واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نخستین مناظره نامزدهای انتخابات کمیسیون اروپا
اولین مناظره تلویزیونی میان چهار تن از نامزدهای نمایندگان احزاب سیاسی اروپا برای ریاست کمیسیون اروپا، ساعات هفت بعد از ظهر روز دوشنبه بوقت محلی در شهر ماستریخت برگزار شد.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از یورو نیوز، "مارتین شولتز"، نامزد ائتلاف سوسیالیست های اروپا، ژان کلود یونکر، نماینده حزب مردم اروپا، گی ورهوفشتاد، نماینده اتحاد لیبرال ها و دموکرات های اروپا و اسکا کلر، نامزد سبزهای اروپا در مناظره ای که با مشارکت مجمع اروپایی جوانان و دانشگاه ماستریخت برگزار شد شرکت داشتند.
مبحث اول گفتگو، در زمینه اقتصادی بود.
"مارتین شولتز" مشکل بزرگ شرکت ها برای ایجاد اشتغال در کشورهای با میزان بالای بیکاری مثل اسپانیا و پرتغال را در این دانست که شرکت های کوچک و متوسط اعتبار کافی ندارند وی راه حل را در تأمین اعتبار توسط اتحادیه اروپا جستجو کرد و پیشنهاد کرد تا شرایط بهتری از نظر میزان بهره و زمان پرداخت اعتبار برای جوانان در نظر گرفته شود.
"اسکا کلر" گفت: "آنچه ما احتیاج داریم سرمایه گذاری برای آینده است. آن هم در زمینه هایی که جامعه احتیاج دارد. مثل اصلاح اقتصاد به سمتی که از تخریب محیط زیست جلوگیری کند. چیزهایی مثل آموزش و پرورش و خدمات بهداشتی. زیرا اینها هستند که بدرد جامعه می خورند و در عین حال شغل ایجاد می کنند، شغل های با کیفیت. چون من با هر کاری هم موافق نیستم. مردم به کارهایی احتیاج دارند که زندگیشان را بهتر کند کارهایی که آینده داشته باشد و استثماری نباشد."
"ژان کلود یونکر" گفت: "من طرفدار سرمایه گذاری بیشتر در بازار دیجیتال هستم. بیشتر طرفدار تکمیل و بهبود بازار داخلی هستم که پانصد میلیون ارزش اضافی به اروپا بیاورد و طرفدار مبارزه اروپایی علیه دامپینگ اجتماعی ام . به همین خاطر از سالهای دراز گذشته بشدت طرفدار تعیین حداقل دستمزد در 28 کشور اتحادیه اروپا بوده ام."
"گی ورهوفشتاد" در پاسخ به سؤال یکی از جوانان حاضر در جلسه در ارتباط با قدرت تصمیم گیری کمیسیون اروپا گفت: به رییس کمیسیونی احتیاج دارید که به آینده نظر داشته باشد و از حق تصمیم گیری استفاده کند. او گفت: ما به بسته ای از پیشنهادات و قوانین بر روی میز شورا احتیاج داریم، نه کاری که آنها می کنند. کاری که آقای باروسو در حال حاضر می کند اینست که اول به پاریس و بعد به برلن پیشنهاد می کند. درحقیقت خلاف این است، اول برلن و بعد پاریس و فقط وقتی چراغ سبز این دو را داشت شروع به کار می کند. خیلی دیر و خیلی کم. ما به یک حکومت اروپایی، یک کمیسیون اروپایی نیاز داریم که مدیریت را در دست داشته باشد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]