تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855173369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدفمندسازی جلسه های کاری!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هدفمندسازی جلسه های کاری!




باید با این واقعیت کنار بیایید که اکثر جلسات کاری بیهوده هستند. حتماً برای شما هم پیش آمده که در جلسه ای شرکت کرده اید و برای تمام شدن جلسه و ترک آن لحظه شماری کرده اید.








 
 


برترین ها: باید با این واقعیت کنار بیایید که اکثر جلسات کاری بیهوده هستند. حتماً برای شما هم پیش آمده که در جلسه ای شرکت کرده اید و برای تمام شدن جلسه و ترک آن لحظه شماری کرده اید. از آنجائیکه زمان کاری زیادی صرف شرکت در این گونه جلسات می شود، این سوال مطرح است که چرا این جلسات اینقدر بد هستند؟

هزینه واقعی جلسات

برای محاسبه هزینه های هر جلسه بیایید این مثال را مطرح کنیم: فرض کنید جلسه با ده کارمند برگزار شود و میانگین حقوق آنها 100 هزار دلار در سال باشد، این تیم 15 درصد از وقت خود را در جلسات می گذراند. بنابراین 150 هزار دلار هزینه می شود. اگر شرکت شما شرکت بزرگی با 5000 کارمند باشد که میانگین حقوق سالانه آنها 60 هزار دلار باشد و آنها 25 درصد از وقت خود را در جلسات بگذرانند، سالانه 75 میلیون دلار هزینه می شود.

از کجا بدانیم که در جلسه افتضاحی شرکت کرده ایم

اگر خودتان یا دیگران به جائی رسیدید که خواستید بگویید: "باید برم کار دارم" بدانید که جلسه شما هیچ سودی برایتان ندارد. چیزهایی که یک جلسه را با شکست روبرو می کنند عبارتند از سخنگوهای کسل کننده، بحث ها و گفتگوهای جانبی، مطالب نامرتبط، اهداف گیج کننده، یک سری نظرات بدون آیتم های عملی، مونولوگ های بی نتیجه، تعدد شرکت کنندگان، روند آماده سازی طولانی و عدم پیگیری معنادار.

مشخص کردن اینکه آیا جلسه ای بیهوده است یا خیر آسان است، ولی چطور می توان این مشکل را حل کرد؟

دلیل و هدف جلسه را بدانید.

سه نوع جلسه وجود دارد و همه شرکت کنندگان (به خصوص ترتیب دهندگان جلسه و سخنگویان) باید از هدف و نیت برگزاری جلسه کاملاً آگاه باشند. یک جلسه باید:

1. مشکلی را حل کند.

2. اطلاعات بدهد.

3. توفان مغزی داشته باشد.

بیشتر جلسات به موضوعات انحرافی کشیده می شوند زیرا افراد شرکت کننده از هدف و نیت برگزاری جلسه آگاه نیستند یا گیج شده اند. اول از همه باید منظور از برگزاری جلسه را بیان کنید و تمرکز خود را حفظ کنید.






برای نتیجه داشتن جلسات تقلب بنویسید!

در اینجا لیست کوتاهی از بایدها و نبایدهایی آورده ایم که به شما کمک می کند تا جلسات خود را دگرگون کنید:

1. برای چه جلسه برگزار می کنید و می خواهید چه مشکلی را حل کنید؟ حتی اگر هدف بسیار مشخص و واضح به نظر می رسد، قبل از شروع جلسه آن را روی تخته بنویسید تا ذهن افراد به سمت آن جلب شود.

2. زمان جلسات را نصف کنید. جلسات یک ساعته را تبدیل به جلسات نیم ساعته و جلسات نیم ساعته را تبدیل به جلسات 15 دقیقه ای نمائید. اگر به زمان بیشتری احتیاج داشتید می توانید بیشتر وقت بگذارید، ولی اینطور نمی شود.

3. همه دستگاه ها را خاموش کنید، مگر آنکه برای هدایت جلسه لازم باشند. دقت و تمرکز افراد را به موضوع موردنظر جلب کنید و خیلی فوری و بدون عوامل حواس پرتی مسئله را حل کنید. بدین ترتیب افراد کمتری حواسشان با موبایل پرت می شود و نیاز به توضیح بیشتر برای آنها کمتر می شود.

4. زمان خود را برای خواندن پاورپوینت هدر ندهید. هر چیزی که بتوان آن را یادداشت کرد باید آماده شده و قبل از جلسه پخش شود. شرکت کنندگان جلسه خودشان سواد دارند و لازم نیست وقت خود را صرف خواندن پاورپوینت کنید، در عوض درباره فرض های کلیدی، آیتم های عملی و ایده های نو بحث و گفتگو کنید. اگر از اسلایدشو هم استفاده می کنید، همین قواعد را پیاده کنید.

5. جلسه را با انرژی بیشتری آغاز کنید. اگر شما جلسه را هدایت می کنید، مسئولیت شماست که چند لحظه صبر کنید تا انرژی و هیجان جمع بیشتر شود. شروع جلسه با لبخند همه شرکت کنندگان یکی از قدرتمندترین روش ها برای تأثیرگذاری بر نتیجه نهایی است.

6. بایستید. جلسات مفید و مؤثر در حالت ایستاده انجام می شوند. بدین ترتیب زمان کمتری صرف می کنید و شرکت کنندگان در حالت ایستاده و پنهان نشده پشت کامپیوتر، فعال تر خواهند بود.

7. اگر توفان مغزی انجام می شود، باید مطمئن شوید که زمان اختصاص یافته را مضاعف کنید. اگر اطلاعاتی رد و بدل می شود، باید تعداد افراد به اندازه باشد، معمولاً شرکت کننده خیلی زیاد یا خیلی کم موجب از بین رفتن منابع شرکت می شود. اگر در حال حل مشکل یا مسئله ای هستید، حتماً باید آیتم های عملی واضح و پاسخگویی برای اجرای آنها وجود داشته باشد.

8. همه جلسات به یک رئیس جلسه نیاز دارند، ولی از شخصیت های سلطه جو دوری کنید. اگر منظور از برگزاری جلسه دادن اطلاعات نیست، رئیس جلسه باید کمتر از همه حرف بزند.

9. قاعده 50/15 را رعایت کنید. وقتی شرکت یا تیم شما در حالت ساخت یا کسب قرار دارد، جلسات باید کمتر از 15 درصد هفته کاری طول بکشند. وقتی تیم شما در حالت برنامه ریزی قرار دارد، جلسات باید 50 درصد از هفته کاری زمان ببرند و باید بدون حواس پرتی و تا زمانی که برنامه ریزی تمام شود، به جلسه ادامه بدهید.

10. اغلب اوقات وقتی شرکت کنندگان در جلسه همکاری می کنند، به اندازه مساوی حرف می زنند و از سوی گروه بازخورد مثبت دریافت می کنند، حس بهتری در جلسات دارند. ولی این یک باور غلط در مورد جلسه خوب است. زمانی جلسه ارزشمند می شود که اطلاعات بطور مؤثری رد و بدل شود، مشکل معلومی حل شود یا ایده یا منبع جدیدی برای یک فرصت یا چالش مجهول ارائه شود.

11. سرطان جلسات (حل مسئله) وقت گذرانی جهت صحبت درباره ایده ها، راه حل ها یا اقداماتی است که می دانید برای آنها گامی برنمی ندارید. شرکت کنندگان از اینکه در آن لحظه دیدگاه آنها شنیده شود حس تأیید شدن به آنها دست می دهد، ولی اگر با گذشت زمان هیچ چیز تغییر نکند، آنها در جلسات بعدی حس خوبی نداشته و در جلسه حضور مؤثر نخواهند داشت. بحث و صحبت خود را روی آیتم هایی متمرکز کنید که می دانید بعداً در مورد آنها اقدام خواهید کرد.

12. جلسات شبیه به ذره بین هستند. هر تحسینی که می کنید معنای زیادی دارد و هر انتقادی که می کنید، کاملاً تشدید می شود. عموماً باید نقدها را برای جلسات خصوصی بگذارید و تحسین ها و تمجیدها را برای جلسات گروهی بگذارید. این حس ها در میان اعضای گروه پخش می شود و اثرات درازمدت دارد.

13. بطور مداوم از شرکت کنندگان خود نظرسنجی کنید. در این کار مداومت داشته باشید. از آنها بپرسید که چه چیزهایی را می توان بهتر کرد؟ چه چیزی در حال حاضر خوب عمل می کند؟ آیا گام های بعدی مشخص هستند؟

توصیه های شما کدامند؟ راهنمایی های خاصی دارید که بتوان از آنها بهره برد و نتیجه بهتری از جلسات گرفت؟







تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن