واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۶:۰ب.ظ)
طلايي در همايش باغبان لاله ها در منطقه 10: استفاده از ظرفيت خانواده معظم شهدا و اماکن متبرکه موجب کاهش آسيب هاي اجتماعي مي شود همزمان با سالروز ولادت حضرت صديقه کبري زهراي اطهر (س) و بنيانگذار فقيد جمهوري اسلامي و روز مادر، همايش باغبان لاله ها با حضور نائب رييس شوراي اسلامي شهر تهران، شهردار منطقه 10، مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران شهر تهران، مدير اداره کل ايثارگران شهرداري تهران و جمعي از مديران، مادران و همسران شهدا در منطقه 10 برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين همايش با هدف تجليل از مقام شامخ مادر و روز زن و تکريم مادران و همسران شهداي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس در سالن اجتماعات مجموعه فرهنگي و هنري شهيد حبيب غني پور برگزار شد.
مرتضي طلايي عضو شوراي اسلامي شهر تهران به ايراد سخنراني پيرامون شخصيت والاي حضرت زهرا (س) و اهميت رسيدگي به خانواده معزز شهدا پرداخت.
وي با بيان اين که مادران و همسران شهدا با تقديم ارزشمندترين سرمايه هاي خود در عمل ثابت کردند که رهروان واقعي و عملي حضرت زهرا (س) بوده و هستند گفت: يکي از ويژگي هاي بارز منطقه 10، تقديم بيش از 1000شهيد در دوران انقلاب و دفاع مقدس است و در اين راستا مديريت منطقه خود را وامدار شهدا دانسته و براي اعتلاي فرهنگ شهيد و دفاع مقدس با دعاي خير خانواده شهدا عملکرد مناسبي داشته است.
وي افزود: بهاي حيات امروز ما محصول خون پاک شهدا است و در اين برهه از زمان که راهي جز بازگشت به فرهنگ شهدا و دفاع مقدس نيست، اين مسولان هستند که با بازنگري عملکرد بايد خود را به راه و آرمان شهدا برگردانند.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه با ارائه 2 توصيه به مديريت منطقه براي رفع مشکلات فرهنگي و کاهش آسيب هاي اجتماعي با استفاده از ظرفيت هاي خانواده معزز شهدا و امام زاده معصوم (ع) افزود: اين سرمايه هاي ارزشمند با نورانيتي که دارند مي توانند در يک حرکت جهادي و در امتداد راه شهداي خود با پشتيباني مديريت منطقه به صورت خانه به خانه يک جريان و نهاد فرهنگي را براي اعتلاي نظام خانواده و بازخواني مدل زندگي مبتني بر فرهنگ اسلامي رقم بزنند.
وي همچنين با اشاره به استفاده از ظرفيت هاي امامزاده معصوم (ع) به عنوان قطب فرهنگي منطقه افزود: جامعه ما تشنه معنويت و اخلاق است و اگر امامزادگان را در طراز حرم حضرت عبدالعظيم (ع) طراحي کنيم در يک چشم انداز اين قطب مي تواند به عنوان پايگاه هايي براي اهل دين، بخشي ديگر از پاسخگويي نياز معنوي کشور مارا تامين کند.
در ادامه اين جلسه سيد جواد حسيني معاون امور اجتماعي و فرهنگي منطقه نيز با تبريک روز ولادت حضرت ام ابيها (س) گفت: مادران و همسران شهدا ذخاير ارزشمندي براي تداوم راه شهيدان و نظام و نماد ايثار، از خود گذشتگي و سمبل فداکاري هستند آنان با تاسي به حضرت فاطمه زهرا (س) در دامان پاک و مطهر خود مرداني راتربيت کردند که جهاد و ايثار و شهادت را معنا کردند.
وي با بيان اين که سهم مادران و همسران شهدا در حفظ انقلاب و دفاع مقدس چنان از جايگاه رفيعي برخوردار است که اگر ايثار و فداکاري اين عزيزان نبود امروز شاهد اين عظمت براي کشور نبوديم افزود: مادران و همسران شهدا با از خود گذشتگي و ايثار، فرزندان و همسران خود را، تا سر حد شهادت همراهي کردند که با ايثار و از خود گذشتگي انقلاب اسلامي ايران به رشد و بالندگي رسيد.
حسيني با اشاره به اين که هر کوچه و خيابان منطقه به نام شهدا مزين شده است افزود: شايد اگر اين هزاران شمع فروزان در انقلاب و نظام نبودند ما در اين عرصه و مجال پر عظمت اسلام حضور قدرتمند نداشتيم.
وي افزود: به ياري خداوند متعال و توصيه هاي دکتر قاليباف شهردار تهران و رهنمودهاي شهردار منطقه در سال 93 که به لسان مقام معظم رهبري سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده در جهت توسعه و تعميق فرهنگ قرآني با مشارکت شهروندان تلاش خواهيم کرد و بر اساس خواسته هاي خانواده شهدا در خدمت آنان هستيم.
گفتني است؛ يکي ديگر از سخنرانان اين جلسه دکتر صميمي مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران شهر تهران بود که به ايراد سخنراني پيرامون مقام والاي شهدا و ايثارگران پرداخت و گفت: همسران و مادران شهدا با تقديم عزيزان خود در راه تعالي نظام از پاي نايستادند و همان فرهنگ ايثار، مقاومت و شهادت را در خود پياده کردند به طوري که شرايط کنوني نظام حاصل فرهنگ شهداست و واژه شهيد نشان حزن نيست بلکه تداعي کننده نور و از اسما الهي است.
شايان ذکر است؛ اجراي برنامه هاي فرهنگي و هنري "تواشيح، مولودي خواني و شعر خواني صابر خراساني مداح و شاعر خاندان عصمت و طهارت و تجليل از 300 مادر و همسر شهيد از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]