تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837531781
رازهای حل نشده تاریخ +عکس
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: اسرار سر به مهر تاریخ
رازهای حل نشده تاریخ +عکس
اسرارآمیز، معمای حل نشده، راز سر به مهر ... انسان ها به خاطر ذات کنجکاوشان علاقه بسیاری به حل معماها دارند. در این میان افراد بسیاری از محققان و باستان شناسان هستند که تمام عمرشان را صرف کشف یک راز و گشودن یک معما می کنند.
همشهری سرنخ: اسرارآمیز، معمای حل نشده، راز سر به مهر ... انسان ها به خاطر ذات کنجکاوشان علاقه بسیاری به حل معماها دارند. در این میان افراد بسیاری از محققان و باستان شناسان هستند که تمام عمرشان را صرف کشف یک راز و گشودن یک معما می کنند ولی با این حال با آنکه سال ها از تلاش این افراد می گذرد ولی در برخی از موارد هیچگاه این رازها فاش نمی شوند، اینها تعدادی از مهمترین اسرار تاریخ هستند.
سرنوشت ثروت دزدیده شده هیتلر
پس از جنگ جهانی دوم، گنجینه باورنکردنی از شمش های طلا، جواهرات، پول های رایج کشورهای دیگر که در مجموع ارزش آنها به چهار میلیارد دلار می رسید و همگی این ثروت متعلق به هیتلر بود، از بانک رایش آلمان ها ناپدید شد.
گفته می شود اشیای قیمتی از این گنجینه در کشورهایی مانند پرتغال، سوئیس، ترکیه، اسپانیا و سوئد یافت شده است اما مقدار آنها اصلا قابل مقایسه با گنج گمشده هیلتر نیست. هنوز هم با وجود گذشت سال ها از جنگ جهانی دوم، بسیاری به دنبال به دست آوردن این گنجینه با ارزش هستند و این در حالی است که محل وجود این ثروت عظیم به صورت یک راز باقی مانده است.
درباره محل گنجینه هیتلر، نظریات گوناگونی وجود دارد، براساس یکی از مشهورترین نظریه ها، همه طلا و جواهرات در جایی مخفی همراه با جسد هیتلر در آلمان به خاک سپرده شده اند. بعضی از شکارچیان گنجینه ها معتقدند که این گنجینه در زیر دریاچه «تاپلیتز» اتریش پنهان شده است و عده ای دیگر می گویند که همه پول ها به همراه شمش های طلا و جواهرات در بانک های مختلف جهان سپرده شده اند. از آنجا که محل دقیق گنج هیتلر مشخص نیست این ثروت چهار میلیارد دلاری به صورت یک راز اسرارآمیز باقی مانده است.
کریستوف کلمب کجاست؟
بدون شک کریستوف کلمب، مشهورترین کاشف همه دوران هاست، همه جنبه های زندگی این کاشف بزرگ روشن است، به غیر از یک نکته که به صورت راز باقی مانده است. بعد از مرگ کلمب در سال 1509، بقایای جسد او سفری را آغاز کرد که هیچکس نمی داند این سفر در کجا به پایان رسید.
وقتی کریستوف کلمب از دنیا رفت، جسد او را در شهر «ویجیادولید» اسپانیا به خاک سپردند. سال 1537، طبق وصیت این کاشف، استخوان های کلمب به جزیره هیسپانیولا در کارائیب فرستاده شد اما وقتی اسپانیا مالکیت این جزیره را در سال 1795 به دست فرانسوی ها سپرد بقایای جسد به کوبا فرستاده شد. آنچه از کریستوف کلمب به جا مانده بود، تا آغاز جنگ اسپانیا و آمریکا، در کوبا باقی ماند و سال 1898 دوباره به سویل اسپانیا برگردانده شد.
این در حالی است که مقامات جمهوری دومنیکن ادعا می کنند بقایای جسد کلمب هیچ وقت از هیسپانیولا خارج نشد. سال 1877 در کلیسای جامع سانتو دومینگو جعبه ای پیدا شد که روی آن نوشته شده بود «بقایای کاشف بزرگ کریستوف کلمب در جعبه وجود دارد». برای همین، روی استخوان هایی که در سویل به خاک سپرده شده بود آزمایش دی ان ای صورت گرفت و نتیجه آزمایش نشان داد که استخوان ها متعلق به کلمب است.
سال 2006 این نتیجه اعلام شد اما جمهوری دومنیکن همچنان بر ادعای خود پابرجاست و آزمایش دی ان ای را حقیقی نمی داند. این کشور خواستار این است که روی استخوان های موجود در هیسپانیولا نیز آزمایش دی ان ای صورت گیرد و همین مسئله بسیاری را در شک و تردید فرو برده است.
ناپدیدشدن کشتی «یو اس اس سایکلوپ»
بسیاری از کشتی ها و هواپیماها در محدوده مثلث برمودا ناپدید شده اند. اگرچه امروزه دانشمندان توضیح علمی برای علت ناپدید شدن اشیا در این محدوده دارند اما برای بعضی از ماجراها مانند ناپدید شدن «یو اس اس سایکلوپ» - ناوگان جنگی آمریکا - هیچ توجیه قانع کننده ای وجود ندارد. در طول جنگ جهانی اولی و اس اس سایکلوپ به برزیل فرستاده شد تا به کشتی های انگلیسی که در جنوب اقیانوس اطلس لنگر گرفته بودند، سوخت رسانی کند. این کشتی پس از انجام ماموریت از ریودوژانیرو برگشت و در جزیره باربادوس توقف کوتاهی داشت.
سپس در چهارم مارس 1918 باربادوس را به مقصد بالتیمور ترک کرد، از آن موقع به بعد هیچ کس سایکلوپ را ندید، خدمه و 36 مسافر آن به طرز اسرارآمیزی ناپدید شدند و هیچ وقت اثری از کشتی پیدا نشد. پس از ناپدید شدن سایکلوپ، مقامات نیروی دریایی آمریکا، بارها برای یافتن یک توجیه منطقی برای این حادثه تلاش کردند اما نه تنها اثری از سایکلوپ نبود بلکه ناپدید شدن آن برای همیشه به صورت یک راز باقی ماند.
حقیقت جاده بیمینی
سال 1968 در بستر ساحل جزیره بیمینی در باهاوا، غواص ها، بلوک های عظیم سنگی را که شبیه یک بزرگراه تا کیلومترها بر روی زمین چیده شده بودند پیدا کردند. بسیاری معتقدند که این سنگ ها بقایای یک تمدن نابود شده است و در مقابل عده ای دیگر معتقدند که سنگ های کنار هم چیده شده یک پدیده طبیعی است.
نکته عجیب درباره جاده بیمینی این است که «ادگار کایسی» سال 1938 اینطور پیش بینی کرد که «بخشی از ویرانه های شهر آتلانتیس در دریا و اطراف جزیره بیمینی کشف خواهد شد که این اتفاق در سال های 1968 یا 1969 خواهد افتاد.» این پیشگویی بسیار عجیب، محققان را بیش از پیش درباره تحقیق راجع به جاده بیمینی مصمم کرده است.
هویت لیدی بابوشکا
در فیلم و عکس هایی که سال 1963 از ترور جان اف کندی گرفته شده است زن ناشناسی در میان جمعیت دیده می شود که کنار لیموزینی که کندی سوار آن شده ایستاده است. او کت قهوه ای رنگی پوشیده و روسری به سر دارد و برای همین به او لقب «لیدی بوشکا» داده اند.
در فیلم ترور کندی، لیدی بابوشکا دوربین فیلمبرداری در دست دارد و پس از ترور در حالی که بیشتر مردم فرار می کنند، لیدی بابوشکا همچنان آرام در جای خود ایستاده و حوادث را ضبط می کند. طولی نمی کشد که لیدی بابوشکا در میان جمعیت ناپدید می شود.
با وجود اینکه پس از حادثه ترور، اف بی آی در روزنامه ها اطلاعیه داد که این زن، فیلمی که ضبط کرده را هر چه زودتر به پلیس تحویل دهد اما او هیچ وقت نزد پلیس نرفت. سال 1970 زنی به نام بورلی اولیور ادعا کرد که همان لیدی بابوشکا است اما ادعاهای او ضد و نقیض بود و برای همین از نظر پلیس متقلبی بیش نبود. راز لیدی بابوشکا هیچ وقت حل نشده و هویت او شناسایی نشد.
محل دفن چنگیزخان
سال 1206، چنگیزخان، قبایل جنگجوی منطقه ای که در آن زندگی می کرد را متحد کرده و فرمانروای مغولستان شد. او امپراتوری را تشکیل داد که از چین تا مجارستان را دربر می گرفت اما از زمان مرگ چنگیزخان در سال 1227، محل دفن او به صورت یک راز باقی مانده است.
طبق افسانه ها گروهی از طرفداران باوفایش پس از خاکسپاری چنگیزخان همه شاهدان را کشتند. همه سربازان و بردگانی که در زمان خاکسپاری حضور داشتند به قتل رسیدند و سپس اسب ها را روی زمینی که چنگیزخان در آن خاک شده بود، به حرکت درآوردند تا همه شواهد را از بین ببرند. حتی بعضی ها می گویند که از روی قبر چنگیزخان رودخانه ای را عبور دادند تا هیچ وقت محل دفن او پیدا نشود.
گفته می شود چنگیزخان در نزدیکی محل تولدش یعنی شره خنتی آیماگ مغولستان به خاک سپرده شده است. سال 2004 گروهی از باستان شناسان کاخی را کشف کردند که متعلق به چنگیزخان بود و انتظار می رفت که قبر او نیز در همان نزدیکی باشد اما پس از 10 سال جستجو، باستانشناسان به هیچ نتیجه ای نرسیدند.
«الدورادو» کجاست؟
«الدورادو» یا سرزمین طلایی کجاست و چرا هیچکس نمی تواند آن را کشف کند؟ این سئوالی است که هنوز هم جوابی برای آن یافت نشده است؟ در تمامی قرون، ملیت ها و اقوام مختلف، علاقه زیادی برای به دست آوردن حتی مقدار کمی از طلا داشتند که این شور و اشتیاق یا بهتر است بگوییم این حرص سبب شد که افسانه شهر طلا یا به عبارت دیگر «الدورادو» روز به روز جاودانه تر شده و به تدریج به یک باور تبدیل شود.
در طی قرون 16 و 17، اروپایی ها بر این باور بودند که در نقطه ای از جهان، گنجی فناناپذیر وجود دارد که آن را با عنوان «الدورادو» می شناختند. افراد زیادی زندگی خود را در پی جستجوی این گنج بزرگ از دست دادند، از جمله مردی که از غم و اندوه نرسیدن به این گنج، خودکشی کرد یا مردی که در پی این گنج سرش را از دست داد.
«الدورادو» نقاط جغرافیایی بیشماری را به خود اختصاص داد اما هیچکدام از آنها نتوانستند به رویای طلایی رنگ جستجوگران طلا رنگی از واقعیت بدهند. در نهایت «جیم گریفس» محققی که در آریزونای آمریکا زندگی می کرد مدعی شد که سرچشمه این ثروت در نقطه ای از آمریکاست اما اینکه در کجای آمریکا قرار دارد معلوم نشد.
اما افسانه «الدورادو» از کجا سرچشمه می گیرد؟
در اوایل قرن 16 که اسپانیایی ها، آمریکای جنوبی را کشف کردند، در مورد قبیله های بومی که در بالای کوه های آند یعنی کلمبیای کنونی زندگی می کردند داستان های زیادی شنیدند. یکی از این افسانه ها مربوط می شد به پادشاه «میوایسکا» که بدنش را از گرد طلا می پوشاند و سوار بر قایق در جشن های مختلف بر روی رود «گاتاویتا» شرکت می کرد.
این افسانه ها می گویند که او هر بار مقدار زیادی طلا و جواهرات گرانبها را برای راضی کردن رب النوعی که قومش می پرستیدند و معتقد بودند که در قلب دریاچه زندگی می کند از قایق به نقاط مختلف دریاچه پرتاب می کرد.
اسپانیایی ها بنا به داستان های شنیده شده، به پادشاه طلاپوش «الدورادو» لقب «مرد طلایی» دادند. داستان مرد طلایی و جشن فرمانروایی فوق العاده اش ظاهرا تا اواخر قرن 15 که «الدورادو» و اتباع آن به دست قبیله ای دیگر فتح شد ادامه یافت.
اما اسپانیایی ها و دیگر اروپایی ها که در قسمت شمالی قاره آمریکای جنوبی در ساحل دریا زندگی می کردند، در این زمان مقدار قابل توجهی طلا در دریا پیدا کردند و همین مسئله آنها را بر این باور داشت که حتما باید سرزمینی با ثروتی فناناپذیر دور از کرانه ها وجود داشته باشد که همین مسئله باعث شد که اسپانیایی ها تلاش گسترده ای را برای یافتن آن آغاز کنند اما آنها موفق به کشف «الدورادو» نشدند ولی با اینحال در سال 1545 میلادی دریاچه مشهور گاتاویتا را که ظاهرا ثروتی عظیم در قلب خود داشت پیدا کردند و به دنبال کشف طلا تصمیم به خشکاندن آن گرفتند اما حتی با این کار هم نتوانستند به طلای قابل توجهی دست پیدا کنند.
در اوایل قرن 17 میلادی، یک درباری انگلیسی به نام «سِر والتر رالی» به دنبال کشف «الدورادو» تصمیم به انجام دو سفر به گویان در آمریکای جنوبی گرفت. او در طی دومین سفرش در سال 1617، پسر خود وات رالی را با یک گروه به کناره رودخانه آرینُوکو اعزام کرد و خودش که دیگر مردی سالخورده بود در اردوگاهی که در جزیره ترینیداد ایجاد کرده بودند ماند اما پسرش وات رالی در جنگ با اسپانیایی ها کشته شد. بعد از این حادثه والتر رالی به انگلیس برگشت و این در حالی بود که پادشاه انگلیس، دستور داده بود به جرم سرپیچی از دستور پادشاه مبنی بر دوری از هرگونه جنگ با اسپانیایی ها، گردنش را بزنند. به این ترتیب والتر رالی سرش را به خاطر رسیدن به «الدورادو» از دست داد.
در طول تاریخ همواره این سوال وجود داشته است که اگر سرزمین طلا واقعیت دارد، پس چرا نمی توان آن را کشف کرد؟ چرا این افسانه اینقدر زنده و قابل باور است. اگر این داستان، افسانه نباشد و واقعیت داشته باشد چه؟ این سوالی است که ذهن بسیاری از مردم دنیا را به خود مشغول کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
باغچه سبز و زیبایی که 42 سال آبیاری نشده است! +عکس
باغچه سبز و زیبایی که 42 سال آبیاری نشده است عکس دیوید لاتیمر یکی از باغچه های درون شیشه ای را در سال 1960 برای خود درست کرده است و از آن زمان تا به حال تنها یکبار در سال 1972 به آن آب داده است ولی همیشه سبز و زیبا بوده است به گزارش آخرین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران باغبزرگترین تبهکار جنسی تاریخ آمریکا خودکشی کرد+عکس
بزرگترین تبهکار جنسی تاریخ آمریکا خودکشی کرد عکس اداره تحقیقات فدرال آمریکا اف بی آی اعلام کرد یک معلم 64 ساله آمریکایی به نام ویلیام جیمز واهی که در مدت بیش از چهل سال و در چندین کشور به دهها کودک تعرض کرده بود روز 21 مارس در ایالت مینسوتا خودکشی کرد به نقل از العالم میادداشت منتشرنشده «ابراهیم حاتمیکیا» درباره شهید آوینی+عکس
یادداشت منتشرنشده ابراهیم حاتمیکیا درباره شهید آوینی عکسسید مرتضی آوینی کسی بود که نیمه آسمانیاش بیش از نیمه زمینیاش بود و هنوز آفتاب پس از لیلة الدفن او از افق سر نزده بود که بداندیشان و دشمنان حربی او سرزده بر سر منبرها رفتند و داد فراق سر دادند و اشک از دیدهها جاری کردندرایزنی برای جلوگیری از ارائه حکم خروج آثار تاریخی از فهرست میراث ملی/ کارشناسان دیوان عدالت هنوز قانع نشده اند
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی در گفتگو با مهر عنوان شد رایزنی برای جلوگیری از ارائه حکم خروج آثار تاریخی از فهرست میراث ملی کارشناسان دیوان عدالت هنوز قانع نشده اند مدیرکل حقوقی سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه تعاملات سازمان میراث فرهنگی با کارشناسان و قضات دیوان عدالت اداعکسی دیده نشده از مجری مشهور ورزشی+عکس
عکسی دیده نشده از مجری مشهور ورزشی عکس جوانی مجری اخبار ورزشی شبکه 3 تصویر زیر محمود معصومی گوینده باسابقه اخبار ورزشی شبکه 3 را نشان میدهد جام دوشنبه 1 اردیبهشت 1393مارکز ؛ اسطوره ای که به تاریخ پیوست +عکس + فیلم
گزارش تصویری مارکز اسطوره ای که به تاریخ پیوست عکس فیلم گابریل گارسیا مارکز یکی از اسطوره های ادبیات جهان و ستون ادبیات اسپانیولی زبان ها در سن 87 سالگی درگذشت به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه پائولو کوئیلو نویسنده برزیلی درباره گابریل گارسیا مارکز گفته اسانسان های عجیب و غریب تاریخ +عکس
انسان های عجیب و غریب تاریخ عکس ایسک اسپاروج در سال 1841 در ماساچوست به دنیا آمد و بیشتر شهرت خود را به خاطر بدن عجیب و بسیار لاغرش دارد باشگاه خبرنگاران چند سالی است که افراد خاصی مانند مرد درختی یا بلندترین انسان های دنیا سرتیتر اخبار انسان های عجیب شده اند اما این افراد تايثارگري هاي جوانان اين خطه از ايران اسلامي در تاريخ ثبت و ضبط شده است
۲۵ فروردين ۱۳۹۳ ۱۶ ۴۶ب ظ استاندار کرمانشاه ايثارگري هاي جوانان اين خطه از ايران اسلامي در تاريخ ثبت و ضبط شده است استاندار کرمانشاه گفت ايثارگري هاي جوانان اين خطه از ايران اسلامي در تاريخ انقلاب اسلامي ثبت و ضبط شده است به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه ابراهيم رضايي بابادي درپیشروی سریع ارتش سوریه / شهر تاریخی معلولا آزاد شد
پیشروی سریع ارتش سوریه شهر تاریخی معلولا آزاد شد بیروت – ایرنا – ارتش سوریه بعداز سیطره بر شهرک رنکوس و بلندی های آن که به درهم شکستن ساختار دفاعی تروریست های تکفیری منجر شد بدون درنگ و بلافاصله حمله به شهرک های الصرخه و معلولا را آغاز و این دو شهر را آزاد کرد به گزارش ایرنادیون مالی محیط زیست کردستان از سال 78 تاکنون پرداخت نشده است
دیون مالی محیط زیست کردستان از سال 78 تاکنون پرداخت نشده است سنندج – ایرنا – مدیرکل محیط زیست استان کردستان گفت دیون معوقه این اداره کل از سال 78 تاکنون پرداخت نشده است ناصح قادری روز دوشنبه در پایان نشستی که به منظور بررسی مشکلات مالی و معوقات کارکنان این اداره کل برگزار شدمادری که هفت نوزاد خود را کشت+عکس
مادری که هفت نوزاد خود را کشت عکس جسد هفت نوزاد که طی یک دوره ده ساله به دست مادرشان کشته شدند روز شنبه در خانه این زن واقع در شهر پلزنت گروو در ایالت یوتا در غرب آمریکا پیدا شد به نقل از خبرگزاري فرانسه این زن 39 ساله روز یکشنبه به اتهام قتل دستگیر شد و تحت بازداشت موقت قراتپه تاریخی کولغان | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تپه های کولغان مشرف بر دریا و سد خاکی بالاتل هستند و از زیبایی و چشم انداز بسیار جالبی برخوردارند بالای تپه ها آثار معماری و آبراه ها با دیوارهای سنگی به طول بیش از صد متر باقی مانده که بسیار دیدنی هستند در قسمتی از این تپه ها قبرستان منظمی با قبرهایی در دو ردیف با فاصله دو مریحانه جباری اعدام نشده است
دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۴ سخنگوی قوه قضاییه گفت تمدید مدت بازداشت بابک زنجانی به دلیل تهدید جانی او نبوده است به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلام محسنیاژهای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تهدید جان بابک زنجانی از دلایل تمدید بازداکتاب «سیری در تاریخ روشنفکری ایران و جهان» رونمایی میشود
فرهنگ و ادب ادیبات ایران انتشار اثری تازه از داوری اردکانی کتاب سیری در تاریخ روشنفکری ایران و جهان رونمایی میشود کتاب سیری در تاریخ روشنفکری در ایران و جهان اثر رضا داوری اردكانی استاد فلسفه دانشگاه تهران رونمایی خواهد شد مالک شجاعی جشوقانی مدیر سرای اهل قلم بیستبازیگر معروف و فرزند روحانیاش+عکس
بازیگر معروف و فرزند روحانیاش عکسحجتالاسلام محمدطاهر فقیه فرزند مهدی فقیه بازیگر سینما و تلویزیون است که در رشته فلسفه تحصیل میکند به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس سایت جامجم آنلاین نوشت اغلب مخاطبان سینما مهدی فقیه را با بازی در نقش بابا عقیل فیلم هور در آتش می شنقوی حسینی: از پولهای توافق ژنو استفاده نشده
نقوی حسینی از پولهای توافق ژنو استفاده نشده مطابق گزارشی که این مسئولان ارائه کردند آنچه مورد توافق 1 5 با ایران بوده هنوز حاصل نشده است و اعضای کمیسیون در این باره به شدت اظهار نگرانی کردند و گزارش را غیر قابل قبول دانستند کد خبر ۳۹۳۰۲۱ تاریخ انتشار ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۲ -تصویربرداری فیلم مستند تاریخ ترجمه ایران هنوز به پایان نرسیده است
تصویربرداری فیلم مستند تاریخ ترجمه ایران هنوز به پایان نرسیده است تهران - ایرنا - کارگردان فیلم مستند تاریخ ترجمه در ایران از ادامه فیلمبرداری این مستند تاریخی - فرهنگی تا یک ماه دیگر خبر داد ناهید رضایی روز دوسنبه در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا در باره روند تولید این فیلم-
گوناگون
پربازدیدترینها