تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806367964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجلیل از حامیان و تلاشگران عرصه سلامت دانشگاه در هفته سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تجلیل از حامیان و تلاشگران عرصه سلامت دانشگاه در هفته سلامت خبرگزاری پانا: طی مراسمی با حضور دکتر علی اصغر پیوندی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از حامیان و تلاشگران عرصه سلامت این دانشگاه تقدیر شد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت ساعت 12:34



به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، پیوندی در این گردهمایی ضمن تقدیر از تلاشهای تمامی دست اندرکاران عرصه سلامت که در راستای ارتقای سلامت جامعه تلاش می کنند اظهار داشت: هفته سلامت نمادی برای ترویج برنامه های مربوط به ارتقای سلامت در سطح دانشگاه و جامعه می باشد. وی افزود: بهار 93 بهار فاطمی است که با بهار سلامت نیز همراه شده و انشاءا... نویدبخش خبرهای خوبی برای مردم است و امیدوارم از این فرصت طلایی برای ارتقاء سطح سلامت مردم به نحو مطلوب بهره گیریم. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلان سلامت توسط مقام معظم رهبری و نگاه ویژه مسئولان ارشد کشوری به سلامت به عنوان اولویت اول در کشور، گفت:در فضای کنونی که سلامت مورد توجه ویژه همه مسئولان نظام قرار دارد باید با سعی وتلاش بتوانیم به تحقق شعار امسال هفته سلامت جامه عمل بپوشانیم. پیوندی خودمراقبتی را فعالیتی آگاهانه و داوطلبانه برشمرد که منجر به حفظ و تامین و ارتقای سلامت می شود. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این که خودمراقبتی با خود درمانی متفاوت است، گفت: 65 تا 85 درصد سلامت افراد در گرو خودمراقبتی است. پیوندی در ادامه اظهار امیدواری کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بتواند با آموزش خودمراقبتی، برنامه ریزی و تهیه گایدلاینها بعنوان یک دانشگاه پیشرو و پیشگام در این راستا عمل کند. وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت گفت: این طرح یک فرصت برای کاهش چالش های نظام سلامت و کاهش پرداخت از جیب بیماران بستری در مراکز و بیمارستانهای دولتی می باشد و انشاءا... با همکاری مجموعه دانشگاه بتوانیم در اجرای این طرح به نحو مطلوبی عمل کنیم و باعث افزایش رضایتمندی مردم شویم. پیوندی در خاتمه سخنان خود سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری را بعنوان یک سند بالادستی مطرح کرد که همه جانبه گرا، شفاف، مطمئن و محکم است و برای کارگزاران نظام سلامت نکات مثبت بسیاری دارد و اظهار امیدواری کرد که بتوانیم به نحو احسن به این طرح جامه عمل بپوشانیم. بنا بر این گزارش دکتر احمدرضا فرسار معاون امور بهداشتی این دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته سلامت و گرامیداشت مقام زن و مادر گفت: امنیت و سلامت از بزرگترین نعمات الهی به شمار می آیند. سلامت حق هر موجود زنده ای است و هر حقی نیز تکلیفی را ایجاد می کند. وی با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری در سطوح اولیه، ثانویه، سوم و چهارم در راستای سلامت جامعه تاکید کرد: در خصوص سلامت جامعه فقط تکلیف بر عهده وزارت بهداشت نیست بلکه تمام نهادها، سازمانها، وزارتخانه ها و به ویژه خود فرد نیز در تامین حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقش دارند و همکاریهای بخشی و بین بخشی در این راستا لازم است.

فرسار افزود: نقش افراد جامعه در پیشگیری و ایجاد سلامت خویش بسیار مهم و موثری است و می توانند با تغذیه و سبک زندگی صحیح، پرهیز از عوامل خطرزا مانند سیگار و دخانیات نسبت به ارتقای سطح سلامت خود اقدام کنند. وی با اشاره به شعار هفته سلامت امسال «یک عمر سلامتی با خودمراقبتی» خاطرنشان کرد: خودمراقبتی در ارتقای سلامت و پیشگیری از بروز بیماری و حتی در بهبود روند درمان موثر است اما برای این منظور فرد باید از دانش، آگاهی و مهارت مناسب برخوردار باشد.

این گزارش حاکیست: در بخشی از این همایش دکتر مسعود یاوری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز گفت: لازمه برقراری سلامت، همکاری تمامی زنجیره های دست اندکاران حوزه سلامت می باشد و همکاری های بین بخشی و فرابخشی برای این منظور ضروری است. وی آگاهی افراد در خودمراقبتی را بعنوان مهمترین موضوع برشمرد و خاطرنشان کرد: آموزش این اطلاعات و آگاهی ها باید از سوی دانشگاهها، مدارس، رسانه و مساجد صورت گیرد که در این صورت فرهنگ خودمراقبتی و ارتقای سلامت در جامعه نهادینه خواهد شد. یاوری افزود: گرچه مهمترین اولویت خودمراقبتی، در پیشگیری اولیه است اما در درمان بیماریها نیز این موضوع نقش مهمی ایفا می کند. البته خود مراقبتی با خود درمانی متفاوت است و با آن موافق نیستیم زیرا درمان باید از سوی افراد خبره و متخصص انجام شود. یاوری اجرای طرح تحول سلامت را باعث رفع بسیاری از مشکلات نظام سلامت برشمرد و گفت: مسایل مالی و اقتصادی یکی از مشکلات مهم هموطنان در زمان بیماری محسوب می شود که انشاءا... با همکاری شما و دست اندرکاران سلامت در مراکز و بیمارستانها، این طرح با موفقیت اجرا و مشکلات برطرف شود.

جمشید سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در همایش هفته سلامت تاکید کرد: ارتقای فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو یکی از مبانی خود مراقبتی در درمان است. وی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت در راستای سلامت، خاطرنشان کرد: در بحث دارو مواردی نظیر ایمنی و دسترسی به داروی سالم سرلوحه کار ما قرار دارد. سلام زاده با اشاره به نظارت بر مراکز توزیع دارو، شرکت های وارد کننده مواد اولیه داروها و داروخانه ها گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان بزرگترین حوزه نظارتی در کشور، 1000 داروخانه در استان تهران را تحت نظارت دارد که ضمن 3000 بازدید در سال از این داروخانه ها، عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار می دهد. همچنین 20 شرکت توزیع کننده دارو، 15 شرکت وارد کننده مواد اولیه داروها، بیش از 500 مرکز ترک اعتیاد، بیش از 1000 بیمار دریافت کننده داروهای کاهنده درد و مخدر را تحت نظارت دارد. معاون غذا و داروی دانشگاه نظارت بر کارخانجات و مراکز تولید و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، نمونه برداری، ترخیص مواد از گمرکات، فعالیت مرکز اطلاع رسانی دارویی 1490 با پاسخگویی 600 هزار تماس در سال گذشته را از جمله فعالیتهای این معاونت در حوزه غذا عنوان کرد. سلام زاده راه اندازی مرکز تحقیقات سموم آفات مواد غذایی، راه اندازی سرپرستی داروخانه های مراکز دانشگاهی، توانمندسازی شبکه های بهداشتی در حوزه غذا و دارو، تشدید نظرات، ارتقای فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو بعنوان یکی از مبانی خود مراقبتی در درمان، توانمندسازی نیروها، فعال سازی کمیته های دارو درمان و تجهیزات در مراکز بیمارستانی در راستای طرح اجرای تحول سلامت را از جمله برنامه های این معاونت در سال 93 برشمرد. گفتنی است: در خاتمه مراسم مذکور با حضور دکتر پیوندی رئیس دانشگاه، دکتر رفیعی فر سرپرست دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، دکتر فرسار معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه از حامیان و فعالان عرصه سلامت دانشگاه در حوزه های بهداشت، درمان و غذا و دارو با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن