واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۸ فروردين ۱۳۹۳ (۲۰:۴۶ب.ظ)
استاندار کردستان: شرايط لازم براي سرمايه گذاري بخش خصوصي در مسير توسعه کردستان فراهم شده است استاندار کردستان گفت: براي تسريع در مسير توسعه ي استان شرايط لازم براي سرمايه گذاري بخش هاي بخش خصوصي در مسير توسعه ي کردستان فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالمحمد زاهدي در جلسه ي هم انديشي با اعضاي شوراي شهر سنندج گفت: براي رسيدن به اهداف توسعه ي همه جانبه در کردستان نيازمند همکاري و عزم همگاني هستيم و بايد با ديد توسعه ي محور براي پيشرفت و آباداني کردستان تلاش کنيم.
وي خواستار تلاش و رايزني هاي اعضاي شوراي شهر براي فراهم ساختن بستر مناسب مشارکت بخش خصوصي در سرمايه گذاري براي توسعه ي زير ساخت هاي شهري سنندج شد و در ادامه اذعان داشت: در اين راستا بايد با ارائه ي مشوق هاي لازم و فراهم ساختن زمينه سرمايه گذاري و تغيير ديدگاه و تفکر صاحبان سرمايه و افراد علاقه مند براي سرمايه گذاري به روند توسعه ي شهري کمک کنيم.
زاهدي گفت: امروزه توليد فرصت مهمترين سرمايه بشمار مي رود و در اين رابطه همه ما موظفيم تا فرصت لازم را براي جذب سرمايه بوجود آوريم.
وي از فعاليت مجدد پنجره واحد سرمايه گذاري در کردستان خبر داد و گفت: اخير با راه اندازي مجدد پنجره واحد سرمايه گذاري در استان شرايط لازم براي حمايت از فعاليت سرمايه گذاران بخش خصوصي در کردستان فراهم شده و خوشبختانه در بخش توليد نيز با تلاش دستگاه هاي متولي مشکلات برخي تعدادي واحدهاي توليدي استان برطرف شده و مجددا فعاليت خود را از سرگرفته که اميدواريم با ادامه ي روند فعلي و با کاهش بروکراسي اداري و موانع دريافت تسهيلات بانکي تعداد بيشتري از اين واحدها به فعاليت خود ادامه دهند.
استاندار کردستان به اهميت همکاري دستگاه هاي اجراي براي رفع برخي ابهامات و موانع در مسير سرمايه گذاري در استان اشاره کرد و گفت: همه بايد با هدف توسعه ي سرمايه گذاري در استان تلاش کنيم با رايزني با مديران و مسوولان کشور و با انعکاس مشکلات پيش روي سرمايه گذاري استان و در چارچوب قوانين و مقررات زمينه ي ورود سرمايه گذاران به کردستان را فراهم کنيم.
وي بر لزوم همکاري دستگاه هاي اجرايي براي وصول مطالبات شهرداري ها براي تسريع در روند توسعه ي شهرهاي تابعه؛ به ويژه در شهر سنندج تأکيد کرد.
استاندار کردستان گفت: شهرداري ها و شوراهاي اسلامي بايد براي ايجاد درآمدهاي پايدار تلاش خود را مضاعف کنند.
زاهدي ضمن اشاره به سفر اخير کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي و نيز معاون عمران و توسعه ي امور شهري و روستايي وزارت کشور و هيأت همراه به کردستان ابراز اميدواري کرد که با تصميمات به عمل آمده شاهد پيشرفت طرح هاي عمراني و توسعه ي همه جانبه ي استان باشيم.
وي گفت: با وجود برخي موانع و مشکلات مالي براي اتمام طرح هاي عمراني به خصوص در زمينه ي توسعه ي راه هاي استان سعي مي کنيم با فراهم ساختن شرايط جذب سرمايه هاي بخش خصوصي اين طرح ها هرچه سريعتر تکميل و به بهره برداري برسند.
استاندار کردستان در پايان گفت: ايجاد فرصت هاي اشتغال زايي و کاهش بيکاري از دغدغه هاي دولت در کردستان است و همه بايد با همکاري و همفکري موجبات کاهش بيکاري در استان را فراهم کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]