واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ (۱۱:۴۸ق.ظ)
عضو شوراي مرکزي کميته امداد امام خميني(ره): پيوست فرهنگي همه فعاليت هاي نظام بايد از سوي حوزه تدوين شود دبير وعضو شوراي مرکزي کميته امداد امام خميني(ره)در ديدار مسئولان اين نهاد با آيتالله حسيني بوشهري، گفت: پيوست فرهنگي همه فعاليتهاي موجود در نظام اسلامي بايد از سوي حوزه علميه تدوين شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد رضا ترقي در اين ديدار با بيان اينکه در قرآن و روايات اسلامي بيش از يک هزار آيه و روايت در خصوص فعاليتهاي امدادآمده است،گفت: اسلام در اين باره مبنا وجهت وکيفيت کار ما را در خدمت به محرومان مشخص کرده است.
دبير وعضو شواري مرکزي کميته امداد امام خميني(ره) بر ضرورت همکاري حوزه علميه با اين نهاد تأکيد و اظهار کرد: براي انجام بهتر امور و کمک رساندن شايسته به محرومان، نيازمند همکاري با حوزه علميه هستيم تا ضمن تدوين مباني نظري فقر زدايي در اسلام وساز وکار آن ،الگويي براي ديگر کشورهاي اسلامي باشيم.
ترقي با بيان اينکه طبق برنامه پنجم توسعه ،کميته امداد امام خميني(ره) موظف بوده ساليانه 10 درصد از فقراي جامعه را از تحت پوشش خود خارج کند، افزود: ولي با توجه به سياستهاي اقتصادي که در کشور اتخاذ ميشود، ساليانه بيش از 5 درصد اين امر محقق نميشود.
به گزارش روابط عمومي کميته امداد امام خميني(ره)، وي در ادامه با اشاره به اينکه متأسفانه آمار طلاق در کشور رو به افزايش است، گفت: افزايش آمار طلاق و اعتياد از عوامل افزايش فقر در جامعه هستند.
اين مقام مسئول ادامه داد: در چشم انداز بيست ساله نبايد در کشور فقيري وجود داشته باشد و براي تحقق اين امر نيازمند تلاش و جديت مسئولان هستيم.
ترقي با اشاره به رهنمودهاي رهبري درباره اقتصاد مقاومتي، ابراز کرد: در صورتي که اين مسئله به صورت صحيح اجرا شود، افراد نيازمند در جامعه تقويت ومورد توجه بيشتر قرارمي گيرند.
دبير وعضو شواري مرکزي کميته امداد امام خميني(ره) با بيان اينکه خانوادههاي تحت پوشش بايد به سمت توانمند سازي بروند، افزود: با استفاده از کمکهاي مردمي ميتوانيم خدمات خود را گسترش دهيم.
وي بيان کرد: با سياستهايي که در کميته امداد امام خميني(ره) براي سال 93 در نظر گرفته شده و با استفاده از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اميدواريم در راه خدمت رساني به افراد نيازمند توفيق بيشتري داشته باشيم.
حميدرضا ترقي همچنين در ديدار با آيت الله نوري همداني با اشاره به اجراي قانون هدفمندي يارانهها در دولت قبل اظهار داشت: اين طرح در مرحله نخست سبب شد فقرمطلق در جامعه تا حد زيادي کاهش پيدا کند.
وي افزود: در اين مرحله فقر مطلق به فقر نسبي تبديل شد ولي ميزان کمکها به حدي نبود که نيازمندان بتوانند به ميزان تورم جامعه خود را بالا بکشند.
عضو شوراي مرکزي کميته امداد امام خميني(ره) با اشاره به راه حلهايي که دولت و مجلس براي رفع اين مشکل از طريق تخصيص کالاي اساسي و افزايش يارانه نقدي ارائه کردند، گفت: با اين حال مشکل هنوز حل نشده و اميدواريم شاهد بازگشت فقر مطلق نباشيم.
وي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سياستهاي اقتصادي مفيدي را در راستاي اقتصاد مقاومتي ابلاغ کردهاند که در صورت اجراي صحيح آنها قشر نيازمند تقويت خواهند شد؛ ولي در اين راستا به مشارکت مردمي احتياج داريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]