: متاسفانه در سه سال گذشته تعهدات و حق بیمه ها صندوق بیمه محصولات کشاورزی ثابت و با رکود مواجه بود. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان گفت: نیازهای کشاورزان به روز است بنابراین صندوق بیمه باید پاسخگویی نیازهای به روز کشاورزان باشد. کشاورزی رکن اصلی اقتصاد گیلان را تشکیل می دهد وی افزود: محصولات در وزارت جهاد کشاورزی به لحاظ اهمیت و نیاز کشور رتبه بندی می شوند به یقین محصولات راهبردی از بودجه و یارانه بیشتر بهره مند خواهند شد. صفار حمیدی با بیان اینکه آغاز بیمه محصولات کشاورزی از اواخر فصل پائیز انجام می شود، اظهارداشت: به دلیل محدودیت در ابلاغ بودجه متاسفانه بیمه محصولات کشاورزی با یک ماه تاخیر آغاز شد و تاکنون افزون بر 57 هزار نفر موفق به دریافت بیمه نامه های برنج شدند. وی اذعان داشت: گیلان دارای 25 شرکت بیمه و هفت دفتر فرعی صندوق بیمه محصولات کشاورزی در سطح استان است علاوه بر این شعب بانک کشاورزی نیز در خدمت کشاورزان هستند. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان گفت: فروش بیم نامه های برنج طبق روال عادی تا پایان اردیبهشت ماه است اما می توان این زمان را به مدت 15 دیگر نیز تمدید کرد. وی افزود: در پرداخت حق بیمه ها، تعرفه های گوناگونی وجود دارد و این تعرفه ها تحت عنوان گزینه مطرح هستند. صفار حمیدی به بیمه برنج اشاره کرد و اظهارداشت: گیلان در این زمینه به پنج منطقه تقسیم شده است و هر منطقه چهار گزینه بیمه ای دارد از هشت هزار تومان در هکتار به عنوان حداقل سهم حق بیمه کشاورز تا 400 هزار تومان به عنوان گزینه نهایی. وی بیان داشت: تعهد بیمه ای برای برنج از یک میلیون و 600 هزار تومان تا چهار میلیون و 500 هزار تومان متفاوت است. صفار حمیدی همچنین به خسارت ناشی از برف بهمن ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این زمینه سه هزار و 12 نفر بیمه گذار باغات مرکبات مشمول پرداخت خسارت شدند به عبارتی همه بیمه گذاران در بخش مرکبات مشمول پرداخت خسارت شدند. وی افزود: در بخش زنبور عسل، طیور ، دام سبک و آبزیان 16 میلیارد و 550 میلیون ریال غرامت در وجه سه هزار و 196 نفر پرداخت شد.
غرامت ناشی از برف بهمن ماه پارسال به همه بیمه گذاران بخش کشاورزی پردخت شد به هر حال کشاورزان به دلیل سخت گیری ها کارشناسان صندوق بیمه، در آمد کم کشاورزان، عدم پرداخت کامل و به موقع خسارت ها، و آگاه نبودن کشاورزان از مزایایی بیمه و غیره موجب شده استقبال مطلوبی از بیمه محصولات کشاورزی نداشته باشند. بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از راهکارهای نوین برای مقابله با خطرات فعالیت های کشاورزی و در نتیجه کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است. رئیس کارگروه اطلاع رسانی آموزش و ترویج بیمه کشاورزی استان در این زمینه می گوید: کشاورزی گیلان همانند سایر مناطق کشور متاثر از شرایط آب و هوای است. علی اصغر داداش پور افزود: در کارگروه اطلاع رسانی، آموزش و ترویج بیمه کشاورزی که از سال 1390 تشکیل شده آگاهی سازی و تغیر نگرش کشاورزان و ترغیب آنان به سمت و سوی بیمه کشاورزی به عنوان یک اصل همواره مطرح بوده است. وی همچنین با بیان اینکه دبیر خانه این کارگروه در مدیریت صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان مستقر است، اظهارداشت: اطلاع رسانی از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی منطقه ای برای اعضای شبکه های ترویجی دولتی و غیر دولتی برنامه ریزی شده است. رئیس کارگروه اطلاع رسانی آموزش و ترویج بیمه کشاورزی استان گفت: به عنوان مثال طی سال گذشته در سه منطقه مرکزی، غرب و شرق گیلان گروه های از مددکاران ترویجی، خبرگان کشاورزی، کارشناسان و مروجان دور هم جمع و آثار و مزیت های بیمه محصولات کشاورزی برای آنان تبیین شد. وی افزود: وظیفه اصلی کارگروه اطلاع رسانی، آموزش و ترویج بیمه کشاورزی اطلاع رسانی گسترده است. داداش پور با اذعان اینکه برای تحقق این مهم یک سری سامانه های در این زمینه تعریف شده است، اظهارداشت: علاوه بر سامانه پیامکی که کارگروه راه اندازی کرده در مدیریت هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان نیز این سامانه ایجاد شده است. وی تصریح کرد: بانک اطلاعاتی شبکه ترویج بخش های دولتی و غیر دولتی استان با هماهنگی دستگاه های مرتبط با بخش کشاورزی در حال تکمیل شدن است. رئیس کارگروه اطلاع رسانی آموزش و ترویج بیمه کشاورزی استان با بیان اینکه 59 دهستان گیلان دارای مراکز خدمات کشاورزی است، بیان داشت: این مراکز ظرفیت خوبی برای ترویج فرهنگ بیمه در جامعه هستند. بیمه محصولات کشاورزی تضمینی برای ادامه تولید علی ای حال آنچه مسلم بیمه محصولات کشاورزی نقش بسیار موثری به ویژه در دوران گذر کشاورزی از ویژگیهای کشاورزی سنتی به کشاورزی تجارتی ایفا می کند. بیمه صنعتی مهم و بستری فزآینده برای حمایت از آرامش در زندگی، توسعه صنعت و تولید در سطح جهان است. در این ارتباط شرکتهای بزرگ بیمه در جهان تلاش می کنند، شرایطی را پیش روی مردم قرار دهند که آسودگی خیال و حفظ سرمایه در راس کار قرار گیرد. اگر چه بیمه در این ارتباط می تواند نقش ارزنده ای داشته باشد اما متاسفانه بی توجهی به اهداف بیمه در حمایت از بیمه شدگان موجب عدم رغبت و گرایش به این مولفه مهم و سازنده شده است. یکی از ظرفیت های مهم در کشور تولید محصولات کشاورزی است که در این زمینه بیمه می تواند نقش مهمی در زمان بحران داشته باشد. رئیس مجمع نمایندگان گیلان در این ارتباط می گوید: بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از راهکارهای نوین برای مقابله با خطرات فعالیتهای کشاورزی و در نتیجه کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است. حسن تامینی افزود: بیمه یکی از پشتوانه های مهم افراد جامعه است که در صورت بروز حوادث و خطرها نقش مهمی در جبران بخشی از خسارات وارده خواهد داشت. وی اظهارداشت: با توجه به وقوع بلایای طبیعی غیرمترقبه در استان حمایت های بیمهای در بخش کشاورزی می تواند در کاهش مشکلات تولید و برداشت محصول نقش مؤثری داشته باشد. نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ریسک بالای کشاورزی در کشور بیمه محصولات کشاورزی می تواند تضمینی برای ادامه تولید و زندگی کشاورزان باشد. وی افزود: توسعه بیمه محصولات کشاورزی می تواند یکی از راه های مهم برای کاهش خطر پذیری شغل کشاورزی در کشور باشد به گونهای که با تحت پوشش قرار دادن محصولات کشاورزی میتوان امنیت را برای کشاورزان فراهم آورد.
لزوم توانمندسازی بیمه محصولات کشاورزی به نظر میرسد عدم اطلاع رسانی و انجام کار فرهنگی در خصوص اهمیت صنعت بیمه و همچنین نامتناسب بودن میزان غرامت پرداختی به کشاورزان را از جمله دلائل راغب نبودن کشاورزان به بیمه محصولات شان است به گونهای که در صورت برطرف شدن این موضوع کشاورزان با آغوش باز از بیمه کردن محصولات کشاورزی استقبال کنند. همچنین ارزیابی به موقع، پرداخت سریع غرامت وارده و ایجاد انگیزه در کشاورزان از جمله عوامل مهم در استقبال کشاورزان از این امر است به طوری که باید با ارائه برنامه ریزی های لازم تمامی محصولات کشاورزی تحت پوشش تعهدات بیمه قرار گیرد. به گزارش خبرنگار مهر، ایجاد بیمه های اتکایی، حمایت مستقیم دولت از صندوق بیمه، ایجاد روش های جدید درآمدزایی صندوق بیمه کشاورزی و توسعه فرهنگ بیمه در بین کشاورزان میتواند به توانمندسازی بیمه کشاورزی کمک کند.
۱۳۹۳/۲/۹ - ۰۹:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
از سوی بیمه محصولات کشاورزی بروکراسی اداری در پرداخت خسارت کشاورزان را آزار میدهد
از سوی بیمه محصولات کشاورزیبروکراسی اداری در پرداخت خسارت کشاورزان را آزار میدهدفرماندار بناب گفت بروکراسی اداری در پرداخت خسارت کشاورزان ازسوی بیمه محصولات کشاورزی باید برچیده شود به گزارش خبرگزاری فارس از بناب ولی الله فرج اللهی عصر امروز در جلسه کار گروه آب و کشاورزی شهرستمدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب: کشاورزان برای بیمه محصولات خود رغبت چندانی ندارند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب کشاورزان برای بیمه محصولات خود رغبت چندانی ندارندمدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب با بیان اینکه کشاورزان برای بیمه محصولات خود رغبت چندانی ندارند گفت سطح غلات بیمه شده این شهرستان از یک هزار و 300 هکتار به 530 هکتار کاهش یافته است به گزارش خبرگزاریجانشین صندوق بیمه محصولات کشاورزی در گفتوگو با فارس: 10 میلیارد تومان خسارت سرمازدگی به کشاورزان شمال کشور پر
جانشین صندوق بیمه محصولات کشاورزی در گفتوگو با فارس 10 میلیارد تومان خسارت سرمازدگی به کشاورزان شمال کشور پرداخت شدجانشین صندوق بیمه محصولات کشاورزی گفت این صندوق 10میلیارد تومان خسارت ناشی از سرمازدگی را به کشاورزان و باغداران شمال و شمال غرب که با بیمه قرارداد داشتهاند پرداآغاز دوره های پیشگیری از بروز حوادث غیرمترقبه برای دانش آموزان سال جدید
با هدف ایمن سازی مدارس جنوب غرب تهران برگزار شد آغاز دوره های پیشگیری از بروز حوادث غیرمترقبه برای دانش آموزان سال جدید شهردار منطقه 17 از اجرای طرح آموزش مواجهه و پیشگیری از بروز حوادث غیرمترقبه در مدارس جنوب غرب تهران خبر داد به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران بهروز ممدیرعامل بورس کالای ایران در گفتوگو با فارس خبر داد مصوبه جدید وزارت کشاورزی در مورد عرضهها در بورس/ راهاند
مدیرعامل بورس کالای ایران در گفتوگو با فارس خبر دادمصوبه جدید وزارت کشاورزی در مورد عرضهها در بورس راهاندازی تابلویی برای فروش دارائیها غیرمنقولمدیرعامل بورس کالای ایران از مصوبه جدید وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاونی روستایی مبنی بر عرضه محصولات مشمول خرید تضمینی در بورس کبا تصویب هیأت وزیران شرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شد
با تصویب هیأت وزیرانشرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شدبر اساس این آیین نامه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر سازمان تامین اجتماعی و واحدهای تابع استانی یا شهرستانی اقدام لازم برای بخشگسترش بیمه محصولات کشاورزی نیازمند توجه بیشتر است
گسترش بیمه محصولات کشاورزی نیازمند توجه بیشتر است ساوه- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی زرندیه گفت گسترش بیمه محصولات کشاورزی و ترغیب کشاورزان برای زیر پوشش قرار دادن محصولات نیازمند توجه بیشتر از سوی مسوولان است احمد قره بیگلو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود زرندیه یضرورت جدیت در جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی سمنان
پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۵ رئیس جهادکشاورزی استان تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی را یکی از مشکلات فراروی بخش کشاورزی دانست و تصریح کرد باید با جدیت از هر گونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی جلوگیری شود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سمنان سید مشرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیبدیده از حوادث غیرمترقبه اعلام شد
یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۲ با موافقت دولت و به منظور جبران خسارات وارده به کشاورزان شرایط بخشودگی جرایم حق بیمه اجتماعی و دیرکرد تسهیلات بانکی پرداختی به کشاورزان آسیبدیده از حوادث غیرمترقبه اعلام شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هیأت وزیران بهبا تصویب هیات دولت شرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شد
با تصویب هیات دولتشرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شدبا موافقت دولت و به منظور جبران خسارات وارده به کشاورزان شرایط بخشودگی جرایم حق بیمه اجتماعی و دیرکرد تسهیلات بانکی پرداختی به کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شد به گافزایش کمکهای بلاعوض دولت به کشاورزان و دامداران خسارتدیده از حوادث غیر مترقبه
با تصویب هیئت وزیران صورت گرفت افزایش کمکهای بلاعوض دولت به کشاورزان و دامداران خسارتدیده از حوادث غیر مترقبه با تصویب هیئت دولت سقف کمکهای بلاعوض برای کشاورزان و دامداران خسارتدیده از حوادث غیر مترقبه از 5 میلیون به 30 میلیون ریال افزایش یافت به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنشرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شد
با تصویب هیات وزیران شرایط بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه اعلام شد تهران- ایرنا- شرایط بخشودگی جرایم حق بیمه اجتماعی و دیرکرد تسهیلات بانکی پرداختی به کشاورزان آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه با موافقت دولت و به منظور جبران خسارات آنان اعلام شدمدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم خبر داد افزایش 20 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در طارم
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم خبر دادافزایش 20 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در طارممدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت بیمه محصولات کشاورزی امسال در شهرستان طارم افزایش 20 درصدی داشته است مسعود زنگنه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اهمیت بیمه محصولات کشاورزصادرات260 میلیون دلارمحصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
تبریز صادرات260 میلیون دلارمحصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی معاون برنامه و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صادرات 260 میلیون دلار محصولات کشاورزی از استان به 28 کشور جهان خبر داد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز اکبر فتحی در نشست تنظیم بازار این سازممدیر جهادکشاورزی کامیاران خبر داد تولید 50 هزار تن گندم در سال زراعی جدید
مدیر جهادکشاورزی کامیاران خبر دادتولید 50 هزار تن گندم در سال زراعی جدیدمدیر جهادکشاورزی کامیاران ضمن اعلام قیمت تضمینی هر کیلوگرم گندم یکهزار و 50 تومان در سال 93 از تولید بیش از 50 تن گندم در این شهرستان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از کامیاران تیمور رضایی صبح امروز در اورئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر داد افزایش دو برابری محصولات کشاورزی کرمانشاه
رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر دادافزایش دو برابری محصولات کشاورزی کرمانشاهرئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه از افزایش دو برابری محصولات کشاورزی استان کرمانشاه تا سال 96 خبر داد علیاشرف منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه از افزایش دو برابری محصولات کشاورزی استارییس سازمان جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی لرستان، ضایع میشوند
سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۰ رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان گفت متأسفانه بخش فراوانی از محصولات کشاورزی استان ضایع میشوند و میزان ضایعات این بخش ما فوقالعاده بالاست مهرداد غضنفری امرایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان افزود یکی از کارها-
گوناگون
پربازدیدترینها