واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۴۰ق.ظ)
استاندار خراسان جنوبي: تمرکز زدايي و افزايش اختيارات استاني از مهمترين رموز موفقيت در مبارزه بامواد مخدر است خدمتگزار گفت: ستاد کشوري مبارزه با مواد مخدر استان بايد به استان ها اعتمادکرده و با افزايش اختيارات وتمرکز زدايي، زمينه رسيدن به اهداف مورد نظر در اين زمينه را فراهم نمايد.
به گزارش خبرگزاري موج، خدمتگزار استاندار خراسان جنوبي، به آمار پايين جرايم مرتبط با مواد مخدر در خراسان جنوبي اشاره کرد و افزود: اين امر برگرفته از باورهاي عميق ديني و تدين مردم اين استان است که موجب شده خراسان جنوبي در اين زمينه در رتبه هاي پايين کشوري قرار داشته باشد.
وي بر اهميت اين شورا و آثاري که بر بدنه جامعه دارد اشاره کرد و افزود: افزايش کارايي دراين شورا منوط به افزايش سهم استان از منابع اعتباري است که از محل کشفيات به صورت متمرکز به خزانه واريز مي شود.
وي خاطر نشان ساخت: يکي ديگر از راهکارهاي افزايش ميزان اثربخشي اين شورا استفاده ستاد مرکزي از توان و ظرفيت کارشناسي استان ها و پيشنهاداتي است که در ستادهاي استاني ارائه مي شود.
وي با بيان اينکه در سال گذشته نزديک به 30تن انواع مواد مخدر در استان کشف شده است، گفت: اين کشفيات هزينه هاي بسيار زيادي را در بخش هاي مختلف به استان تحميل کرد اما عوايدي که از محل اين کشفيات به استان تخصيص يافته بسيار ناچيز است که بايد در اين زمينه تجديد نظري جدي صورت گيرد.
وي تقويت ستاد هاي استاني در بعد نرم و سخت افزاري را مورد تاکيد قرار داد و افزود: با توجه به تغيير شکل مواد مخدر و تلاشي که مافياي مواد مخدر در دنيا به انجام مي رساند، مي طلبد که ستادهاي استاني مبارزه با مواد مخدر نيز در ابعاد مختلف تجهيز و تقويت شوند.
وي کاهش طلاق،استحکام بنيان خانواده،افزايش ضريب امنيتي در مدارس و مراکز آموزشي و نشاط اجتماعي را در گرو فعاليت بيش از پيش ستادهاي استاني مبارزه با مواد مخدر دانست و تصريح کرد:در اين رابطه ستاد کشوري مبارزه با مواد مخدر ناگزير بايد ضمن افزايش سطح اختيارات استاني ،قوانين و مقررات موجود را نيز با نظر کارشناسي استان ها بومي سازي کرده و مطابق با اقتضائات استان ها در مناطق مختلف برنامه ريزي هاي لازم را به انجام برساند.
وي ايجاد اشتغال را يکي ديگر از راه هاي کاهش معضل اعتياد در جامعه دانست و افزود:در صورتيکه فضاي کسب و کار در جامعه رونق يافته و موضوع بيکاري به عنوان يک معضل اجتماعي مورد توجه قرار گيرد خواهيم توانست بخش اعظمي از مشکل اعتياد در جامعه را مرتفع نماييم.
وي به موضوع اشتغال در روستاها اشاره کرد و ادامه داد: بايد از توان بسيج در راه اندازي کارگاه هاي زودبازده خصوصاً در روستاهاي مرزي براي ايجاد اشتغال در اين مناطق استفاده کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]