واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > مرکزی
مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی آغاز به کار کرد
اراک-خبرگزاری مهر: مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بخش های مختلفی چون آزمایشگاه جنین شناسی، مرکز تصویربرداری تخصصی ناباروری، بخش تخصصی زنان و نازایی، بخش تخصصی مردان (آندرولوژی) و بخش مشاوره ناباروری به صورت آزمایشی آغاز به کارکرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی ظهر شنبه در آئین با اشاره به بخش های مختلف این مرکز گفت: آزمایشگاه جنین شناسی این مرکز دارای پیشرفته ترین تجهیزات انجام لقاح آزمایشگاهی است که در این آزمایشگاه با همکاری متخصصان جنین شناسی علاوه بر انجام عمل آی وی اف و میکرواینجکشن، امکان انجماد اسپرم و جنین نیز وجود دارد. مهندس علی اصغر وفایی زاده افزود: سیستم انجماد این آزمایشگاه این امکان را به زوج های نابارور می دهد تا در صورت درخواست بتوانند اسپرم و یا جنین خود را به منظور استفاده های بعدی در آینده ذخیره و نگهداری کنند. انجام عمل لیزر هچینگ در این مرکز وی ادامه داد: انجام عمل لیزر هچینگ نیز یکی از جدیدترین روش های دنیا است که در این آزمایشگاه انجام می شود. وفایی زاده در خصوص مرکز تصویربرداری تخصصی ناباروری مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: در این قسمت با استفاده از پیشرفته ترین روش های تصویربرداری نظیر سونوگرافی ساده، رادیوگرافی های ساده و رنگی و هیستروسونوگرافی علل ناباروری تشخیص داده می شود. وی اضافه کرد: در این بخش بعد از تشخیص علل ناباروری روش درمانی مناسب انتخاب می شود، ضمن اینکه پیگیری رشد و سلامت جنین های حامله از حاملگی نیز تا زمان تولد در این بخش صورت می گیرد. ارزیابی وضعیت هورمونی زوجین و آزمایش اسپرم این مقام مسئول با اشاره به آزمایشگاه روتین این مرکز اظهار داشت: ارزیابی وضعیت هورمونی زوجین و آزمایش اسپرم که از مهمترین اقدامات تشخیصی است در این آزمایشگاه صورت می گیرد.
وی مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی را یکی از مجهزترین مراکز درمانی و تحقیقاتی ناباروری در استان مرکزی دانست و عنوان کرد: در این مرکز و در بخش تخصصی زنان و نازایی هم با بهره گیری از پیشرفته ترین امکانات و دستگاه های تشخیصی و درمانی و با همکاری متخصصان و کارشناسان مجرب و ماماهای متخصص ، ارائه خدمات درمانی به بهترین شکل ممکن به مراجعان صورت می گیرد. سرپرست مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیان کرد: در بخش تخصصی مردان هم با استفاده از بهترین و پیشرفته ترین امکانات اقدامات تشخیصی و درمانی برای بارور شدن انجام می شود. وفایی زاده با اشاره به بخش مشاوره ناباروری این مرکز گفت: این بخش به منظور افزایش آگاهی زوجین از انواع مشکلات ناباروری، آشنا ساختن آنها با سیستم های درمانی و حمایتی و امکانات موجود دایر شده است. بیماری های ژنتیکی به عنوان بخشی از علل عدم موفقیت درمان ناباروری وی در خصوص بخش تخصصی ژنتیک و مشاوره ژنتیک مرکز مذکور هم ابراز کرد: امروزه بیماری های ژنتیکی به عنوان بخشی از علل عدم موفقیت درمان ناباروری مطرح هستند که در کلینیک ژنتیک مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های تشخیصی، بیمارانی که نیاز به بررسی ژنتیکی دارند مورد ارزیابی قرار می گیرند. سرپرست مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی ادامه داد: در این مرکز همچنین خدمات تشخیصی بیماری های ژنتیکی قبل از تولد و بررسی نقائص ژنتیکی جنین قابل انجام است. وفایی زاده با اشاره به انجام روش پی جی دی در این بخش تصریح کرد: روش پی جی دی بهترین و بی خطرترین روش برای پیشگیری از بیماری هایی همچون تالاسمی، کم خونی سلول داسی شکل، انواع عقب ماندگی های ذهنی، ناشنوایی، نابینایی و انواع سرطان ها است. زوج هایی که بیماری های ژنتیکی خاصی در خانواده هایشان سابقه دارد این مقام مسئول یادآور شد: زوج هایی که بیماری های ژنتیکی خاصی در خانواده هایشان سابقه دارد از قبیل بیماری تی ساکس، فیبروز سیستیک و غیره نیازمند انجام این آزمایش قبل از بارداری هستند.
سرپرست مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی پیرامون ارائه خدمات بخش مشاوره روان شناسی این مرکز هم گفت: این بخش به بررسی و تشخیص و درمان اضطراب و یا افسردگی احتمالی در زوجین، بررسی اختلافات و حل مشکلات خانواده، ارائه مشاوره برای کمک به تصمیم گیری نوع درمان و مشکلات زناشویی در زوجین مراجعه کننده می پردازد. وفایی زاده در پایان تصریح کرد: مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با هدف ارائه خدمات بهینه به مراجعین و به ویژه ساکنین استان مرکزی دایر شده است. گفتنی است مرکز فوق تخصصی، درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی در ساختمان جهاد دانشگاهی استان مرکزی واقع در شهر اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر واقع شده است.
۱۳۹۳/۲/۷ - ۱۴:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]