واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۲۲ق.ظ)
تاکيد استاندار قزوين برتشکيل کميته تدوين برنامه ششم توسعه استان روزبه گفت: با محوريت معاونت برنامه ريزي و حضور دستگاه هاي اجرايي کميته تدوين برنامه پنجساله ششم توسعه استان تشکيل شود.
به گزارش خبرگزاري موج، روزبه استاندار قزوين در جمع مديران ستادي و مشاورين استانداري با بيان اين مطلب که نبايد در برنامه ريزي زمان را از دست داد تصريح کرد: کميته مورد نظر بايد ضمن ارزيابي استان در تحقق برنامه پنجم توسعه در بخش هاي مختلف و شناسايي نقاط ضعف و قوت آن نسبت به تدوين برنامه ششم توسعه استان اقدام نمايد.
استاندار با اشاره به اينکه آينده گان بر اساس اسناد برنامه و سند چشم اندازبيست ساله اقدامات و فعاليت هاي صورت گرفته را ارزيابي مي کنند همچنان که اين کار در حال صورت مي پذيرد افزود: اين اسناد منبع قضاوت هستند و نقش مديران در تحقق اهداف و برنامه هاي تعريف شده بسيار مهم است.
روزبه در ادامه با تاکيد بر اين مطلب که نبايد اسناد بالادستي زينت بخش اتاق مديران باشد افزود:اين اسناد با حضور اساتيد برجسته و متخصصين امر تهيه شده و بايد بر اين اساس و طبق برنامه پيش رفت و در همين جهت نيز تدوين برنامه ششم و ارائه به موقع آن به مراجع ذيربط مي تواند در جذب و تخصيص اعتبارات به استان در بخش هاي مختلف طي سال هاي آينده موثر باشد.
/ استاندار قزوين با بيان مطلب که استانداري نبايد واحد تدارکات و پشتيباني دستگاه هاي اجرايي باشد تصريح کرد: بدنبال اين هستيم تا استانداري را در جايگاه اصلي خود قرار دهيم.
وي ادامه داد: در برخي از برنامه ها ديده مي شود استانداري از اصل برنامه ريزي و نقش سياستگذاري دور بوده و فقط نقش تامين کننده اعتبار را برعهده دارد و در ساير موارد نقشي ديده نشده است و در مقابل نيز ادبيات دستگاه اجرايي نيز تغيير خواهد کرد.قطعا استانداري فعال، پيشرو، خلاق و طراح شرايط را اينگونه تعريف نمي کند.
استاندار در گام اول تغيير نگاه مديران ستادي و دستگاه هاي اجرايي را نسبت به جايگاه استانداري ضروري دانست و با اين تعبير که اگر استانداري از جايگاه پاييني برخوردار باشد سنگ بر روي سنگ بند نمي شود عنوان کرد: استانداري موتور محرک دستگاه هاي اجرايي است و اين پويايي بايد در تمام بخش ها تسري پيدا کند.
مرتضي روزبه در ادامه به حضور اساتيد، متخصصين و سخنرانان برجسته در جلسات مختلف از جمله شوراي مديران استان اشاره و تصريح کرد: اين دعوت با هدف تغيير نگاه مديران در بخش هاي مختلف صورت مي گيرد و بايد موضوعات و مباحثي که مطرح مي شود نقشه راه و جهت گيري کاري مديران را مشخص نمايد.
استاندار همچنين به اهميت اسناد منتشر شده در استان و کشور پرداخت و تصريح کرد: داشتن سند و برنامه مهم نيست بلکه مهم تر از آن چگونگي بکار گيري و ساز و کار استفاده از آن است و به عبارتي داشتن سند شرط لازم است اما کافي نيست.
وي با بيان اينکه در بهره برداري از اسناد و برنامه ها دچار اشکال هستيم افزود:يکي از وظايف مهم مديران و کارشناسان ستادي استانداري بر طرف کردن اين تقيصه بزرگ است و بايد آن را رفع کرد.
روزبه با بيان اينکه امروز يکي از افتخارات استان داشتن برنامه CDS است تصريح کرد: اما از اين طرح چقدر استفاده شده بايد بررسي شود چرا که داشتن آن مشکلي را حل نخواهد کرد.
وي گفت: اسناد و برنامه ها با حضور اساتيد برجسته و برگزاري جلسات کارشناسي و صرف وقت بسيار تهيه و تدوين مي شود. اما سوال اساسي اين است که چقدر اين اسناد توسط بخش ها و حوزه هاي مختلف مورد مطالعه قرار گرفته و به آن توجه شده است؟
استاندار با تاکيد بر اينکه بايد بر اساس برنامه پيش رويم و نبايد اسناد زينت بخش کتابخانه هاي دستگاه هاي اجرايي و اتاق مديران باشد افزود: مبناي ارزيابي عملکرد و اقدامات صورت گرفته بر اساس برنامه ها و اسناد بالادستي خواهد بود و مديران ستادي استانداري و دستگاه هاي اجرايي نيز موظفند سازو کار اجرايي و نحوه تخصيص اعتبار را بر آن اساس مورد بحث ، نقد و بررسي قرار دهند.
مرتضي روزبه در خصوص ميزان اعتبارات سال 93 نيز تاکيد کرد: استفاده از ظرفيت هاي ايجاد شده در کنار اعتبارات استاني از جمله صندوق توسعه ملي، اعتبارات متمرکز و فاينانس بستگي به توان و پيگيري مديران خواهد داشت.
وي در خصوص نحوه تخصيص اعتبارات گفت: با توجه به شرايط اقتصادي کشور و محدوديت در اعتبارات عمراني ابتدا بايد پروژه هاي اولويت دار استان در بخش هاي مختلف شناسايي شود و در صورت تخصيص مديران دستگاه هاي اجرايي در جهت اجرايي و عملياتي شدن آن گام بردارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]