واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۵۳ب.ظ)
لزوم تقويت بنيه فرهنگي و امنيت اقتصادي خانواده هاي نيازمند سرپرست کميته ي امداد در ديدار با مراجع تقليد و علماي اعلام بر لزوم تقويت بنيه ي فرهنگي و امنيت اقتصادي خانواده هاي نيازمند تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين انواري سرپرست اين نهاد در ديدار با مراجع عظام تقليد و علماي اعلام در قم با اشاره به نامگذاري سال جديد از سوي مقام معظم رهبر ي به عنوان سال "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي"، گفت: کميته ي امداد همه ي امکانات خود را براي تحقق اين شعار بسيج کرده است.
سرپرست کميته ي امداد امام افزود: رهبر معظم انقلاب از سال 88 به بعد مباحث اقتصادي را در شعارهاي سال مطرح فرمودهاند و به همين دليل ما نيز در راستاي استحکام اقتصاد خانوادهها، فعاليتهاي موثري را شروع کرديم که امسال دنباله آنها با قوت بيشتري ادامه مييابد.
وي افزود: جهت عملياتي نمودن فرامين مقام معظم رهبري در سال جاري،سرمايه گذاري بر تعالي فکري و فرهنگي مخاطبان و کارگزاران اين نهاد،برخورداري خانواده هاي مورد حمايت از استحکام و ثبات اقتصادي در خانواده، توسعه ي مراکز نيکوکاري با محوريت مساجد و بهره مندي از سبک مديريت جهادي از راهبردهاي اجرايي در نهاد مقدس کميته ي امداد امام خميني(ره) با الهام از نقشه ي راه کشور با انگيزه ي الهي و عزم راسخ است.
سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) با اشاره به پيشتازي کميته امداد در عرصه مديريت جهادي، گفت: کاري ديگري که به همت ائمه ي جمعه سراسر کشور انجام شد، مسأله ي احياي زکات بود که در اين نهضت از کمک روحانيون بهرهمند بوديم.
وي با اشاره به نقش موثر روحانيت در عرصه ي تبيين احکام زکات و تبليغ آن يادآور شد: در اين عرصه بيش از 1000 روحاني مشغول فعاليت هستند، که اين اقدام علاوه بر احياي اين فريضه ي الهي، موجب آباداني روستاها و جلوگيري از مهاجرتها به شهر و تقويت توليد در اين عرصه ميشود.
سرپرست کميته امداد امام خميني (ره) با اشاره به اينکه در سال 92 بيش از 160 هزار فرصت شغلي توسط کميته امداد ايجاد شده است عنوان کرد: 1500 ميليارد تومان نيز از محل منابع قرضالحسنه بانکها و امداد به همين منظور مورد استفاده قرار گرفته شده است.
وي از برگزاري جشن خودکفايي 120 هزار خانواده زير پوشش در آينده نزديک خبر داد و خاطرنشان کرد: درآمد اقتصادي اين خانوادهها بالاي 600 هزار تومان است ولي بايد دانست که صرفاً ايجاد استقلال اقتصادي کافي نيست و بايد از نظر فرهنگي و اجتماعي، فعاليتهاي ديگري هم صورت بگيرد.
عضو شوراي مرکزي کميته امداد افزود: در کارگزاري امداد نميتوانيم از مدلهاي رايج و وارداتي تبعيت کنيم زيرا کارکنان کميته امداد با دلهاي مردم سر و کار دارند و بايد بر قلوب مردم تاثير بگذارند؛ انسجام و موفقيت ما در همدلي همگاني معنا مييابد به همين دليل در شيوههاي امدادرساني به مدلسازيهاي خوبي رسيدهايم.
انواري خواستار کمک معنوي حوزههاي علميه به کارکنان کميته امداد شد و افزود: اکنون همکاري خوبي ميان روحانيون و کميته امداد وجود دارد که از جمله مهمترين آنها بحث احياي فريضه زکات است.
وي با اعلام اين خبر که آمار طلاق در خانوادههاي تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) کمتر از نيم درصد است، تصريح کرد: در اين راستا برنامههايي براي دانشجويان، دانشآموزان، زنان سرپرست خانوار و دختران در قالب آموزشهاي زندگي و مهارتي تدوين کردهايم.
حسين انواري نيز در اين ديدار با اشاره به اينکه توکل به خدا و تعهد به خدمت دو اصل مهم در خدمت رساني در کميته امداد است اظهار کرد: مبناي کار ما در کميته ي امداد گذاشتن مرهمي بر دلهاي آشفته و مضطر است تا آرامش پيدا کنند؛ زيرا اين موضوع نيز نزد پروردگار بسيار با ارزش است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]