واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۵۵ق.ظ)
بازديد استاندار البرز و رئيس فراکسيون محيط زيست مجلس از دانشگاه محيط زيست رئيس فراکسيون محيط زيست و توسعه پايدار مجلس شوراي اسلامي و استاندار البرز با حضور هيات رئيسه دانشگاه محيط زيست تشکيل جلسه دادند.
به گزارش خبرگزاري موج، اصغر محمدي فاضل رئيس دانشگاه محيط زيست به ارائه گزارشي از سابقه دانشگاه محيط زيست و ظرفيت هاي آن پرداخت و گفت: اين مرکز با قريب به نيم قرن سابقه در عرصه محيط زيست کشور بسيار تاثيرگذار بوده و بخش بزرگي از بدنه سازمان محيط زيست را تربيت کرده يا آموزش داده است و شايسته است نسبت به آن توجه و اهتمام ويژه اي صورت گيرد.
وي افزود: در چند سال گذشته قول هاي مساعدي براي حمايت از دانشگاه با تخصص بودجه مستقل، زمين براي گسترش زيربناي آموزشي و استفاده از ظرفيت ها ديگر نهادها داده شده است که متاسفانه چنان که انتظار مي رفت علمي نشد.
فاضل افزود: اين مرکز تجربيات ملي و بين المللي موفقي دارد و شايد بتوان آن را يک نمونه موفق که آزماي خود را پس داده است عنوان کرد اما براي بسط فعاليت ها، ارائه خدمات مطلوب به ويژه به دانشجويان تحصيلات تکميلي و بهره گيري از پتانسيل موجود نيازمند حمايت هاي استاني هستيم و انتظار داريم استاندار محترم در اين خصوص حمايت هاي خود را از دانشگاه محيط زيست مطابق اختيارات دريغ نکنند.
فاضل در پايان گفت: دانشگاه محيط زيست آمادگي خود را براي ايفاي نقش منحصر به فرد علمي خود در استان البرز اعلام مي کند. اين مرکز به عنوان قديمي ترين مرکز آموزش عالي محيط زيست در کشور توانسته در گذر زمان ضمن نقش آفريني در عرصه محيط زيست کشور، هويت پر افتخاري براي خود ايجاد کند.
در ادامه اين جلسه احمد طالبي معاون توسعه و فناوري دانشگاه محيط زيست نيز با اعلام آمادگي براي نقش پذيري در فعاليت هاي علمي و پژوهشي استان البرز به تفصيل گزارش هايي را از دوره ها، پروژه ها و نيز فعاليتهاي اخير انجام شده در اين مرکز ارائه داد.
طاهري استاندار البرز ضمن ابراز خوشحالي از حضور در دانشگاه محيط زيست با اشاره به گزارش رئيس دانشگاه گفت: مواردي که بيان شد بايد با دقت پيگيري و بررسي شود و بايد اين منطقه را تغيير کاربري داد و بهتر است زمين مناسبي را براي دانشگاه محيط زيست تخصيص بدهيم.
وي افزود: پيشنهاد مي کنم براي کمک به دانشگاه محيط زيست کارگروهي در استان تشکيل شود و به صورت منظم و مستمر نشست هايي تا حصول به نتايج مناسب تشکيل بدهيم.
وي گفت: با توجه به مسئوليتي که در استان دارم تلاشم را براي حل مشکلات اين مرکز دانشگاهي به کار خواهم گرفت.
در ادامه تابش نماينده مجلس شوراي اسلامي نيز با اشاره به لزوم تحول در گفتار و کردار در سال جديد و تقدير از استاندار البرز گفت: وضعيت دانشگاه محيط زيست جداي از وضعيت کل کشور نيست و مشکلات اقتصادي روي توسعه آن تاثير گذاشته است.
وي افزود: پيشنهاد استاندار محترم براي تشکيل کارگروه مفيد است و با همکاري مسئولين شهرداري استان و نمايندگان مجلس مشکل زمين دانشگاه محيط زيست مرتفع واهد شد.
رئيس فراکسيون محيط زيست مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به اعتبارات رديف هاي متمرکز گفت: علاوه بر افزايش بودجه دانشگاه مي توان به کمک هاي استاني و حتي بهره گيري از حمايت خيرين که قطعاً از دلنگران محيط زيست هستند اميدوار بود که هم از لحاظ کمي و کيفي دانشگاه محيط زيست را به جايگاهي که شايسته است ارتقا بدهد.
در حاشيه اين نشست رئيس فراکسيون محيط زيست و توسعه پايدار مجلس شوراي اسلامي و استاندار البرز ضمن آشنايي با پتانسيل هاي دانشگاه محيط زيست در زمينه پذيرش و تربيت دانشجو، برگزاري دوره هاي محتلف آموزشي در سطح ملي و بين المللي، انجام پروژه هاي مطالعاتي و تحقيقاتي، توانمندي در زمينه تاليف کتب در زمينه محيط زيست، از فضاهاي آموزشي دانشگاه بازديد کردند.
گفتني است در اين نشست شهربانو اماني مشاور رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و جمعي از مديران استاني استان البرز نيز حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]