واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افراد نزدیک به معاون اول رئیس جمهور کارخانه فولاد را نابود کردند!
این کارخانه پتانسیل های خوبی برای افزایش تولید و کمک به اقصاد و اشتغال دارد، امکاناتی که درکارخانه فولاد زاگرس غرب وجود دارد بیش از 100 میلیارد تومان ارزش دارد همچنین این کارخانه دارای دو معدن سنگ آهن است، که فرصت مناسبی برای بخش خصوصی ایجاد کرده تا در این حوزه فعالیت داشته باشند.
کد خبر: ۳۹۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵ - 25 April 2014
براساس گزارش مرکز امار ایران از وضعیت بنگاههای صنعتی متوسط (با تعداد کارکنان بین 10 تا 49 نفر) وضعیت صنایع متوسط کشور طی سالهای 87 تا 90 مناسب نبوده است، تعداد واحدهای صنعتی متوسط براساس این سلسله گزارش ها در سال 87 معادل 12300 واحد بوده است که به مرور کاهش پیدا کرده و در سال 1390 به حدود 10481 واحد تقلیل پیدا کرده است.
به گزارش «تابناک»، طی سالهای 87 تا 90 میزان واحدهای صنعتی متوسط کشور بالغ بر 1819 واحد کاهش داشته است این کاهش تعداد واحدهای صنعتی با بیکاری بالغ بر 37923 کارگر و نیروی کار همراه بوده است، در حالی که به تبع اجرای سیاستهای حمایتی مورد اشاره دولت دهم باید تعداد واحدهای صنعتی کشور در این دوره زمانی افزایش پیدا می کرد.
نکته قابل توجه آنکه بخش عمده ای از این فرار سرمایه ها از عرصه تولید صنعتی کشور در سالهای پیش از اجرای قانون هدفمندی و طی سالهای 87 تا 89 اتفاق افتاده است، در این دوره زمانی بالغ بر 1589 واحد صنعتی متوسط دیگر فعالیتی نداشته اند یعنی متوسط سالانه 530 واحد صنعتی متوسط ار گردونه تولید خارج شده اند در حالی که در سال نخست اجرای طرح هدفمندی یارانه ها یعنی سال 90 میزان کاهش رخ داده در تعداد واحدهای صنعتی متوسط کشور معادل 230 واحد بوده است
اما در دولت های گذشته فقط واحد های صنعتی متوسط و زود بازده نبوده که در معرض تعیطیلی قرار داشتند بلکه واحد های صنعتی بزرگ و مادر نیز در کشور دچار بحران شدند و حتی بسیاری از آنها کارشان به تعطیلی کشید، کارخانه فولاد زاگرس یکی از این واحد های صنعتی بود که در دولت نهم به واسطه عدم مدیریت صحیح به طور کامل تعطیل شد.
حامد قادر مرزی نماینده مردم قروه در این باره می گوید: کارخانه فولاد زاگرس غرب که تا قبل از سال 84 ، از واحدهای نمونه کشوری بوده است، اما به واسطه برخی نامهربانی های دولت احمدی نژاد تعطیل شده است.
وی افزود: در دولت نهم مدیران متخصص از این کارخانه کنار گذاشته شدند و مدیرانی روی کار آمدند که تخصص کافی در این زمینه را نداشته و صرفا بدلیل نزدیکی تفکراتشان با معاون اول رئیس جمهور وقت بر مسند اداره کارخانه قرار گرفتند.
این نماینده گفت در این کارخانه مدیری انتخاب شده بود که مدرک پیرا پزشکی داشت واین شخص با این مدرک مدیر کارخانه شده بود.
وی گفت این کارخانه پتانسیل های خوبی برای افزایش تولید و کمک به اقصاد و اشتغال دارد، امکاناتی که درکارخانه فولاد زاگرس غرب وجود دارد بیش از 100 میلیارد تومان ارزش دارد همچنین این کارخانه دارای دو معدن سنگ آهن است، که فرصت مناسبی برای بخش خصوصی ایجاد کرده تا در این حوزه فعالیت داشته باشند.
وی فزود: امیدواریم دولت تدابیر لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در احیای این کارخانه را انجام دهد تا فعالیت مجدد این کارخانه سهم بسزایی در ایجاد اشتغال در استان کردستان را داشته باشد.
قادرمرزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از 1500 پروژه نیمه تمام در استان کردستان وجود دارد، ادامه داد: برخی از این پروژه پیشرفت کمتر از 50 درصد داشته و برخی از آن ها تا بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که برای اتمام آنها اعتباری بالغ بر 700 میلیارد تومان نیاز است.
گفتنی است شرکت فولاد زاگرس فعالیت خود را از مرداد سال 83 با ظرفیت تولیدی 70 هزار تن چدن در سال شروع کرد. اما در حالیکه ظرفیت جذب این شرکت حداکثر 240 نفر بود با ایجاد اشتغال کاذب، این ظرفیت به 370 نفر افزایش یافت و باعث هدر رفت سرمایه شرکت شد.
همچنین تولید روزانه شرکت حدود 210 تن است اما این میزان در سال های گذشته 100 تن و در سال 90هم به 38 هزار تن کاهش یافته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]