تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833560781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از عقب ماندگی در حوزه فرهنگ و هنر است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قم رضوی تأکید کرد:
بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از عقب ماندگی در حوزه فرهنگ و هنر است
قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار قم با بیان اینکه در بخش هنر عقب مانده‌ایم و باید جراحی عمیقی صورت بگیرد، افزود: در اقتصاد می‌توان با شعار موج ایجاد کرد و نتیجه گرفت اما فرهنگ با شعار درست نمی‌شود و به جایی نمی‌رسد.



به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن رضوی بعد از ظهر یکشنبه در اولین جلسه کمیته‌ای که به منظور عملیاتی کردن شعار سال در بخش اقتصاد و فرهنگ که در استانداری قم تشکیل شده بود، اظهار کرد: شهر قم رسالت مهمتری را نسبت به شهرهای دیگر در مسائل فرهنگی و هنری دارد. وی گفت: در مسائل اقتصادی اقداماتی انجام گرفته است ولی در مسائل فرهنگی عقب مانده‌ایم. فرهنگ در کشور ما رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است معاون استاندار قم با اشاره به اینکه، نقص در مسائل اقتصادی ناشی از عقب ماندگی در فرهنگ است، افزود: بحث فرهنگ در کشور ما رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است که در هیج کجای دنیا اینگونه نیست و باید از سیاسیت زدگی خارج شویم. وی گفت: ما به عنوان افرادی که در قم به این بحث می‌پردازیم باید کار و تلاش بیشتری انجام دهیم و به این مقوله به عنوان مشکل عمومی کل کشور نگاه کنیم و بتوانیم با همفکری هم به نتایجی برسیم که قابل ارائه در سطح کشور باشد. رضوی افزود: در بحث هنر استفاده‌ای که به عنوان یک ابزار در فرهنگ شیعی می‌شود کرد انجام نگرفته است و نباید تقصیر‌ها را بر گردن همدیگر انداخت. وی گفت: تمام سازمان‌ها و دستگاه‌ها از دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید دست به دست هم دهند تا بتوانیم شعار امسال را عملیاتی کنیم. معاون برنامه ریزی استاندار قم در ادامه با بیان اینکه باید در بخش هنر جراحی عمیقی صورت بگیرد، افزود: در اقتصاد می‌توان با شعار موج ایجاد کرد و نتیجه گرفت اما فرهنگ با شعار درست نمی‌شود به جایی نمی‌رسد.

باید در مقوله فرهنگ و هنر بین مدیران استان یک طوفان فکری به راه بیفتد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به عنوان دبیر این جلسه گفت: موضوع هنر و اقتصاد بسیار پیچیده و حساس است. حجت الاسلام عبدالرضا ایزدپناه اظهار گفت در این مقوله باید از اساس و ریشه جلو رفت و باید یک طوفان فکری به کار برد تا بتوان به نتیجه‌ای مفید رسید. معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز در سخنانی یکی از مهم‌ترین عناصر تشکیل دهنده یک رفتار فرهنگی را توجه به دو مقوله نظری و عملی دانست و گفت: در موضع نظری در فرهنگ اولین دست مایه داشتن شاخص‌های مناسب فرهنگی است که هنوز هیچ شاخص فرهنگی مناسب برای قم وجود ندارد.

حامد حجتی با بیان اینکه در حوزه عملیات متأسفانه بسیاری از فعالیت‌های تبلیغاتی عنوان فرهنگی به خود می‌گیرد، اظهار کرد: فرهنگ در ناخودآگاه فرد تأثیر دارد اما تبلیغ تأثیر در لحظه دارد. لزوم اجرای اقتصاد فرهنگی در قم معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری قم نیز در این جلسه، با اشاره به اجرای بند 21 سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، گفت: در درجه اول این سیاست که تبین گفتمان اقتصاد مقاوتی در اقشار مختلف جامعه است باید در دستور کار این کمیته قرار بگیرد. محسن نصیری با بیان اینکه قم از نظر تولید محصولات فرهنگی پویا است، تصریح کرد: با توجه به این جایگاه و پتانسیل شهر قم اقتصاد فرهنگی هم باید در قم اجرا شود.

وی اظهار کرد: در شهرداری قم پیرو دستورات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی همایشی با عنوان "اقتصاد مقاوتی از منظر دین" در دستور کار است که قرار است 18 اردیبهشت‌ماه در سالن همایش‌های شهرداری و در سطح ملی انجام بگیرد که در نخستین گفتمانش اساتید حوزه و دانشگاه و یکی از مراجع معظم تقلید و همچنین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دارند.   اصل برنامه ریزی فرهنگی نیازسنجی است رئیس حوزه هنری استان قم نیز در این جلسه گفت: در رابطه با بحث فرهنگ تمام رئوس کار را مقام معظم رهبری مشخص کردند و هر استانی باید با راه کارهای فرهنگی مناسب خودش را برنامه ریزی کند. وحید فرجی گفت: اصل برنامه ریزی فرهنگی نیاز سنجی است، که متاسفانه در قم وجود ندارد و هر برنامه ریزی فرهنگی بدون نیاز سنجی و ظرفیت سنجی بیهوده است. وی عنوان کرد: این ظرفت عظیم را که در بخش هنر وجود دارد را می‌توان گسترش داد چرا که هنر می‌تواند در بخش‌های مختلفی نفوذ کند و تأثیر بسزایی داشته باشد.

رئیس حوزه هنری استان قم افزود: نباید به هنرمند به عنوان گروهی نگاه شود که هزینه بر است بلکه می‌توان از این ظرفیت استفاده بهینه کرد و سود برد. فرجی بیان کرد: باید شورایی را تحت عنوان شورای هماهنگی فعالیت‌های هنری تشکیل دهیم که زیر نظر استانداری و با همکاری دستگاه‌های استان به اقداماتی در خصوص هنر و آسیب‌شناسی آن بپردازد. نقش فرهنگ و هنر در حوزه اقتصاد مقاوتی باید به سمت عملیاتی شدن برود مشاور عالی استاندار قم نیز به عنوان رئیس این کمیته با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند در سال گذشته حماسه سیاسی رقم خورد ولی حماسه اقتصادی آن ماند، گفت: سال جدید به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است که این گوشزدی به مسؤلین است و باید به آن توجه جدی شود. محمد فلاح‌زاده اظهار کرد: شورای عالی اقتصاد کشور و مجلس شورای اسلامی باید در این مسئله یک برنامه ریزی اساسی داشته باشد وباید سند توسعه استان‌ها در بخش‌های گوناگون منطبق بر اقتصاد مقاومتی تهیه شود. وی با بیان اینکه هر استانی سرمایه اجتماعی و پتانسیل‌های خود را در بخشهای مختلف می‌داند، تصریح کرد: هر استانی می‌تواند این را هدفگذاری نماید و تعیین کند که در چه وضعیتی قرار دارد واکنون باید در کجا قرار بگیرد همچنین باید آسیب‌ها جمع بندی و راهکار‌ها جمع آوری شود و در راستای رسیدن به آن اهداف و آنگاه در سند توسعه تنظیم شود. وی گفت: نقش فرهنگ و هنر و همچنین نقش تعلیم و تربیت باید در حوزه اقتصاد مقاوتی به سمت عمل برود. مشاور عالی استاندار قم افزود ما در اینجا گرد هم آمدیم تا با همفکری هم سندی منطبق بر اقتصاد مقاومتی تنظیم کنیم.


۱۳۹۳/۱/۳۱ - ۲۰:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن