محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844436585
عمان: میانجی شدیم تا ایران و آمریکا گفتگو کنند
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عمان: میانجی شدیم تا ایران و آمریکا گفتگو کنند
کد خبر: ۳۹۴۳۸۹
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۹ - 20 April 2014
وزیر امور خارجه عمان تاکید کرد که میانجیگری کشورش میان ایران و آمریکا به نفع همه کشورهای منطقه بوده است.
به گزارش ایسنا، یوسف بن علوی در گفتوگو با روزنامه الحیات چاپ لندن درباره میانجیگری کشورش بین ایران و آمریکا که سروصدای زیادی را در میان کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاد کرد، گفت که این میانجیگری به نفع همه کشورهای حوزه خلیج فارس و منطقه بوده است.
وی افزود که هر یک از طرفین ایران و آمریکا قانع شدند که گزینههای پیش رویشان محدود است و یا باید وارد یک گفتوگوی واقعی شوند و یا یک درگیری مرگبار و کشنده. این مساله باعث شده که آنها "گفتوگوی مستقیم و با واسطه" را ترجیح بدهند.
وی در پاسخ به این سوال که پادشاهی عمان به میانجیگری پرداخت که موجب ایجاد توافق هستهیی میان ایران و 1+5 شود آیا این میانجیگری درخواست آمریکا از مسقط بوده و یا ایران و یا اینکه خود مسقط اقدام به این کار کرده است؟ و چرا مسقط ماجرای این میانجیگری را به برادرانش (در منطقه) اطلاع نداده است؟ بیان کرد: اولا من کاملا درک میکنم که چرا این سوالات پرسیده شدند سوالاتی که در ذهن بسیاری مطرح است و اینکه چرا چنین و چنان شده. ما مثل برادرانمان در شورا(ی همکاری خلیج فارس) به دنبال ایجاد ثبات در همه منطقه هستیم چرا که ادامه پیشرفتها و قدرت ما موجب کمک به دیگران در کشورهای عربی میشود و این زمانی حاصل میشود که ما خود از ثبات برخوردار باشیم اما وقتی بنابر دلایلی از ثبات برخوردار نباشیم قادر به پیشرفت نخواهیم بود و به تبع آن این اصل اساسی برای عمان و سیاست آن در قبال همه است. این چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.
بن علوی ادامه داد: ما میدانیم که روابط بسیاری از برادران عرب ما و کشورهای حوزه خلیج (فارس) با آمریکا و یا با ایران آن طور که باید، نیست از این رو فضای موجود در این خصوص باید مورد قبول همه ما باشد.
وی افزود: ما در عمان بر اساس معیارهای سیاست کشورمان به گفتوگو اعتقاد داریم و حتی در صورت وجود اختلافات، گفتوگوها قطع نمیشوند. ما باید با هم به گفتوگو بپردازیم تا اختلافات را در هر مرحلهای که هست، از بین ببریم. این مساله برای ما فضایی را ایجاد کرده است که به واسطه آن میتوانیم با نوعی انعطاف حرکت کنیم. مساله دوم اینکه روابط ما با طرفین اختلافات هستهیی یعنی واشنگتن و تهران بر اساس شفافسازی است و آنچه را که معتقدیم درست است، میپذیریم و آنچه که معتقدیم نادرست است، نمیپذیریم.
وزیر امور خارجه عمان گفت: آنچه که اتفاق افتاده این است که هر یک از دو طرف آمریکا و ایران به این نتیجه رسیدند که باید با هم اتفاق نظر داشته باشند اما جورش بوش، رییس جمهور سابق آمریکا و محمود احمدینژاد، رییس جمهور سابق ایران آمادگی این را نداشتند که بپذیرند باید با هم اتفاق نظر داشته باشند اما باراک اوباما و حسن روحانی، رییسان جمهور فعلی آمریکا و ایران نظر متفاوتی داشتند از این رو اراده میان دو طرف وجود داشت؛ چرا که وقت آن رسیده بود و از سوی دیگر گزینه جایگزین یک فاجعه بود. ما فرصت را پیدا کردیم از این رو پس وقتی که این امر برای همه ما ثبات عادی و واقعی را در منطقه ایجاد میکرد چرا نه؟
بن علوی ادامه داد: دو نظر در خصوص ایران وجود دارد؛ در یکی از نشستهای کنفرانس سران (کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس) که فکر میکنم بعد از آزادسازی کویت در این کشور برگزار شده بود، سران کشورهای عضو بر این مساله اتفاق نظر داشتند که مساله هستهای ایران یک مساله بینالمللی است و ما مطلقا وارد آن نمیشویم. صحبت دیگری هم بود مبنی بر اینکه این مساله به نوع دیگری به ضرر ما است و آن ارتباط با 1+5 است اما نظر سران منفی بود. این مساله همچنان ادامه یافت و ما معتقدیم که در این امر منافع زیادی است البته کسان دیگری هم هستند که نظرات دیگری دارند مبنی بر اینکه ایران با جمعیتی که دارد فلسفهای متفاوت از فلسفه ما را داراست. از این رو اگر که با کسی به مشکل بر خورد این مساله به نفع ما خواهد بود و نظر دوم مبنی بر آن بود که این دولت هر چه که باشد در طول تاریخ همسایه ما بوده است و اگر بتوانیم در هر حال با آن به اتفاق نظرهای مشترکی برسیم این مساله بهتر از وجود اختلافات دائمی است. از این رو بحث میانجیگری مطرح شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این به این معناست که پادشاهی عمان اقدام به میانجیگری کرده، گفت: نمیتوانم بگویم که پادشاهی اقدام به میانجیگری کرده اما موضوع ثبات و روابط توسعه یافته بین دو طرف موجب شد تا بحث اختلاف ایران و آمریکا مطرح شود اما دو طرف به دنبال راههای ورود و برونرفت به منظور قانع کردن (افکار عمومی) داخل شدند نه قانع کردن پادشاهی عمان یا قانع کردن طرف مقابل. هر یک از دو طرف سعی میکردند تا فضای زیادی را در تحقق اهدافشان به دست آورند.
بن علوی در پاسخ به این سوال که آیا شما نزد آنها (ایرانیها و آمریکاییها) رفتید و به آنها گفتید که ما میخواهیم میزبان مذاکرات باشیم، بیان کرد: این مساله چیز غافلگیرکنندهای نیست. جزئیات این مساله وارد گذشت زمان شده و زمان طولانی از این مساله گذشته است و چه بسا ما برخلاف برادرانمان در خلیج (فارس) و حتی سایر کشورها مشکلی با ایران و آمریکا نداریم.
وی در خصوص واکنش کشورهای حوزه خلیجفارس به این اقدام عمان، گفت: به طور شفاف این مساله از سوی ما کشورهای عضو شورا با آمریکا در هر یک از دیدارها و نشستها مطرح بود. آنها از تعهداتشان در قبال کشورهای عضو شورا و نگاه آنها در قبال این مساله صحبت میکنند بنابر این چیزی نیست که بتوانیم به نیابت از دیگران از آن صحبت کنیم منظورم ایرانیها و یا آمریکاییها است آنها ارتباط مستقیمی با کشورهای عضو شورا دارند.
وی در این باره که اما شما یک نظام واحد هستید و اعضای شورا همه یکی هستند، افزود: این مساله کاملا قابل درک است اما این امر به طرفین آمریکایی و ایرانی مربوط میشود. آنها با کشورهای حوزه خلیج (فارس) در ارتباط هستند و درباره این موضوع به طور جداگانه صحبت میکنند. آمریکاییها معتقدند که درباره نزدیکی روابط با ایران نمیتوانند قانع شوند از این رو تصمیم به سکوت گرفتند و ترجیح دادند که این مساله به طور سری باشد اما دو طرف به مرحلهای رسیدند که یا وارد گفتوگو شوند و قانع شوند یا وارد درگیریهای جدی و واقعی شوند و درگیری مرگباری انجام شود. بنابراین ترجیح دادند که گزینه دیگری را انتخاب کنند و وارد "مذاکرات مستقیم با حضور یک میانجی" شوند.
وزیر خارجه عمان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی اوقات اظهاراتی از سوی مسئولان پادشاهی عمان مطرح میشود مبنی بر اینکه لازم نیست هماهنگیهای سیاسی میان کشورهای عضو همکاری خلیجفارس صورت گیرد آیا این مساله با ساختاری که شورای همکاری بر آن بنا شده تعارضی ندارد؟ گفت: خیر، در ساختار چیزی وجود ندارد که دلالت بر آن داشته باشد که ما درباره مسائل سیاسی با هم هماهنگ باشیم اما باید به یکدیگر احترام بگذاریم هر چند که اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد اما طوری که توافقات ضایع نشود و این همان چیزی است که مورد محکومیت است چرا که طبق نظام شورای همکاری - این مساله در روزهای اولیه تشکیل شورا مورد بحث قرار گرفت- توافق بر این شده که تصمیمگیریهایی با اجماع نظر صورت گیرد.
وی درباره پیشنهاد عمان مبنی بر تبدیل شورای همکاری خلیجفارس به یک شورای بزرگ منطقهای با حضور ایران و عراق، بیان کرد: این مساله نادرست است. ما چنین چیزی را نخواستیم. در سالهای 76 یا 77 نشستی درباره دریانوردی در خلیج (فارس) با حضور ایران و عراق برگزار شد که موضوعش دریانوردی در تنگه (هرمز) و خلیج (فارس) بود. این نشست در مسقط برگزار شد اما نتیجهای از آن حاصل نشد، همان یک نشست بود و دیگر پایان یافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
وزیر خارجه عمان: میانجی شدیم تا ایران و آمریکا گفت و گو کنند و به توافق برسند
وزیر خارجه عمان میانجی شدیم تا ایران و آمریکا گفت و گو کنند و به توافق برسند وزیر امور خارجه عمان تاکید کرد که میانجیگری کشورش میان ایران و آمریکا به نفع همه کشورهای منطقه بوده است به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا یوسف بن علوی در گفتوگو با روزنامه الحیات چاپ لندن درباره میتاکید نماینده آمریکا در سازمان ملل بر ادامه گفتگو هسته ای با ایران
تاکید نماینده آمریکا در سازمان ملل بر ادامه گفتگو هسته ای با ایران نیویورک ایرنا- نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد روز یکشنبه گفت که مذاکرات هسته ای با ایران ادامه خواهد یافت و اختلاف بر سر معرفی نماینده جدید ایران در سازمان ملل بر روند مذاکرات تاثیر نخواهد داشت به گزارش ایرناتاکید نماینده آمریکا بر ادامه گفتگو با ایران
تاکید نماینده آمریکا بر ادامه گفتگو با ایران کد خبر ۳۹۲۸۲۹ تاریخ انتشار ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۹ - 13 April 2014 نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد روز یکشنبه گفت که مذاکرات هسته ای با ایران ادامه خواهد یافت و اختلاف بر سر معرفی نماینده جدید ایران در سازمان ملل بر روند مذاکرات تعمان پیشنهاد میانجی گری داد، این بار بین ایران و کشورهای خلیج فارس
عمان پیشنهاد میانجی گری داد این بار بین ایران و کشورهای خلیج فارس یک دیپلمات ارشد عمانی گفت که این کشور می تواند به کاهش تنش ها بین ایران و کشورهای خلیج فارس کمک کند به گزارش نامه نیوز استریت تایمز نوشت یک دیپلمات ارشد عمانی گفت که این کشور می تواند به کاهش تنش ها بین ایران وگفتگوی ایران و آمریکا بر سر ابوطالبی
گفتگوی ایران و آمریکا بر سر ابوطالبی موضوع عدم صدور روادید برای ابوطالبی چندی است که موضوع رسانه های ایرانی و آمریکایی شده است مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که بر سر مسئله ابوطالبی با ایران مذاکره کرده اند ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره نتیجه جلسه کمیته داعلام ترکیب تیم مذاکره کننده آمریکایی در گفتگوهای 8 آوریل میان ایران و 1+5
اعلام ترکیب تیم مذاکره کننده آمریکایی در گفتگوهای 8 آوریل میان ایران و 1 5 دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای 1 5 و ایران در وین فردا سه شنبه هشتم آوریل انجام می شود و در این میان مقامات آمریکایی با ترکیبی کامل از مقامات وزارت خارجه دارایی و شورای امنیت ملی در پایتخت اتریش حاضر میمیانجیگری ایران، ترکیه و آمریکا برای حل اختلافات بغداد - اربیل
میانجیگری ایران ترکیه و آمریکا برای حل اختلافات بغداد - اربیلمعاون وزیر دارایی و اقتصاد کردستان عراق از میانجیگری ایران آمریکا و ترکیه برای حل اختلافات اربیل و بغداد خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری خندان رشید طاهر معاون وزارت دارایی و اقتصاد در دولت کابراهیم اصغرزاده در گفتگو با تایمز: شایعات درباره ابوطالبی را تندروها در ایران ساختند تا تیم دیپلماتیک روحانی
ابراهیم اصغرزاده در گفتگو با تایمز شایعات درباره ابوطالبی را تندروها در ایران ساختند تا تیم دیپلماتیک روحانی را دچار چالش کنند آمریکا به خاطر ابوطالبی تن به تغییر قانون میدهد آنطور که گزارشها حکایت دارد از زمان درخواست دریافت ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل که یکوزیر خارجه عمان: اراده مذاکره در دولتهای فعلی ایران و آمریکا وجود داشت
یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۱ وزیر امور خارجه عمان تاکید کرد که میانجیگری کشورش میان ایران و آمریکا به نفع همه کشورهای منطقه بوده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا یوسف بن علوی در گفتوگو با روزنامه الحیات چاپ لندن درباره میانجیگری کشورش بین ایران و آمریکا که سروصدظریف در گفتگو با روزنامه اتریشی "وینر سایتونگ": آمریکا باید با رفتارش بیاعتمادی مردم ایران را برطرف
ظریف در گفتگو با روزنامه اتریشی "وینر سایتونگ" آمریکا باید با رفتارش بیاعتمادی مردم ایران را برطرف کند توهمات هرگز در مذاکرات ما را به هدف نمیرساند وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مردم ایران به آمریکا بی اعتمادند تصریح کرد که آمریکاییها باید با اعمال وکنسرت لیدی گاگا به زودی در ایران / نشانه های آزادی از نگاه سایت آمریکایی
کنسرت لیدی گاگا به زودی در ایران نشانه های آزادی از نگاه سایت آمریکایی در سال 2008 موسیقی پاپ در ایران ممنوع شد اما اکنون ما در ایران شاهد کنسرت هایی هستیم که خواننده آنها تک خوان زن می باشد و این نشان افزایش آزادی در ایران است به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز سایت کریستین ساینآغاز یازدهمین اجلاس کمیته نظامی ایران و عمان و رزمایش مشترک دو کشور
آغاز یازدهمین اجلاس کمیته نظامی ایران و عمان و رزمایش مشترک دو کشورهمزمان با آغاز رزمایش مشترک ناو گروه امداد و نجات جمهوری اسلامی ایران در آبهای دریای عمان یازدهمین اجلاس کمیته نظامی مشترک ایران و عمان در مسقط با حضور فرماندهان ارشد نظامی آغاز بکار کرد به گزارش خبرنگار خبرگزارمالزی و هند دارای بیشترین دانش آموخته ایرانی/ آمار مدارک ارزیابی شده از آمریکا و انگلیس
حوزه و دانشگاه نتیجه ارزیابی مدارک 62 کشور اعلام شد مالزی و هند دارای بیشترین دانش آموخته ایرانی آمار مدارک ارزیابی شده از آمریکا و انگلیس مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان گفت سال گذشته مدارک دانش آموختگان از 62 کشور ارزیابی شد کشور مالزی با تعداد یک هزاو 26 مدکنگره آمریکا هم خواستار جلوگیری از ورود نماینده ایران به آمریکا شد
کنگره آمریکا هم خواستار جلوگیری از ورود نماینده ایران به آمریکا شدبعد از رای شفاهی سنای آمریکا در زمینه عدم صدور ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل کنگره آمریکا نیز به آن رای داد به گزارش خبرگزاری فار به نقل از دویچه وله اعضای کنگره آمریکا با تنظیم لایحهای از رئیس جمهواقدام گستاخانه مقامات آمریکایی علیه ایران
اقدام گستاخانه مقامات آمریکایی علیه ایران مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی گستاخانه و کاملا مخالف با قوانین سازمان ملل متحد طرح ممنوعیت سفر نماینده جدید ایران در سازمان ملل به خاک آمریکا را تصویب کرد باشگاه خبرنگاران مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی گستاخانه و کاملا مخالف بوزارت خارجه پیگیر پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا
وزارت خارجه پیگیر پرواز مستقیم بین ایران و آمریکاتاریخ انتشار دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۱۰ خانه ملت نوشت رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه برقراری پرواز مستقیم ایران و آمریکا که از طریق وزارت خارجه در حال پیگیری است گفت پرواز مستقیم ایران و اتریش که در گذشته برقراادعای عجیب وزیر دفاع پیشین آمریکا درباره ارتباط کریمه با برنامه هستهای ایران
جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۵ وزیر دفاع پیشین آمریکا بدون توجه به ماهیت صلحآمیز برنامه هستهیی کشورمان مدعی شد با الحاق کریمه به روسیه ایران برنامه تسلیحاتی هستهای خود را متوقف نمیکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ویلیام کوهن وزیر دفاع پیشین آمریکا در گفتوگو با-
گوناگون
پربازدیدترینها