تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871906198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ محمدرضا خاتمی به نامه آیت‌الله حائری شیرازی درباره موسوی و کروبی: جز با عفو و همدلی عبور از تنگناها میسر نیست


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پاسخ محمدرضا خاتمی به نامه آیت‌الله حائری شیرازی درباره موسوی و کروبی: جز با عفو و همدلی عبور از تنگناها میسر نیست

پاسخ محمدرضا خاتمی به نامه آیت‌الله حائری شیرازی درباره موسوی و کروبی: جز با عفو و همدلی عبور از تنگناها میسر نیست
به نظر می‌رسد قبل از اینکه بگوییم چه کسی تقصیر کرده است یا قصور دارد، جامعه ما نیازمند "گفتگو" است. گفتگو مستلزم این است که همه قبول کنند ممکن است اشتباه کرده باشند.
به گزارش نامه نیوز، سیدمحمدرضا خاتمی نایب رئیس مجلس ششم، در پی انتشار نامه آیت‌الله حائری شیرازی به میرحسین موسوی و مهدی کروبی، طی نامه‌ای ضمن تقدیر از اقدام حائری شیرازی بر نیاز جامعه به گفتگو تاکید کرد.

به گزارش ایسنا در بخشی از این نامه آمده است: «آنچه در این نامه آمده است، صرف نظر از موافقت یا مخالفت با محتوای آن، نمونه بارزی از وظیفه‌شناسی یک عالم دینی در برابر حوادث زمانه خود است.»

خاتمی با تصریح به اینکه «ای کاش زودتر این اقدام انجام می‌شد»، نوشته است: «نامه شما مصداق بارز انعطاف، مدارا، دلسوزی و البته صراحت و شاید برای کسانی مانند من در مواردی غیر واقع‌بینانه باشد. اما این نکته چیزی از ارزش والای این اقدام کم نمی‌کند و نشان می‌دهد که با رعایت انصاف و اخلاق می‌توان همدیگر را نقد و حتی رد کرد.»

خاتمی در بخشی دیگر از نامه خود، در مورد محتوای نامه حائری شیرازی اظهار کرده است: «حضرتعالی به حقایقی غیبی و یا تاریخی اشاره کرده‌اید که هیچ اهل قبله‌ای منکر آنها نیست اما مشکل در تعیین مصادیق است و مهم‌تر اینکه چه کسی باید این مصادیق را تعیین کند. به نظر نمی‌رسد که تطابق‌های تاریخی، گره از مشکلات پیچیده جامعه ما بگشاید و باید راه دیگری جست. در فرصت و مجال کافی قطعا می‌توان در این امور به بحث و جدل پرداخت اما در منازعات سیاسی راهگشا نخواهد بود. همینقدر عرض کنم که اگر نه اکثریت مطلق سابقون انقلاب و یاران امام و برگزیدگان جامعه ما، حداقل نیمی از آنها در مورد این مصادیق، نظری جز نظر شما را دارند. در قضایای تلخ سال ٨٨، حوادث ریز و درشتی اتفاق افتاد که می‌توان به همه آنها پرداخت و در جست‌وجوی مقصری بر آمد.»

خاتمی همچنین نوشته است: «همه می‌دانیم کشور در چه مخاطرات نفس‌گیری قرار دارد و جز با گذشت و عفو و جز با همدلی و همراهی، عبور از این تنگناها میسر نیست. ورود شما در این میدان و قبل از آن مرحوم آقای عسگراولادی نشانگر درک این وضعیت فوق‌العاده است. پس چه باید کرد؟ شما راه حل عذرخواهی آقایان موسوی و کروبی را پیشنهاد کرده‌اید. به نظر می‌رسد قبل از اینکه بگوییم چه کسی تقصیر کرده است یا قصور دارد، جامعه ما نیازمند "گفتگو" است. گفتگو مستلزم این است که همه قبول کنند ممکن است اشتباه کرده باشند و طرف دیگر ممکن است بخشی از حقیقت را داشته باشد.»

وی با اشاره به پیام انتخابات ریاست جمهوری سال 92 نیز نوشته است: «جنابعالی با بهره گرفتن از تمثیل ابلیس و عیسی (ع) و خداوند چنین خواسته‌اید که این بزرگواران بگویند "ببخشید". اما لازم است معروض دارم که بعضی از دوستان هم معتقدند در صورتی که خطر بزرگی کشور را تهدید می‌کند، حتی اگر این آقایان معتقد باشند هیچ اشتباهی هم نکرده باشند، گذشتن از حق خود بر جایگاه آنها خواهد افزود.»





1393/2/2





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن