واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حسینزاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
مسئولان نظام بانکی پیگیر اجرای کامل "بانکداری اسلامی" هستند
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت بحث اقتصاد مقاومتی یکی از محورهای اصلی اقتصاد و فرهنگ در نظام بانکی است.
حسینزاده مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از محورهای اصلی بحث اقتصاد مقاومتی این است که بتواند براساس آن مشاغل خرد در کشور با هزینه تمام شده پایین پا بگیرد و این کار عمدتا در قالب یک فرهنگ تعاون امکانپذیر است.
وی ادامه داد: برای اجرای اقتصاد مقاومتی باید اطلاعرسانی لازم به مردم انجام شود تا منابعشان را برای اجرای اقتصاد مقاومتی به منظور تقویت اقتصاد خرد در اختیار مسئولین قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: در این رابطه بانک قرضالحسنه رسالت میتواند با وجود رسالت قرضالحسنهای خود اقدامات لازم را برای هدفمندکردن روح کارهایی که مردم انجام میدهند در رابطه با اقتصادی مقاومتی به مرحله اجرا بگذارند.
حسینزاده ادامه داد: این کار از طرفی باعث کم شدن هزینه میشود که بانک قرضالحسنه رسالت، از اول سالجاری بحث کاهش هزینهها را در دستور کار خود قرار داده است و این روند نقش مهمی در حرکت منابع مالی به سمت فعالیتهای خرد اقتصادی دارد که این بانک اولویت اصلی خود را بر این اساس گذارده است.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت گفت: در مورد تأمین منابع مالی برای فعالیتهای خرد اقتصادی ما به عنوان بانک پرداختکننده تسهیلات قرضالحسنه هیچ مشکلی در این رابطه نداریم و در سال جدید اولویت ما بر اساس بیانات مقام معظم رهبری تأمین منابع مالی بر اساس هدایت سرمایههای خرد به سمت فعالیتهای اقتصای است.
وی در مورد بحث یارانه نقدی گفت: همه کارشناسان اقتصادی کشور پرداخت یارانه نقدی به همه مردم بر اساس روش کنونی را درست نمیدانند اما به هر حال تصمیمگیری در این مورد به عهده مجموعه دولت است.
وی ادامه داد: پرداخت یارانه نقدی به همه اقشار مردم هدر دادن منابع است که یکی از اثرات اصلی آن افزایش نرخ تورم است .
وی در مورد بحث حفظ اطلاعات بانکی افراد گفت: در این رابطه موضوع تکنولوژی مطرح است که از نظر حفظ اسرار مردم مطابق با قانون مشکلی نداریم.
وی افزود: در بحث تکنولوژی باید بگویم مدیران فنی تمهیدات لازم را باید مدنظر داشته باشند که در این مورد بانک قرضالحسنه رسالت فعالیتهای خوبی را آغاز کرده و درحال توسعه آن است.
وی در خصوص تأثیر جداسازی منابع قرضالحسنه در بانکهای تجاری از سایر منابع بانکی گفت: باید در بانکهای دیگر هم منابع قرضالحسنه از سایر منابع جدا شود زیرا این موضوع منجر به شفافسازی نظام بانکی میشود.
وی در پایان در خصوص بحث بانکداری اسلامی به ویژه آنکه آیا عملکرد نظام بانکی کشور کاملا مطابق با بانکداری اسلامی است یا خیر گفت: این موضوع سیاست گذاری است روی عقود اسلامی کار شده و قوانینی در این رابطه تهیه گردیده علت آنکه بخش عمده آن اجرا و یا به درستی در نظام بانکی پیاده نشده ببشتر به حاطر عدم فرهنگ سازی است که اگر بستر فرهنگی مناسب اجرا شود به طور حتم ما شاهد کاهش مشکلات نظام بانکی بر اساس قانون و بانکداری اسلامی خواهیم بود ضمن آنکه موضوع اجرای بانکداری اسلامی یکی از دغدغههای مسئولین نظام بانکی است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]