تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820971677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشخیص بیماری به کمک تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
تشخیص بیماری به کمک تلفن همراه
پژوهشگران با استفاده از یک لایه حاوی نانوحفره موفق به ساخت ابزاری برای شناسایی برخی بیماری‌ها شدند.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران با استفاده از یک لایه حاوی نانوحفره موفق به ساخت ابزاری برای شناسایی برخی بیماری‌ها شدند. این ابزار ارزان قیمت می‌تواند روی تلفن‌های همراه نصب شود و برای کاربر امکان تشخیص بیماری با تلفن همراه را فراهم کند. 
 
به گفته‌ی پژوهشگران این تلفن‌های همراه به حدی هوشمند شده‌اند که قادرند مسیر حرکت ما را در خیابان مشخص کنند، تصاویر و فیلم‌های ویدئویی را در زمانی بسیار کوتاه برای دوستان‌ ما ارسال کنند، بهترین رستوران‌ها را در اطراف محل کار یا خانه نشان دهند، اما یافته‌های اخیر پژوهشگران دانشگاه هوستون نشان می‌دهد که تلفن‌های همراه می‌توانند به زودی کار دیگری را نیز برای ما انجام دهند. 
 
این گروه تحقیقاتی یک دستگاه تشخیص طبی با قیمت 20 دلار برای تلفن‌های همراه ساخته‌اند. این دستگاه همانند دیگر ادوات تشخیص طبی مبتنی بر برهمکنش‌های شیمیایی ویژه است که بین عامل مولد بیماری ( ویروس یا باکتری) و مولکول‌های ویژه متصل شونده به آنها اتفاق می‌افتد. این مولکول‌ها می‌توانند آنتی‌بادی‌های مبارزه کننده با بیماری باشند. پیوندی که میان باکتری و آنتی‌بادی ایجاد می‌شود می‌تواند منجر به شناسایی بیماری شود. با این ترفند می‌توان بیماری را به سرعت و به سادگی شناسایی کرد. 
 
ساخت این ابزار یک دستاورد بزرگ محسوب می‌شود. برای تولید این ابزار از یک لام شیشه‌ای ساده استفاده ‌شده که سطح آن با مواد مقاوم در برابر نور پوشانده می‌شود، در قدم بعد از یک لیزر برای ایجاد تداخل نور و تولید نوارهای تداخلی استفاده می‌شود سپس زاویه تابش 90 درجه تغییر کرده و دوباره نوارهای تداخلی بوجود می‌آید. این دو نوار عمود بر هم موجب تشکیل الگویی روی ماده مقاوم به نور در سطح لام شیشه‌ای می‌شود. در ادامه این ماده مقاوم به نور شسته شده و در سطح شیشه‌ حفره‌هایی باقی می‌ماند. 
 
این لام شیشه‌ای در معرض بخارات طلا قرار داده می‌شود تا سطح شیشه را پوشش دهد. آنچه در نهایت باقی می‌ماند یک فیلم طلا حاوی نانوحفره‌هایی بر سطح آن است که نور می‌تواند از آنها عبور کند. زمانی که عواملی بیماری‌زا به آنتی‌بادی متصل شوند می‌توانند مسیر حرکت نور را از میان این حفره‌ها مسدود کنند که این کار موجب شناسایی بیماری می‌شود. محققان آنتی‌بادی‌ها را در لبه نانوحفره‌ها قرار دادند بنابراین هر گونه اتصال میان ویروس یا باکتری با این حفره‌ها موجب شناسایی بیماری خواهد شد.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن