واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۲۱ق.ظ)
رييس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور خبر داد؛ احداث خط لوله انتقال سوخت از مرز دوغارون تايباد به هرات افغانستان با هدف کاهش معضل قاچاق سوخت، خط انتقال فرآورده هاي نفتي از انبارهاي سوخت منطقه ي ويژه ي اقتصادي دوغارون تايباد به هرات افغانستان کشيده ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، حبيب الله حقيقي درجمع خبرنگاران با بيان اين مطلب اظهار داشت: براساس مصوبه ي کميسيون برنامه ريزي و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالاي خراسان رضوي، مقررگرديد رايزني ها و مذاکرات لازم جهت احداث اين خط لوله انجام شود تا در آينده ي نزديک شاهد تسريع در اجراي اين طرح مهم باشيم.
وي افزود: به منظور کاهش تقاضا، سوخت به قيمت هاي تعادلي از طريق جايگاه هاي عرضه ي فرآورده هاي نفتي، تعاوني مرز نشينان و منطقه اقتصادي دوغارون به افغانستان صادر خواهد شد.
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور برخورد با قاچاق سوخت و تلاش براي کاهش اين معضل از طريق راهکارهاي لازم و اصولي را سياست اصلي اين ستاد ذکر کرد و گفت: سال گذشته بالغ بر 80 ميليون ليتر سوخت قاچاق کشف شد که 3،5 ميليون ليتر آن مربوط به استان خراسان رضوي است.
حقيقي با اشاره به ديگر مصوبات اين نشست گفت: با توجه به نياز خراسان رضوي به آزمايشگاه تخصصي فرآورده هاي نفتي، مقرر شد ادارات مربوطه نسبت به شناسايي و توان سنجي بخش خصوصي براي ايجاد اين مرکز اقدام کنند.
وي به ظرفيت هاي خراسان رضوي براي صادرات طلا و جواهر آلات اشاره و از آمادگي اين ستاد جهت تاسيس گمرک تخصصي طلا و جواهر آلات و سنگ هاي قيمتي در گمرکات استان، خبر داد.
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشورتصريح کرد: با ايجاد گمرک تخصصي طلا و جواهر آلات و سنگ هاي قيمتي در گمرکات خراسان رضوي تمامي تجارت و مبادلات اين بخش در سطح کشور تنها از طريق اين گمرک انجام مي شود.
وي خاطر نشان کرد: همچنين با توجه به درخواست ايجاد گمرک تخصصي تجهيزات پزشکي در خراسان رضوي ستاد مرکزي مبارزه باقاچاق کالاي کشور آمادگي خود را براي پيگيري ايجاد اين گمرک اعلام مي کند.
حقيقي در ادامه افزود: بخش اعظم مشروبات الکلي، از نوار مرزي شمال غرب و اقليم کردستان عراق وارد کشور شده و به استان هاي مختلف از جمله خراسان رضوي قاچاق مي شود، که مذاکراتي با مسوولان اين اقليم براي برخورد و جلوگيري از قاچاق به کشورمان انجام شده است.
حقيقي اظهار داشت: به دنبال تصويب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مجلس شوراي اسلامي در دي و ابلاغ آن و لازم الاجرا شدن اين قانون از اسفند سال گذشته، مسوولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با سفر به استان هاي مرزي از نزديک در جريان مسائل و مشکلات آنها در برخورد با معضل قاچاق کالا قرار مي گيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]