واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۳۸ب.ظ)
تاکيد استاندار هرمزگان بر تدوين سند توسعه اشتغال جادري گفت: سند توسعه اشتغال استان هرمزگان بايد در سال 93 تدوين شود.
به گزارش خبرگزاري موج، جادري استاندار هرمزگان در نخستين نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان هرمزگان در سال 93 با اشاره به شعار امسال مبني بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي، عنوان کرد: ما در دو بحث اقتصاد و فرهنگ با چالش مواجه هستيم که راه حل مسائل اين بخش ها، عزم ملي و مديريت جهادي است و همان طور که قبلا گفته بودم اين نامگذاري از سوي مقام معظم رهبري با درايت و حکيمانه بوده است.
وي ادامه داد: هرمزگان از استان هاي پرچالش در بخش هاي مختلف است و بزرگترين مشکل ما نيز اشتغال و بيکاري است که بايد براي رفع اين مشکل سند توسعه اشتغال استان در سال 93 تدوين شود.
استاندار هرمزگان افزود: متاسفانه در گذشته آمارهاي نادرستي از اشتغال ايجاد شده ارائه مي شد و در حال حاضر استان هرمزگان با وجود برخورداري از ظرفيت هاي گسترده، در زمينه اشتغال با مشکل مواجه است.
رئيس شوراي برنامه ريزي و توسعه استان هرمزگان همچنين بر لزوم تشکيل کارگروه پيگيري مصوبات سفر رئيس جمهور به استان هرمزگان تاکيد کرد و گفت: بايد برنامه ريزي کنيم تا از اين مصوبات، اعتبارات خوبي براي هرمزگان کسب شود و بتوانيم مشکلات استان را حل کنيم.
وي در ادامه با بيان اينکه مديران استان بايد براي استفاده از رديف هاي متمرکز بودجه اي برنامه ريزي کنند، تصريح کرد: رديف هاي اعتباري متمرکز خوبي در بودجه پيش بيني شده و در اختيار وزارتخانه ها قرار گرفته که مديران استاني بايد از اين ظرفيت استفاده کنند.
نماينده عالي دولت در استان هرمزگان خواستار بهره مندي بيشتر از ظرفيت هاي مردمي و بخش خصوصي در هرمزگان شد و بيان داشت: همچنين بايد بازارچه هاي مرزي فعال تر شوند و صنايع غرب بندرعباس نيز داراي ظرفيت هاي خوبي هستند اما هزينه اي براي موارد مختلف از جمله بهداشت و درمان و آموزش و پرورش و محيط زيست پرداخت نمي کنند که بايد اين روند اصلاح شود.
جادري همچنين با اشاره به مرحله دوم هدفمندي يارانه ها، اظهار داشت: هدف دولت در اين مرحله کاهش تعداد يارانه بگيران با انصراف دهک هاي بالاي درآمدي از دريافت يارانه است تا بتواند خدمات بيشتري را در بخش بهداشت و درمان و همچنين توليد ارائه دهد.
وي خاطرنشان کرد: همچنين در بخش فرهنگ ما با چالش و مشکلاتي مواجه هستيم که بايد در توزيع اعتبارات، بودجه هاي مناسبي به اين بخش اختصاص پيدا کند.
شايان ذکر است؛ در اين نشست صالح دريانورد معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار هرمزگان با بيان اينکه سال گذشته 10 جلسه شوراي برنامه ريزي استان هرمزگان با 35 دستور کار برگزار شد، اظهار داشت: توزيع اعتبارات و تشريح بودجه 92 ، تشريح سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي و تشريح دستاوردهاي سفر رئيس جمهوري به هرمزگان از جمله موارد مطرح شده در جلسات شوراي برنامه ريزي هرمزگان بود.
وي در ادامه با اشاره به گزارش عملکرد 12 ماهه بودجه 92 استان هرمزگان، عنوان کرد: مجموع اعتبارات تملک و دارايي و سرمايه اي ابلاغ شده به استان هرمزگان در سال گذشته 624 ميليارد تومان بوده که 45 درصد آن اعتبارات استاني، 14 درصد رديف هاي متفرقه، 31 درصد اعتبارات پروژه هاي ملي استاني شده و 10 درصد اعتبارات موضوع مواد 10 و 12 براي جبران خسارات و حوادث غيرمترقبه بوده است.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري هرمزگان همچنين بر لزوم تشکيل منظم جلسات ستاد هدفمندي يارانه ها در شهرستان ها و مرکز استان تاکيد کرد.
دريانورد در ادامه سخنان خود وضعيت درآمدها و مصارف استان هرمزگان در بودجه 93 را تشريح کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]