تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821000095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای بزرگ و با نفوذ استقلال کوزوو را به رسمیت نشناخته اند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

وزیر خارجه صربستان: کشورهای بزرگ و با نفوذ استقلال کوزوو را به رسمیت نشناخته اند بلگراد-ایرنا- وزیر امور خارجه صربستان با اشاره به وضعیت کوزوو تاکید کرد: کشورهای بزرگ و با نفوذ استقلال کوزوو را به رسمیت نشناخته اند و قصد انجام این کار را هم ندارند.


به گزارش ایرنا، ˈایوان مرکیچˈ روز دوشنبه در گفت و گو با روزنامه ˈوچرنی نووستیˈ چاپ بلگراد با اشاره به اینکه به زودی مقامات عالیرتبه واتیکان به بلگراد سفر خواهند کرد، افزود: سفر مقامات بلند پایه واتیکان به بلگراد فرصتی است که صربستان در مورد دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی خود موضع اصولی اش را بیان کند.
وزیر خارجه صربستان نیز اشاره کرد: واتیکان و همچنین پنج عضو اتحادیه اروپا که استقلال کوزوو را به رسمیت نشناخته اند، قصد تغییر موضع در مورد کوزوو را ندارند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه پریشتینا به لابی گری کشورهای جدید برای به رسمیت شناختن کوزوو ادامه می دهد، افزود که پریشتینا در هفته ها و ماه های اخیر به ویژه بر واتیکان لابی گری کرده است، اما اولویت سیاست خارجی صربستان تلاش مداوم برای جلوگیری از به رسمیت شناختن کوزوو از سوی کشورهای جدید است.
وی همچنین با اشاره به اینکه 6 سال از تلاش تجزیه طلبانه پریشتینا برای اعلام کشور جدید آلبانی در خاک صربستان می گذرد، گفت: آلبانیایی تباران در آن زمان خوش بین بودند که در طی یک سال اکثریت کشورهای عضو سازمان ملل اعلام استقلال یکجانبه کوزوو را به رسمیت بشناسند، اما این کار اتفاق نیفتاد.
وی هدف از مذاکرات بلگراد و پریشتینا در بروکسل را بوجود آوردن امکاناتی برای ماندن صرب ها در کوزوو و ایجاد زندگی عادی برای آنها دانست و گفت: صربستان قصد به رسمیت شناختن استقلال کوزوو را ندارد و نتیجه نهایی این مذاکرات به رسمیت شناختن نیست.
کوزوو، منطقه ای در جنوب اروپا و در شبه جزیره بالکان قرار دارد که آلبانیایی تباران این منطقه در سال 2008 از صربستان اعلام استقلال کردند.
اعلام استقلال این سرزمین باعث اختلاف و دو دستگی کشورها شده است.
برخی از کشورها از جمله آلمان، آمریکا و بریتانیا استقلال کوزوو را به رسمیت شناخته اند و برخی دیگر مانند روسیه، یونان، چین و اسپانیا از به رسمیت شناختن کوزوو به عنوان کشوری مستقل خودداری کرده اند.
صربستان اعلام استقلال کوزوو را قبول ندارد و آن را در تضاد با منشور سازمان ملل و اصول حقوق بین الملل می داند.
بر اساس قطعنامه 1244 شورای امنیت سازمان ملل متحد در ژوئن سال 1999 میلادی، هیأت غیرنظامی سازمان ملل قیمومیت کوزوو را بر عهده گرفته و نیروهای ناتو موسوم به نیروهای کی فور با هدف برقراری امنیت در این منطقه مستقر هستند.
اروپام**2061** 3404
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




01/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن