تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819265614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت به آب اندازی شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما در روز ملی خلیج فارس بررسي مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئيس پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي:
آخرین وضعیت به آب اندازی شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما در روز ملی خلیج فارس بررسي مي‌شود
هیاتی از مسئولان کشوری و لشکری درروز ملی خلیج فارس، ضمن بازدید از آخرین وضعیت شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما (کاوشگر خلیج فارس) زمان نهایی افتتاح و به آب اندازی این کاوشگر را اعلام خواهند کرد.


وحيد چگيني رييس پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي وعلوم وجوي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: به منظور گرامیداشت روز ملی خلیج فارس، مراسمی به همراه بازدید از شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما(کاوشگر خلیج فارس) با حضور احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امیر دریادار رستگاری رییس سازمان صنایع دریایی، رحیمی مدیر طرح‌های کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جاسم جادری استاندار هرمزگان، نوحه گر رییس دانشگاه  هرمزگان، اساتید دانشگاهی و جمعی از مسئولان استانی، دهم اردیبهشت ماه 1393 در محل مجتمع شهید درویشی بندرعباس برگزار خواهد شد.


وي افزود :در این مراسم، مسئولان آخرین وضعیت شناور تحقیقاتی را بررسی و برای هماهنگی و بررسی مقدمات به آب اندازی آن تصمیم نهایی را اتخاد خواهند کرد.


چگيني تصريح كرد: این طرح ملی به منظور  شناخت بیشتر خلیج فارس و دریای عمان، انجام تحقیقات دریایی در (شمال شرقی اقیانوس هند) و همچنین ورود به پروژه‌های تحقیقاتی اقیانوس هند با کشورهای حاشیه اقیانوس هند، در سال 1388 به معاونت وقت علمی فناوری ریاست جمهوری ارایه و در نهایت عملیات ساخت آن طی موافقت نامه‌ای بین این معاونت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اردیبهشت سال 1390 آغاز شد.


وي خاطرنشان كرد: این شناور تحقیقاتی با 50 مترطول، 10مترعرض و 12 متر ارتفاع و 3/5 آبخور و 4 آزمایشگاه قادر است با آب و سوخت کامل به مدت 45 روز با ظرفیت 27 نفر (11خدمه و تکنسین کشتی و 16 نفر محقق) در آب های خلیج فارس، دریای عمان و شمال اقیانوس هند  با طی حدود 3 هزار مایل دریایی، کارهای تحقیقاتی و میدانی خود را به انجام رساند.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن