تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تو را سفارش مى‏كنم به مداراى با مردم و احترام به علما و گذشت از لغزش برادران (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833197883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پوسته‌های ستاره نوترونی ساختاری متفاوت دارند +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
پوسته‌های ستاره نوترونی ساختاری متفاوت دارند +عکس
ساختار بلورین خاص پوسته‌های ستاره نوترونی که برای سال‌‌ها صحیح تصور می‌شد، احتمالاً اشتباه است و قطعا نظريه پردازان را وادار به تجديد نظر در مدل‌هاي ستاره‌هاي نوتروني مي‌کند.
به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران؛ پوسته‌ی ستاره نوترونی تنها بخشی از جرم ستاره را تشکیل می‌‌دهد اما به طور قابل توجهی پدیده‌‌هایی همچون آهنگ سرمایشی و تولید اشعه گاما را تحت تاثیر قرار می‌‌دهد.

دو تن از نظریه‌ پردازان دریافته‌اند که ساختاری که سال ها فیزیک‌ دانان نجومی در نظر می گرفتند، ناپایدار است که در صورت رهيافت درستي آن، نظریه  پردازان می بایست بسیاری از وی‍‍ژگی‌های اساسی ستاره‌ های نوترونی را بار دیگر محاسبه کنند. همچنین این شانس وجود دارد که این موجودات، چشمه قوی‌تری از تابش گرانشی باشند که به صورت بالقوه قابل آشکارسازی است، قویتر از آنچه همگان قبلاً انتظار داشتند.






ویژگی‌‌های پوسته یک ستاره نوترونی، به شدت پدیده‌‌هایی همچون انفجار های تابش ایجاد شده توسط ستاره‌های نوترونی بسیار مغناطیسی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

اخترشناسان مي‌گويند وقتي یک ستاره نوترونی در حال شکل گيري است، که هسته یک ستاره بسیار عظیم به یک ابرنواختر (سوپرنوا) فروپاشی  کند و کره‌ای به قطر حدود ۲۰ کیلومتر با جرم بیشتر از جرم خورشید به جا گذارد.

آنها معتقدند ساختار میکروسکوپی پوسته خارجی، شبکه‌‌ای از هسته‌های غنی از نوترون است که توسط گاز یکنواخت الکترونی احاطه شده است و هر چه به سمت مرکز ستاره پيش رويم فشار افزاینده باعث ترکیب هرچه بیشتر الکترون‌ها و پروتون‌ها و تشکیل نوترون‌ها می شود و در نتیجه چگالی نوترونی در هسته‌ها افزایش می‌ یابد که سرانجام در پوسته داخلی، هسته‌‌ها قابلیت پذیرش نوترون بیشتر را از دست می‌دهند و نوترو‌‌ن های آزاد یک ابر ستاره که به شبکه نفوذ می‌‌کند را می سازند.

اخترشناسان بر اين باورند که تغییر شکل‌ها و شکاف‌ها در پوسته های ستاره‌‌های نوترونی به پدیده‌ هایی همچون امواج گرانشی، انفجارهای اشعه گاما و رخدادهایی که در آن‌ها چرخش ستاره ناگهان سرعت می‌گیرد، ارتباط داده می شوند. ساختار پوسته‌‌ی داخلی کلید فهم این رخدادها است.

دمیتری کوبایوکوف، از دانشگاه امیا در سوئد می‌گوید این موضوع از دهه ۱۹۷۰ مورد مطالعه بوده است که ساختار پوسته‌‌ی داخلی، به صورت شبکه به اصطلاح مکعب مرکز پر (bcc) و گاز الکترونی که در سرتاسر ساختار جریان داشته را مدل سازي نمودند.

کوبایوکوف و کریستوفر پتیک از دانشگاه کپنهاگ و موسسه فیزیک نظری وابسته به شمال اروپا (NORDITA) در استکهلم، در این کار جدیدشان، برهم کنش میان نوترون‌های آزاد و شبکه را توضیح داده‌ اند.

آنها دریافتند که نوترونها تا حدی مشابه جزء اضافی در آلیاژ فلزی هستند و باعث یک کشش موثر میان هسته‌‌ها می شوند. این کشش، اثرات چشمگیری روی پاسخ پوسته به ارتعاشات شبکه با طول موج کوتاه دارد. شبکه به طور مداوم با ارتعاشاتی که گستره وسیعی از طول موج ها را دارد، به آهستگی تکان می‌خورد. این تیم متوجه شده است که سیستم در طول موج‌‌های کوتاه‌تر از حدود ۲ تا ۵ برابر فاصله شبکه، ناپایدار است و کمبود استحکام باعث می‌ شود اندازه ارتعاشات به طور مداوم رشد کند. کوبایوکوف بر این نظر است که ناپایداری ایجاب می‌کند فرض معمول آرایش بلورین bcc هسته‌ها، نادرست باشد. 

انتهای پیام/












تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن