واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وزیر آموزش و پرورش: بانوان در عرصه مدیریت دقیق تر و مسئولیت پذیرتر عمل می کنند خبرگزاری پانا : وزیرآموزش و پرورش گفت:بیش از 60 درصد پرسنل وزارت آموزش و پرورش را بانوان تشکیل داده اند که در اقصی نقاط مملکت حضور دارند
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت ساعت 08:29
به گزارش خبرگزاری پانا ،علی اصغر فانی در جشن میلادکوثر که به مناسبت روز زن در سالن آفرینش های فرهنگی کانون فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد اظهار داشت: بسیار خرسندم که در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا با بخشی از فرهنگیان فرهیخته دیدار دارم و باید به عرض برسانم که بیش از 60 درصد پرسنل وزارت آموزش و پرورش را بانوان تشکیل داده اند که در اقصی نقاط مملکت حضوردارند.
وی افزود: دفتر زنان و امور خانواده در دو حوزه مسئولیت خطیر وسنگینی برعهده دارد زیرا باید برنامه ریزی های لازم را برای زنان فرهنگی ، دانش آموزان دختر و مادردانش آموزان داشته باشد.
وزیرآموزش وپرورش ادامه داد: حضور زنان در عرصه مدیریت و تصمیم سازی باید چشمگیر تر باشد.برای این امر تمام وزارت خانه ها به خصوص وزارت آموزش و پرورش که بیش از 60 درصد کارکنان آن خانم ها تشکیل داده اند بیشتر تلاش کنند .
وی تصریح کرد: حدود 600 هزار نفر همکار فرهنگی در امور مختلف وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند که باید آنها مورد توجه قرار بگیرند.
فانی خاطرنشان کرد: بانوان در عرصه مدیریت دقیق تر و مسئولیت پذیرتر عمل می کنند و در مقایسه ای که بین خانم ها و آقایان صورت گرفته این امر اثبات شده و این ها همه به دلیل احساس مسئولیت و جدیتی است که زنان در کار خود دارند و باید بتوانیم از پتانسیل آنها استفاده کنیم و به تدریج با برنامه ریزی و توانمندسازی بانوان فرهنگی از آنها درکارهای مدیریتی وزارتخانه بهره مند شویم.
وزیرآموزش وپرورش تصریح کرد: توانمندسازی همکاران نیاز به برنامه ریزی دارد تا نیروها تحصیلات لازم را در این خصوص کسب کنند و تجربه لازم را داشته باشند و اینکه تنها به خانم ها پستی بالا بدهیم مشکلی حل نمی شود و بانوان به شرط توانمند سازی می توانند در نظام مدیریتی کشور نقشی کلیدی ایفا کنند.
وی یادآور شد: ماموریت دیگر معاونت امور زنان وزارت خانه در خصوص دانش آموزان است که مسئولیت سنگینی است اکنون کمتراز 50 درصد از دختران تحت پوشش قرار گرفته اند که باید این رقم افزایش یابد و در برخی از مناطق به دلیل تعصبات قومی و فرهنگی دانش آموزان دختر را به مدرسه نمی فرستند که این امر در دوره ابتدایی کمتر و در دو دوره متوسطه اول و دوم بیشتر است.
فانی اذعان داشت: با معاون امور زنان رئیس جمهور صحبت کردیم تا همکاری لازم جهت توسعه کمی دانش اموزان دختر در سطح کشور صورت گیرد.
وی گفت: بحث دیگر در این خصوص تدوین محتوای آموزشی متناسب برای آمادگی و حضور دختران در عرصه های اجتماعی ، سیاسی و تربیت نسل آینده کشور است که این بحث بسیار مهم است که باید در آموزش وپرورش معاونت پرورشی و آموزشی و دفتر امور زنان باید پیگیری شود.
وزیرآموزش وپرورش ادامه داد: صرف بیان شخصیت حضرت زهرا مشکلی را حل نمی کند و به تعبیربسیاری از بزرگان ایشان الگویی برای همه جامعه است که باید در تربیت دانش آموزان و نسل آینده از آن استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: یکی از کارکردهای آموزش و پرورش در سطح دنیا انتقال فرهنگ است یعنی باید فرهنگ را به نسل بعدی منتقل کنیم .فرهنگ مجموعه ای از بایدها ونباید ها و آداب و رسوم است که از دو سرچشمه انسانیت و اسلامیت باید به نسل بعدی منتقل شود که باید در خصوص شخصیت و رفتار حضرت زهرا س به صورت قابل انتقال و قابل اموزش منتقل شود.
وی ادامه داد : در این خصوص معاونت پرورشی سازمان پژوهشی و آموزشی نقش مهمی در انتقال فرهنگ فاطمی دارد که امیدواریم در آموزش وپرورش با همدلی و همفکری با بدنه آموزش و پرورش این موضوع را بهتر ارائه کنیم.
وی در خاتمه گفت: با اتکا وامید به پروردگار و همکاری همکاران امیدواریم بتوانیم فرهنگ فاطمی را در آموزش و پرورش بین دانش آموزان و همکاران را نهادینه کنیم
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]