تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837261404
یزدی: غرضی خیلی چمران را اذیت میکرد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یزدی: غرضی خیلی چمران را اذیت میکرد
کد خبر: ۳۹۴۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷ - 22 April 2014
ابراهیم یزدی که سالهای بسیاری با مصطفی چمران دوست بوده و فعالیتهای مشترک سیاسی و اجتماعی زیادی با او داشته است، در گفتوگویی با ماهنامه «مهرنامه»، اظهارات مهدی چمران درباره عدم عضویت برادرش در نهضت آزادی را رد کرده و میگوید چمران عضو موسس نهضت آزادی در خارج از کشور بوده است. او همچنین مدعی است که برخی افراد از جمله محمد غرضی در زمان استانداری خوزستان، چمران را اذیت میکردند.
خلاصهای از این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
* ما اسنادی داریم که نشان میدهد دکتر چمران بعد از انقلاب به عنوان عضو شورای مرکزی نهضت آزادی صورت جلسات را امضا کرده. روزنامه میزان را مجموعهای به نام «محک» منتشر میکرد که دکتر چمران عضو هیات امنای آن بود. ادعاها و حرفهای مهدی چمران خشت بر آب است. انکار عضویت او در نهضت آزادی نه به نفع ایشان است و نه به نفع آقای مهدی چمران. حرفهای مهدی چمران متاثر از شرایط و فضای موجود است و هیچ سندیتی ندارد. هنگامی که نهضت آزادی در سال ۱۳۴۰ تشکیل شد، ما ایران نبودیم اما دکتر چمران، دکتر شریعتی، صادق قطبزاده، پرویز امین و من نهضت آزادی خارج از کشور را تاسیس کردیم.
* آشنایی من با دکتر چمران از طریق انجمن اسلامی دانشجویان بود. بعد از کودتای ۲۸ مرداد، نهضت مقاومت ملی تشکیل شد و چمران که دانشجوی دانشکده فنی بود به عضویت نهضت مقاومت ملی درآمد. عباس امیرانتظام هم که آن موقع فامیلیاش روافیان بود عضو بود. من که در دانشکده داروسازی یک سال از آنها جلوتر بودم مسئول کمیته دانشگاه نهضت مقاومت بودم، بنابراین با تمام فعالیتهای چمران آشنا بودم. در کتاب «جنبش دانشجویی در دو دهه ۲۰ و ۳۰» فعالیتهای نهضت مقاومت ملی و فعالیتهای دانشکده فنی و نقش و حضور چمران در آن را مفصل شرح دادهام.
* چمران چون در دانشکده فنی شاگرد اول بود طبق قانون میتوانست به خارج برود و زودتر از من در سال ۳۶ به آمریکا رفت و در کالج استیشن تگزاس کارشناسی ارشد گرفت. سال ۳۹ که من به آمریکا رفتم، چمران به کالیفرنیا رفته بود. به دلیل سوابق و همکاریهایی که از قبل با هم داشتیم ارتباطمان با هم برقرار شد و شروع به همکاری کردیم. چمران عضو فعال سازمان دانشجویان ایران در آمریکا و همچنین عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران در آمریکا بود. بعد هم عضو هیات مؤسس نهضت آزادی در خارج از کشور شد.
* تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی مسلمان بودند، اما سازمان دانشجویان ایرانی در آمریکا هویت ایدئولوژیک اسلامی نداشته و نسبت به مسائل فکری حساسیت نداشتند. البته جو آن دست چپیها بود. همچنان که پیش از این هم اشاره کردم ما معتقد بودیم که مسلمانها باید سازمانهای مستقل و با هویت مستقل داشته باشند. بنابراین دانشجویان مسلمان را جمع کردیم و انجمن اسلامی دانشجویان را درست کردیم چون احساس میکردیم دانشجویان به آموزشهای دینی نیاز دارند. در سازمان دانشجویان ایران نمیتوانستیم آموزشهای دینی بگذاریم ولی در انجمن اسلامی دانشجویان این امر شدنی بود. ما برداشتمان این بود که از طریق انجمن اسلامی میتوانیم گرایشهای دینی دانشجویان را توسعه بدهیم تا وقتی به ایران بر میگردند هم متخصص باشند و هم متعهد. با وجود تشکیل انجمن اسلامی، دکتر چمران هنوز عضو شورای سازمان دانشجویان بود و در جلسات آنها شرکت میکرد اما جو غالب در این سازمان نه تنها غیردینی، بلکه ضد دینی شده بود و بعضی اعضای آن به طور مرتب با چمران درگیر میشدند. من موافق ادامه حضور چمران در این شورا نبودم، به خصوص که به علت درگیریها وقت و انرژی زیادی هدر میرفت، بدون اینکه بازدهی روشنی داشته باشد. با مخالفتهای من بالاخره چمران قانع شد که به جای صرف وقت در شورای سازمان دانشجویان برای سازماندهی انجمن اسلامی وقت بگذارد.
* ما به همراه دکتر چمران در تیر ۴۳ برای برگزاری دورههای چریکی و سازماندهی مخفی به مصر رفتیم و سازمان مخصوص اتحاد و عمل (سماع) را تشکیل دادیم. علاوه بر دکتر چمران، مهندس محمد توسلی، مهندس ابوالفضل بازرگان، رضا رئیس طوسی، علی نصر، مهندس حسین حریری و ... به قاهره آمدند. اولین تصمیم جمعی ما این بود که قبل از آنکه تعداد بیشتری از افراد به قاهره بیایند، تمام اعضای هسته مرکزی دوره کامل آموزشهای لازم را بگذرانند و سپس به ارزیابی آنچه مصریها میتوانند در جهت اهداف سازمان کمک کنند، بپردازیم. بنابراین چمران و من در دوره کامل آموزشها شرکت کردیم. پس از آنکه اعضای گروه اصلی دوره، آموزشهای لازم را طی کردند به ایران برگشتند و بعضی در خارج برای انجام امور اجرایی برنامهها ماندند. دکتر چمران در قاهره ماند و مدیریت کلاسهای آموزشی و تدریس بعضی از دروس را برعهده گرفت و من هم به بیروت رفتم.
* اعضای سازمان مجاهدین اسلامی به مصر نیامدند اما ما به آنها کمک میکردیم. در عین حال عدهای از اعضای سازمان در عراق بودند و آنجا فعالیت داشتند. زمانی که دکتر چمران در لبنان بود ارتباط منظم و سازمانی ما با سازمان مجاهدین از طریق شاخه بغدادشان برقرار شده بود. آنها نشریات و اخبار خود را برای ما میفرستادند تا در پیام مجاهد (ارگان نهضت آزادی در خارج) منعکس شود. البته هنگامی که انتشار پیام مجاهد شروع شد بعضی از رهبران سازمان با انتشار آن به مخالفت پرداختند و خواستار آن بودند که پیام مجاهد و فعالیتهای نهضت در خارج از کشور تعطیل شود. آنها میخواستند خودشان مستقیما در خارج از کشور به سازماندهی هوادارانشان بپردازند اما نظر ما این بود که میدان عمل سازمان به طور عمده در داخل کشور و درباره مبارزه مسلحانه علیه استبداد است و فعالیت چنین سازمانی در خارج از کشور توجیهی ندارد. آنها مرتب از طریق چمران فشار میآوردند اما ما نظر آنها درباره فعالیت در خارج را نادرست دانستیم و تسلیم نشدیم. نهضت آزادی خارج از کشور ضمن آنکه مبارزه مسلحانه سازمان را تایید کرد و حاضر به هر نوع کمک و همراهی بود اما حاضر نبود استقلال سازمانی و تشکیلاتی خود را از دست بدهد. روابط ما با سازمان مجاهدین ادامه داشت تا زمانی که آرام آرام وقتی سازمان دچار تغییرات ایدئولوژیک شد ما در جریان قرار گرفتیم و از آن به بعد روابط ما با آنها وارد فاز تازهای شد. این تغییر مورد قبول ما نبود و حاضر نشدیم جزوه «شناخت» و نشریاتشان را چاپ کنیم، چون تعهد ما به اندیشهمان بود نه به سازمان. در این تغییر هم آنها را صادق ندیدیم و به آنها صریحا نوشتیم: اگر شما در مارکسیست شدنتان صادق هستید باید سازمان مجاهدین را رها میکردید و به یکی از گروههای مارکسیستی میپیوستید یا گروه جدیدی برای خود درست میکردید، نه اینکه یک سازمان اسلامی را تغییر ماهیت بدهید و در داخل آن جنگ و نزاع ایجاد کنید و همدیگر را بکشید. از آنجا دیگر روابط ما با آنها تقریبا قطع شد تا اینکه در آستانه انقلاب بچههای زندانی مجاهدین بیرون آمدند. در این دوره که دوره سوم تاریخ سازمان مجاهدین بود ما با آنها روابط تشکیلاتی نداشتیم اما تعارضی هم نداشتیم. پس از پیروزی انقلاب آرام آرام در برابر جمهوری اسلامی ایران موضع گرفتند.
* مجله چشمانداز ایران چهار پنج سال پیش درباره وقایع سال ۶۰ گفتوگویی با من انجام داد که در آن مفصل شرح دادم رجوی و خیابانی با خواهرزادهام، صدیقی به دیدن من آمدند و گفتند: اشتباه میکنید و شما را له میکنند. از آن تاریخ روابط ما با سازمان مجاهدین سوم وارد فاز تازهای شد و از نظر سیاسی و استراتژیک مخالف فعالیتهایشان بودیم. ما معتقدیم مجاهدین در سال ۶۰ خشونت را بر جنبش تحمیل کرد. در هر جای دنیا اگر گروهی علیه دولت موجود اعلام جنگ مسلحانه کند طبیعتا با آن مقابله میکنند. رهبران مجاهدین یک اشتباه بزرگ تاریخی کردند و هم خودشان را نابود کردند و هم جمهوری اسلامی را وادار به خشونت کردند. به هر حال ما با مجاهدین خلق اولیه هیچ تعارضی نداشتیم و فداکاری و اخلاص آنها را تایید میکنیم. مجاهدین دوم مرتد شدند و به جنبش خیانت کردند. در مرحله سوم برای مدت کوتاهی با مجاهدین آزادشده از زندان همزیستی مسالمتآمیز داشتیم ولی از خرداد ۶۰ که وارد فاز فعالیت مسلحانه شدند به کلی با آنها اختلاف پیدا کردیم و در برابرشان ایستادیم.
* وقتی برنامههای ما در مصر تعطیل شد، شبکه ما هنوز در خاورمیانه بود و من در لبنان مستقر بودم. اما چمران به آمریکا برگشت چون همه نمیتوانستیم در خاورمیانه بمانیم و مشکلات سیاسی و امنیتی داشتیم. آقا موسی صدر که از زمان دانشجویی با ایشان رفیق بودم، میخواست یک مرکز پزشکی بسازد و مایل بود در لبنان بمانم و برای این مرکز کمکش کنم، اما بعد از قطع روابط ایران و لبنان که سفر ایرانیان به لبنان ممنوع شد و دولت لبنان به ایرانیان فشار آورد، فضای امنیتی لبنان برای ما دشوار شده بود. بنابراین دوستان ما از منطقه خارج شدند؛ آقای مهندس توسلی که در بغداد بود به آلمان برگشت و من هم به آمریکا بازگشتم و به همان دانشگاهی رفتم که قبلا آنجا کار میکردم. چمران هم در آمریکا بود تا وقتی که آقای صدر مدرسه مهندسی را در شهر صور تشکیل داد و با من مکاتبه کرد و خواست مهندس قابلی را به او معرفی کنم و من هم دکتر چمران را معرفی کردم. دکتر چمران به دعوت آقا موسی صدر به لبنان رفت و رئیس مدرسه مهندسی شد. وقتی چمران رفت فقط کار اداره آنجا را انجام نمیداد بلکه برنامههای دیگری که داشتیم شکل گرفت و من و دیگر دوستان با آقا موسی صدر و دکتر چمران مرتب در ارتباط بودیم. چمران تا زمان پیروزی انقلاب در لبنان بود.
* وقتی آقا موسی ناپدید شد دیگر فضا برای چمران مناسب نبود چون چپها علیه او خیلی فعالیت میکردند و چندین بار قصد کشتنش را کردند. بنابراین به ایران آمد. زمانی که چمران به ایران آمد من که قبل از آن معاون نخستوزیر در امور انقلاب بودم به وزارت امور خارجه رفتم. مهندس بازرگان، چمران را به کار دعوت کرد و به جای من معاون نخستوزیر در امور انقلاب شد و بعد هم وزیر دفاع شد و به عنوان وزیر دفاع به پاوه رفت.
* تا زمان جنگ در جلسات شرکت میکرد اما پس از شروع جنگ به جبهه رفت و دیگر در تهران نبود که در جلسات شرکت کند. در انتخابات دور اول مجلس هم نامزد شد و من و او با هم فعالیت میکردیم و در دوره اول هر دو ما با اکثریت مطلق انتخاب شدیم. در مجلس شرکت میکرد و به جلسات شورای مرکزی نهضت هم میآمد تا اینکه جنگ شد و به عنوان نماینده امام در شورای عالی دفاع به جبهه رفت. اکثرا جبهه بود اما مخالفان تندرو که دستبردار نبودند. رفقای محمد منتظری پوستری درست کرده بودند و روی آن نوشته بودند جاسوسان اسرائیلی باید اعدام شوند و در آن اسم بازرگان، چمران، امیرانتظام و من را نوشته بودند. چمران که در خرداد ۶۰ در جبهه شهید شد آقایان فقط با ماژیک روی اسم چمران خط کشیدند اما پوستر را بر نداشتند.
* افرادی مثل غرضی خیلی اذیتش میکردند. غرضی استاندار خوزستان بود و بنزین به ماشینها نمیداد که بروند جبهه. یک بار که تهران آمد آنقدر دلخور بود که به دیدن آقای خمینی نرفت. من رفتم پیش آقای خمینی گفتم: چمران که در جبهه دارد با صدام میجنگد چرا این قدر اذیتش میکنند. آقای خمینی به من گفت: به چمران بگو بیاید و احمدآقا را صدا کرد و گفت: احمد به دکتر مصطفی بگو بیاید. دکتر چمران هم آمد و رفت آقای خمینی را دید و برگشت به جبهه. در اردیبهشت ماه بار دیگر میآید و میخواهد برود به آقای خمینی گزارش جنگ را بدهد، باز هم راهش نمیدهند. چمران خیلی ناراحت میشود و برای آقا پیغام میگذارد: میروم جبهه، اگر زنده برگشتم به دیدنتان میآیم. اما دیگر برنگشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]
صفحات پیشنهادی
غرضی خیلی چمران را اذیت میکرد
سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ ابراهیم یزدی که سالهای بسیاری با مصطفی چمران دوست بوده و فعالیتهای مشترک سیاسی و اجتماعی زیادی با او داشته است در گفتوگویی با ماهنامه مهرنامه اظهارات مهدی چمران درباره عدم عضویت برادرش در نهضت آزادی را رد کرده و میگوید چمران عضو موسس نهضتحاتمی کیا: رهبری خیلی نسبت به من و فیلم «چ» محبت داشتند/وقتی سایتها را میخواندم احساس میکردم چقدر منفور شد
حاتمی کیا رهبری خیلی نسبت به من و فیلم چ محبت داشتند وقتی سایتها را میخواندم احساس میکردم چقدر منفور شدهام ابراهیم حاتمی کیا نیز در انتهای برنامه در سخنانی گفت در کرمان بودم و قرار شد در بین جمع بسیار محدودی صحبت کنم و با خود گفتم که در جمع ما که خبرنگاری نیست و کل جمع 8برای حضور در جامملتهای آسیا امیدوارم دغاغله: آقای گل لیگبرتر من هستم/ اسکوچیچ در ملوان خیلی اذیت شد
برای حضور در جامملتهای آسیا امیدوارمدغاغله آقای گل لیگبرتر من هستم اسکوچیچ در ملوان خیلی اذیت شدمهاجم تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت با این بیلان کاری از خودم و عملکردم رضایت دارم و معتقدم که آقای گل لیگ من هستم مهدی دغاغله در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوآیتالله مصباح یزدی: بهتر است اسم اعتدال را التقاط بگذاریم/تصوری که خیلی ها از اعتدال دارند این است که کمی ملا
آیتالله مصباح یزدی بهتر است اسم اعتدال را التقاط بگذاریم تصوری که خیلی ها از اعتدال دارند این است که کمی ملاحظه متدینان بشود ما کسی را متهم نمیکنیم که اگر سخن از اعتدال گفت میخواهد خلاف اسلام رفتار کند و ضد اسلام است به گزارش نامه نیوز وزنامه ایران نوشت آیت الله مصباخاطره مصباح یزدی از سادهزیستی مقام معظم رهبری/ در زمان ریاست جمهوری ایشان گوشت یخی با کالابرگ تهیه میکردند
خاطره مصباح یزدی از سادهزیستی مقام معظم رهبری در زمان ریاست جمهوری ایشان گوشت یخی با کالابرگ تهیه میکردند عضو مجلس خبرگان رهبری گفت اوایل ریاست جمهوری مقام معظم رهبری ایشان غدای بسیار ساده می خوردند و عنوان می کردند که گوشت گرم تابحال از بازار نخریدهام و مانند مردم گوشت یخی«یزدیها» پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه
یزدیها پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه روند ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی امروز نیز با ثبت نام سرپرستان خانوارهایی که عدد آخر کدملی آنها به ۲ منتهی میشود ادامه پیدا میکند خبرگزاری فارس روند ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی که از روز چهارشنبه با ثبت نام سرگزارش فارس از تجلیل سازمان بهزیستی از عوامل سریال نوروزی شبکه دو سریال «خوب، بد، زشت» خیلی خوب به اش
گزارش فارس از تجلیل سازمان بهزیستی از عوامل سریال نوروزی شبکه دوسریال خوب بد زشت خیلی خوب به اشتغال زنان سرپرست خانوار پرداخترئیس سازمان بهزیستی گفت مجموعه تلویزیونی خوب بد زشت خیلی خوب توانست به مواردی نظیر اشتغال زنان بیسرپرست بپردازد و همچنین مباحث مربوط به خانواده را در«یزدیها» پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه نقدی
یزدیها پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه نقدی روند ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی امروز نیز با ثبت نام سرپرستان خانوارهایی که عدد آخر کدملی آنها به ۲ منتهی میشود ادامه پیدا میکند به گزارش نامه نیوز روند ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی که از روز چهارشنبهآخرین اخبار از ثبت نام متقاضیان یارانه نقدی «یزدیها» پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه نقدی
آخرین اخبار از ثبت نام متقاضیان یارانه نقدییزدیها پیشتاز در انصراف از دریافت یارانه نقدیروند ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی امروز نیز با ثبت نام سرپرستان خانوارهایی که عدد آخر کدملی آنها به ۲ منتهی میشود ادامه پیدا میکند به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس روندفکرميکردم پرسپوليسيهامشکل را حل کردهاند
فکرميکردم پرسپوليسيهامشکل را حل کردهاند نلو وينگادا ميگويد مشکل مالياتياش با پرسپوليس تا هفته آينده رفع مي شود و مي تواند به ايران بيايد سرمربي تيم ملي المپيک ايران درباره علت نيامدن خود به ايران اظهار کرد من متوجه شدم که به خاطر مسئله مالياتي من با باشگاه پرسپوليس مشکلاامام جمعه موقت خارگ: اشتون باید با مادران و همسران شهدا به عنوان فعالان زن دیدار میکرد
امام جمعه موقت خارگ اشتون باید با مادران و همسران شهدا به عنوان فعالان زن دیدار میکردامام جمعه موقت خارگ گفت اشتون باید با مادران و همسران شهدا به عنوان فعالان زن دیدار میکرد به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر حجتالاسلام سید مجتبی قادری در بیان خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه ابعد از نمازجمعه امروز صورت گرفت تجمع دانشجویان یزدی در اعتراض به گستاخی اتحادیه اروپا
بعد از نمازجمعه امروز صورت گرفتتجمع دانشجویان یزدی در اعتراض به گستاخی اتحادیه اروپادانشجویان یزدی بعد از پایان نمازجمعه امروز یزد تجمعی اعتراضآمیز تشکیل دادند و نسبت به گستاخی اخیر اتحادیه اروپا واکنش نشان دادند ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- به گزاراسترسمان خیلی بالا بود نیکبخت واحدی: هواداران حق دارند ناراحت شوند/بازیکنان استقلال تعصبی بازی کردند
استرسمان خیلی بالا بودنیکبخت واحدی هواداران حق دارند ناراحت شوند بازیکنان استقلال تعصبی بازی کردندبازیکن تیم استقلال گفت هواداران حق دارند ناراحت شوند اما این را بدانند ما با تعصب مقابل تراکتورسازی بازی کردیم به گزارش خبرگزاری فارس هفته سیام لیگ برتر فوتبال در حالی به پایابازیکنانم تا دقیقه آخر جنگیدند و به آنها افتخار میکنم اسکوچیچ: مردم ایران خیلی انتقاد میکنند/خسته شدم میخوا
بازیکنانم تا دقیقه آخر جنگیدند و به آنها افتخار میکنماسکوچیچ مردم ایران خیلی انتقاد میکنند خسته شدم میخواهم استراحت کنمسرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت لیگ ایران قابلیت خیلی خوبی دارد اما مردم ایران خیلی انتقاد میکنند به گزارش خبرگزاری فارس دراگان اسکوچیچ پس از شکسترويانيان: پرسپوليس را خيلي کوبيدند اما نايب قهرمان شد/ حق بازيکنان را ميدهم
رويانيان پرسپوليس را خيلي کوبيدند اما نايب قهرمان شد حق بازيکنان را ميدهم مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت هر تيم ديگري جاي پرسپوليس بود با اين همه کوبيدن به دست يک سقوط ميکرد محمد رويانيان در مورد نايب قهرماني پرسپوليس گفت پرسپوليس را خيلي کوبيدند اما اين تيم نايب قهرمانفکر نمیکردیم قهرمان شویم فرکی: تلاش میکنیم در آسیا مقام کسب کنیم/ بازیکنانم مانند سربازان جنگ بودند
فکر نمیکردیم قهرمان شویمفرکی تلاش میکنیم در آسیا مقام کسب کنیم بازیکنانم مانند سربازان جنگ بودندسرمربی تیم فوتبال فولاد گفت جای هواداران در ورزشگاه خالی بود به گزارش خبرگزاری فارس حسین فرکی پس از قهرمانی فولاد در لیگ برتر اظهار داشت ما مستحق این قهرمانی بودیم یکسال زحمتزندگی خیلی ها به ماهیانه 45 هزار تومان گره خورده است
زندگی خیلی ها به ماهیانه 45 هزار تومان گره خورده است اقتصاد > اقتصاد کلان - دولت در تقسیم منابع مالی باید توجه داشته باشد که بخش مهمی از جامعه به این منابع مالی نیاز دارد بهاره چراغی اجرای فاز دوم طرح هدفمندی یارانه ها به یکی از اصلی ترین دغدغه های دولت بدل-
گوناگون
پربازدیدترینها