تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820374711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزينه جمع آوري پسماند تهراني ها 170 ميليارد تومان در سال


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۳۴ق.ظ)
معاون سازمان حفاظت محيط زيست اعلام کرد: هزينه جمع آوري پسماند تهراني ها 170 ميليارد تومان در سال زيست معاون توسعه مديريت، حقوقي و امور مجلس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: ورود به نهادهاي سياستگزار مهمترين راهکاري ارتقاي محيط در کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، «سيدمحمد مجابي» در مراسم گشايش نمايشگاه عکس« مسير سبز- ساحل پاک از نگاه مردم» در برج ميلاد گفت:در شهر تهران بنا به شرايط روزانه هشت تا 14 هزار تن زباله جمع آوري مي شود که اين کار سه بار در روز انجام مي شود.
وي افزود: اگر اين حجم عظيم زباله مديريت شود قطعا ثروت زيادي به دست خواهد آمد اما متاسفانه چون تمام زباله ها تفکيک نشده اند، هدر مي روند.
مجابي ادامه داد: قانون مديريت پسماند در کشور وجود دارد و يکي از مفاد آن، اين است که زباله ها تا پايان سال 91 بايد به صورت تفکيک شده، جمع آوري شوند، اما اين اتفاق نيفتاده است.
وي با اشاره به اين مطلب که تنها قانون، کارساز نيست بلکه بايد انگيزه و علاقه در مردم ايجاد شود اظهار داشت: در بسياري از شهرهاي اروپايي هفته اي يکبار زباله جمع آوري مي شود و در شهرهاي ژاپن زباله را شهرداري تفکيک و جمع آوري نمي کند بلکه مردم موظفند در مبدا آن را تفکيک کنند و سپس شرکت هاي مخصوص بازيافت آنها را جمع آوري مي کنند، يا در شهري مانند توکيو سطل زباله ديده نمي شود و به همان نسبت هم زباله بر روي زمين وجود ندارد.
معاون توسعه مديريت ، حقوقي وامور مجلس سازمان حفاظت محيط زيست گفت : براي ارتقاي شاخص هاي زيست محيطي علاوه بر فرهنگ سازي بايد در نهادهاي سياستگزاري هم ورود پيدا کرد .
وي ادامه داد: کاهش توليد زباله و تفکيک آن از مبدا نياز به فرهنگ سازي دارد که اين کار به تنهايي از عهده سازمان حفاظت محيط زيست برنمي آيد بلکه به همکاري سمن ها و مشارکت آنها نياز است.
مجابي به امضاي توافقنامه طرح «مسير سبز- ساحل پاک» در اواخر اسفندماه سال گذشته اشاره کرد و گفت:اين توافقنامه بدون تامين اعتبار به امضا رسيد که مرحله اول آن در فروردين ماه 93 در استان هاي شمالي کشور شامل گيلان، مازندران و گلستان اجرا شد و قرار است به طور مداوم در سراسر کشور اجرا شود.
وي تاکيد کرد: اين طرح با همت سازمان هاي مردم نهاد و دوستداران محيط زيست اجرا شد که اين نشان مي دهد تنها داشتن قانون کافي نيست.
مجابي گفت: طرح مسير سبز- ساحل پاک بايد به سمت مسير سبز- ايران پاک حرکت کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن