واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > سمنان علی آبادی:
مهمترین دستاورد طرح بین المللی ترسیب کربن در دامغان حفظ مراتع است
دامغان – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دامغان حفظ مراتع را از مهمترین دستاوردهای طرح ملی و بین المللی ترسیب کربن دانست و گفت: اجرای این طرح در جنوب شهرستان دستاوردهای خوبی برای مردم منطقه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی علی آبادی عصر دوشنبه در کار گروه شهرستانی طرح بین المللی ترسیب کربن در جنوب شهرستان دامغان در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: حفظ مراتع و منابع طبیعی و کمک به تولیدات کشاورزی از مهمترین موضوعاتی است که در اجرای این طرح مهم و بین المللی در دستور کار قرار دارد که همه ما باید به اجرای موفق آن کمک کنیم. وی با تاکید بر اینکه اجرای هر طرحی نیاز به همراهی و همکاری مردم دارد افزود: باید تلاش کنیم مردم را با این طرح آشنا و از مشارکت و همکاری آنها استفاده کنیم. خدمات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان قابل تقدیر است رئیس کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان دامغان خاطرنشان ساخت: وحدت لازمه موفقیت در طرحها و برنامه ها است.
علی آبادی تصریح کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان تا کنون با بهره گیری از اعتبارات ملی و استانی خدمات خوبی ارائه کرده و ما وظیفه داریم با بهره گیری از تمام توان و امکانات، این عزیزان را در اجرای برنامه ها یاری کنیم. وی گفت: شهرستان دامغان با ظرفیت ها و پتانسیل های موجود، طرح ملی و بین المللی ترسیب کربن را با همکاری خوب و مستمر دستگاه های اجرایی مرتبط و با همراهی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان به خوبی اجرا خاهد کرد. اجرای طرح ملی و بین المللی ترسیب کربن در 11 روستای جنوب دامغان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نیز در این نشست از اجرای طرح ملی و بین المللی ترسیب کربن برای نخستین بار در این استان و 11 روستای جنوب شهرستان دامغان خبر داد و افزود: این طرح در حاشیه کویر مرکزی و با مساحتی بالغ بر 53 هزار و 268 هکتار و با همکاری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) در حال اجرا است. سید حسن میرعماد با یادآوری اینکه این طرح ملی و بین المللی دو هزار و 500 نفر جمعیت در 15 پارچه آبادی اجرا می شود، تصریح کرد: روستاهای حسینان، معلمان، رشم، کوه زر، شیمی، توچاهی، کلو، سینگ، سوسن وار، سلم آباد و دیان دامغان از این طرح بهره مند می شوند. وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح ملی و بین المللی از سال 1391 با پیشنهاد دفتر امور بیابان متولی این امر در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، رسما در استان سمنان آغاز شد و با توجه به تجربیات موجود و با نظر کارشناسان، منطقه کوه زر و سرکویر دامغان با توجه به بیابانی بودن آن و دوری از شهر که منجر به محرومیت ساکنین آن شده است و همچنین بحث های پیشروی بیابان و کویر که در منطقه حاکم است انتخاب شد. مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان افزود: در آذرماه سال 92 موافقتنامه این طرح با استانداری سمنان مبادله و به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ابلاغ شد. میرعماد گفت: در دی ماه سال گذشته مشاور و تسهیلگران طرح انتخاب شدند که در انتخاب ایشان نیز علاوه بر توانایی به بحث بومی بودن آنها توجه ویژه ای شد و هماهنگی های لازم نیز برای آموزش تسهیلگران و اجرای طرح انجام و در بهمن سال گذشته نخستین کارگروه برای شروع پروژه و آشنایی مردم منطقه با طرح به صورت رسمی انجام گرفت. در این جلسه که معاونان و کارشناسان امور بیابان اداره کل منابع طبیعی استان سمنان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان دامغان مرتبط با اجرای طرح حضور داشتند، مشاوران و تسهیلگران طرح ملی و بین المللی ترسیب کربن در جنوب شهرستان دامغان گزارشی از آخرین اقدامات انجام گرفته ارائه دادند.
۱۳۹۳/۲/۸ - ۲۱:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]