تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870834393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد تحلیل گر غربی از رفتار غیردیپلماتیک غرب در اعمال تحریم ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

انتقاد تحلیل گر غربی از رفتار غیردیپلماتیک غرب در اعمال تحریم ها تهران-ایرنا- یک تحلیل گر غربی به دنبال ادامه تنش ها در اوکراین با انتقاد از رفتارها ی غیردیپلماتیک اردوگاه غرب از جمله اعمال تحریم گفت:غربی ها در مذاکرات ملاحظات سایرین را مد نظر قرار نمی دهند و حاضر نیستند از منظر آنان نیز به موضوع مورد بحث بنگرند.


به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، ˈویلفرد بولوسکیˈ Wilfried Bolewski استاد قوانین بین الملل و دیپلماسی در موسسه ˈای.جی.اسˈ واقع در پاریس، طی ویژه برنامه ای در این شبکه تلویزیونی به تحلیل و ریشه یابی رویکرد رییس جمهوری روسیه به بحران اوکراین پرداخت و در ضمن این بررسی، غرب را به خاطر بی توجهی به مولفه های مهم و در نتیجه اتخاذ سیاست های نادرست سرزنش کرد.
بولوسکی وقایع اوکراین و عملکرد پوتین در این زمینه را ناشی از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در دهه 90 میلادی دانست و گفت: واقعه یاد شده برای شخص پوتین و روسیه تحقیر آمیز بوده و از این رو، پوتین درصدد کسب هویتی جدید برای کشورش است.
وی ادامه داد: توجه به تلاش پوتین برای دستیابی به هویت جدید برای روسیه در درک سیاست هایی که امروز با آن روبرو هستیم، حائز اهمیت است، اما غرب انگیزه های پوتین و توقعات او را به طور کامل مورد توجه قرار نداده و به همین دلیل، سیاست های اشتباه اتخاذ کرده است.
بولوسکی گفت: پوتین، به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و اتحادیه اروپا که جمهوری های شوروی سابق را به سمت خود جذب کرده و به نوعی پیرامون روسیه را فرا گرفته اند، به دیده تهدید می نگرد.
بولوسکی با اشاره به مذاکرات میان غرب و روسیه بر سر مساله اوکراین، تاکید کرد که ˈ اولین گام در مذاکره، دیدن جهان از منظر دیگران است، نه آنکه تنها نقطه نظرات خود را به بحث بگذاریدˈ.
بولوسکی با بیان این که اساسا روسیه کاملا متفاوت از غرب می اندیشد، ملاحظات اقتصادی را به عنوان تنها انگیزه رفتار مسکو رد کرد و افزود: دلایل غیرمادی نیز همچون تلاش برای بهبود وجهه و ارتقای جایگاه بین المللی روسیه، در سیاست های این کشور دخیل است.
وی سپس به موضوع تحریم ها اشاره وباانتقاد از عادت غرب به طرح فوری تهدید به استفاده از این اهرم برای حل و فصل بسیاری ازمسائل مورد اختلاف از جمله در مساله برنامه هسته ای ایران و یا نقش روسیه در اوکراین، تصریح کرد که این راه باعث تغییر رفتار طرف مقابل در مذاکره می شود.
به گزارش ایرنا، هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه 7 امروز(شنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کردند که در واکنش به بحران اوکراین، تحریم های جدیدی علیه روسیه به اجرا می گذارند.
ˈکاترین اشتونˈ مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از نشست قریب الوقوع وزیران امور خارجه کشورهای عضو این اتحادیه به منظور تصمیم گیری برای اعمال تحریم های جدید علیه روسیه خبر داد.
روسیه که پیشتر جزو هشت کشور بزرگ صنعتی جهان موسوم به G8 بود، اخیرا و پس از الحاق شبه جزیره کریمه به خاک این کشور، از این گروه کنار گذارده شد.
مترجمام **1302** 1064
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن