تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870896680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس کمیسیون آموزش مجلس: در هم تنیدگی صنعت و دانشگاه بسیار مهم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس کمیسیون آموزش مجلس: در هم تنیدگی صنعت و دانشگاه بسیار مهم است کرمان- ایرنا- رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد مکانیزمی برای در هم تنیدگی صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.


به گزارش ایرنا، ˈمحمدمهدی زاهدیˈ روز چهارشنبه در همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان افزود: راه اندازی شبکه شرکت های کار آفرین و راه اندازی بانک ایده های نوین و کاربردی را پیشنهاد می دهیم که می تواند به ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه کمک کند.
وی تاکید کرد: اقتصاد، فرهنگ، علم و دانش با هم هستند و اقتصاد متکی به دانش یک فناوری درون زا و برون گرا و پویا را محقق می سازد.
زاهدی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی تعاریف بسیاری دارد که مقاوم سازی اقتصاد ملی در مقابل تغییرات، مخاطرات و تهدیدهای داخلی و خارجی بر سر راه پیشرفت است.
نماینده مردم کرمان وراور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد تدافعی و ریاضتی نیست بلکه پویا و خلاقلانه مبتنی بر راهبر تبدیل تهدید به فرصت است.
وی افزود: با بررسی چالش های اقتصاد کشور و آثار نامطلوب وابستگی به نفت مشخص می شود که وضعیت ما چه وضعیت ناپایداری است.
زاهدی، تصریح کرد: 60 درصد واردات و 70 درصد صادرات ما تنها محدود به چند کشور است که این مسئله اقتصاد ما را تهدید می کند.
وی با اشاره به اینکه تحریم فروش نفت فرصت تاریخی برای اجرای برنامه نفت برای توسعه است، ادامه داد: تکیه بر مردم و عزم ملی مهم است و مقاوم سازی بودجه دولت، تراز پرداخت ها، رفاه مردم و رشد اقتصادی کارهایی است که باید انجام داد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در اقتصاد دانش بنیان سرمایه گذاری در دانش مورد توجه قرار گرفته است و موفق ترین کشورهای دنیا اقتصاد آنها کمترین فاصله را با ویژگی اقتصاد دانش بنیان دارد.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانش بنیان است و به این معنا نیست که منحصر به دانشمندان باشد بلکه در اقتصاد تجربه صنعت گر و کشاورز از یک سو و سرمایه سرمایه داران از سوی دیگر نقش دارد.
زاهدی، گفت: حمایت ویژه از شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری مد نظر و ظرفیت های کشور فوق العاده است و به ظرفیت های مادی و معنوی کشور اشاره شده است.
رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر همه اینها را بکار ببریم ظرفیت بسیار تصاعدی و نمایی وجود دارد و باید برای توسعه این مراکز و شرکت ها تلاش کرد.
وی افزود: لحاظ کردن معافیت های مالیاتی و جوایز صادراتی، اجبار کردن کارآموزی و اجبار دانشگاه ها به تاسیس پژوهشگاه ها از موارد ضروری محسوب می شود.
زاهدی بیان کرد: باید برای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن کنیم و با رانت خواران نیز مقابله و مبارزه کنیم.ک/2
7443/2624
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




27/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن