تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820609922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از هزينه‌هاي بالاي دستگاه‌هاي پمپ کمک قلبي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۳ق.ظ)
انتقاد از هزينه‌هاي بالاي دستگاه‌هاي پمپ کمک قلبي معاون مرکز تحقيقات بيهوشي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: با گذشت زمان روش‌هاي جديدي به روش‌هاي درماني کنوني اضافه خواهد شد و حيطه‌هايي چون نانوتکنولوژي و بيوتکنولوژي به علوم زيستي کمک‌هاي شاياني خواهند کرد و تعداد بيشتري از بيماران تحت درمان‌هاي پيشرفته نارسايي قلب قرار مي‌گيرند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر علي دباغ با اشاره هزينه‌هاي بالاي دستگاه‌هاي پمپ کمک قلبي در کشورهايي چون ايران، درباره بيهوشي در بيماران قلبي بخصوص در موارد نارسايي قلبي سخن گفت و افزود: وقتي بيماري مي‌خواهد تحت درمان قلبي قرار بگيرد يکي از اقداماتي که ممکن است براي وي انجام شود، جراحي است.
وي افزود: انجام اعمال جراحي تحت بيهوشي براي بيماران قلبي مخاطرات بسياري دارد و در عين حال توام با سختي‌هاي بسيار براي پزشکان است.
به گزارش مرکز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي.، اين استاد تمام بيهوشي قلب دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با بيان اينکه البته اين اقدام نيازمنديک عملکرد تيمي منسجم و آمادگي کامل همه اعضاي تيم از جمله متخصص قلب، جراح قلب، متخصص بيهوشي، پرستارانicu و ccu و مابقي اعضاي تيم است، خواهد بود گفت: از آنجا که علوم تجربي از جمله شاخه‌هاي مختلف پرشکي، علومي مبتني بر آزمون و شواهد جديد و متکي به پيشرفت علم هستند، با گذشت زمان روش‌هاي جديدتري براي درمان ابداع مي‌شود.
دباغ افزود: به عنوان مثال 20 تا 30 سال پيش بسياري از جنبه‌هاي علومي که اکنون مورد استفاده قرار مي‌گيرد، ناشناخته بود. قطعا تا 20 سال ديگر هم روش‌هاي جديدي به روش‌هاي درماني کنوني اضافه خواهد شد و حيطه‌هايي چون نانوتکنولوژي و بيوتکنولوژي به علوم زيستي کمک‌هاي شاياني خواهند کرد.
معاون پژوهشي و قائم مقام مرکز تحقيقات بيهوشي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در پاسخ به اينکه چه ميزان از بيماري‌هاي قلبي منجر به عمل جراحي مي‌شوند،گفت:اين موضوع بستگي به شرايط اقتصادي هر کشور، وضعيت نظام سلامت آن، امکانات و تجهيزات موجود دارد و نمي‌توان گفت پروتکل‌هاي درمان در همه جا يکسان هستند.
وي افزود: به عنوان مثال دستگاه پمپ‌ قلب ممکن است در برخي کشورها چون ايران بسيار گران بوده و هزينه‌اش براي عامه مردم قابل پرداخت نباشد، اما در برخي کشورها چون آمريکاي شمالي و اروپاي غربي اين اقدامات راحت‌تر انجام شوند. اين درصد متفاوت است و با گذشت زمان تعداد بيشتري از بيماران تحت درمان‌هاي پيشرفته نارسايي قلب قرار مي‌گيرند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن