واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سفیر ایران: بر وحدت ملی و حق مردم لبنان در انتخاب رییس جمهور تاکید داریم بیروت – ایرنا – سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با بیان اینکه مواضع ایران در قبال انتخابات ریاست جمهوری لبنان از ابتدا روشن بوده است، گفت که ایران فقط بر تقویت ثبات و وحدت ملی لبنان و حق مردم آن در انتخاب رییس جمهوری جدید تاکید می کند.

به گزارش ایرنا، «غضنفر رکن آبادی» روز پنجشنبه و بعداز دیدار با « محمد المشنوق» وزیر محیط زیست لبنان و در پاسخ به پرسشی در خصوص ادعای تاثیر ایران بر روند انتخابات ریاست جمهوری این کشور، افزود: ایران همواره طرف های لبنانی را به حفظ وحدت و ثبات کشورشان تشویق و ترغیب می کند.
وی اضافه کرد:معتقدیم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری لبنان براساس قوانین و توافق همه طرف های لبنانی به تقویت ثبات و وحدت ملی آن کمک می کند.
سفیر ایران در لبنان اظهارداشت: باور داریم که جریان ها ، گروهای سیاسی ، ملت و مسئولان لبنانی با حکمت و درایت لازم برای عبور از این مرحله تلاش می کنند.
رکن آبادی در پاسخ به این پرسش که آیا تا زمان تحقق روابط نزدیک ایران و عربستان سعودی ، لبنان با خلاء سیاسی مواجه خواهد بود؟، خاطرنشان کرد: ایران فقط خواستار خیر، برکت و پیشرفت لبنان و برای همه لبنانی ها است و از همین منظر لبنانی ها را به حفظ این اصول تشویق می کنیم.
وی تصریح کرد: معتقدیم که با وجود درایت و حکمت نزد همه لبنانی ها انشاء الله اجازه نمی دهند در روند انتخاب رییس جمهوری مشکلی ایجاد شود.
نمایندگان مجلس لبنان تا 4 خردادماه فرصت دارند تا رییس جمهوری جدید این کشور را انتخاب کنند.
چنانچه تا این تاریخ رییس جمهوری جدید انتخاب نشده و دوره « میشل سلیمان» رییس جمهوری کنونی هم تمدید نشده باشد، لبنان وارد مرحله خلاء سیاسی یعنی دوران بدون رییس جمهوری می شود.
اولین نشست مجلس لبنان دیروز (چهارشنبه) برگزار شد اما هیچکدام از نامزدها نتوانستند رای لازم را برای رفتن به کاخ ریاست جمهوری لبنان (بعبدا) کسب کنند.
جلسه بعدی مجلس لبنان برای انتخاب رییس جمهوری این کشور چهارشنبه هفته آینده و در صورت به حد نصاب رسیدن برگزار می شود.
خاورم ** 1324
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
04/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]