تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818102007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از فاویسم بیشتر بدانیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
از فاویسم بیشتر بدانیم

از فاویسم بیشتر بدانیم
یک فوق تخصص خون و سرطان کودک گفت: فردی که مبتلا به فاویسم است باید تا آخر عمر از موادی که به آن حساسیت دارد، پرهیز کند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر گلپایگانی در گفت وگو با ایسنا، با معرفی بیماری فاویسم این بیماری را یک بیماری وراثتی وابسته به کروموزوم X دانست که در دخترها کمتر بروز می‌کند، ولی در پسرها بیشتر دیده می‌شود.

وی علت این بیماری را کمبود نوعی آنزیم در جدار گلبول‌های قرمز دانست که به دلیل نقص ارثی بروز می‌کند و باعث می‌شود گلبول قرمز زودتر از حد معمول از بین برود.

به گفته رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، گلبول قرمز افرادی که این نقص را دارند نسبت به برخی از اکسیدان‌ها حساس بوده، به سرعت شکسته می شوند و از بین می روند.

گلپایگانی افزود: این اکسیدان در باقلا، نفتالین، بنزن، برخی از داروها از جمله کوتریموکسازول، نیتروفورانتوئین، داروهای ضدمالاریا و ... وجود دارد و روند از بین رفتن گلبول قرمز را تسریع می کند.

وی با تاکید بر اینکه افراد عادی در مقابله با این اکسیدان‌ها مشکل خاصی ندارند، تصریح کرد: افراد مبتلا به فاویسم به دنبال مصرف دارو، باقلا یا مواجهه با برخی از ویروس‌ها از جمله هپاتیت دچار کم خونی، رنگ پریدگی، زردی، زرد شدن سفیدی چشم و ... می‌شوند.

این فوق تخصص خون و سرطان کودک، تغییر رنگ ادرار را نیز از دیگر علائم فاویسم عنوان کرد و افزود: این تغییر رنگ می‌تواند از رنگ چایی تا تیرگی رنگ نوشابه باشد.

گلپایگانی در خصوص اقدامات درمانی که برای فاویسم انجام می شود نیز خاطرنشان کرد: در موارد شدید که کم خونی حاد باشد برای فرد خون تزریق می شود.

وی معتقد است: چنانچه در خانواده‌ای یک فرزند مبتلا به فاویسم وجود دارد سایر کودکان نیز باید در این مورد آزمایش شوند.

به گفته این پزشک، فردی که به فاویسم مبتلا است باید تا آخر عمر پرهیز داشته باشد، اگرچه ممکن است با بالا رفتن سن علائم کاهش یابد.






1393/1/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن