تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830621734




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض استفاده نادرست از صندلی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عوارض استفاده نادرست از صندلی خبرگزاری پانا : استفاده نامناسب از صندلی می‌تواند عوارضی از جمله کمردرد، پادرد، ناراحتی‌های عضلانی و اختلال در سلامت جسمی را به دنبال داشته باشد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين ساعت 13:21



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر : متخصص جراحی استخوان و مفاصل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر  با اشاره به نحوه استفاده صحیح کاربران از صندلی، عوارض نشستن نادرست بر روی صندلی را تشریح کرد.
دکتر محمدرضا دهقان فرد گفت: صندلی یکی از لوازمی است که باید در طراحی و ساخت آن حتماً استانداردها و نکات ایمنی و حفاظتی رعایت شود.
وی افزود: یک صندلی اداری مناسب باید به گونه‌ای باشد که چهار ناحیه ستون فقرات (گردن، پشت کمر و دنبالچه) را پوشش دهد.
متخصص ارتوپدی اضافه کرد: متأسفانه اغلب صندلی‌های اداری به واسطه‌ی محرک بودن تکیه‌گاه و نشیمن‌گاه به شخص اجازه نمی‌دهد که به راحتی بالاتنه خود را در وضعیتی که تماس دارد حرکت دهد برای حل این مشکل فرد از پشتی صندلی فاصله می‌گیرد که در نتیجه حمایت پشتی صندلی را از دست می‌دهد.
دکتر دهقان فرد بیان داشت: یک صندلی مناسب می‌بایست امکان حرکت مناسب مفاصل لگن، ران، زانو و مچ پا را فراهم کند چون که تغییر وضعیت بدن در حالت نشسته توسط این مفاصل صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه تنظیم پشتی صندلی و چگونگی قرار گرفتن مهره‌ها روی آن از مهمترین عوامل است، تصریح کرد: پشتی صندلی بهتر است از انواع فنری باشد، قسمت‌ میانی صندلی نباید گردش خون در پاها به خصوص در زانوها را دچار لخته کند و حفظ یا تغییر وضعیت بر روی صندلی به آسانی صورت گیرد.
متخصص ارتوپدی اظهار داشت: صندلی مناسب باید تکیه گاهی برای ستون فقرات داشته باشد، سطح آن باید اصطکاک لازم را برای جلوگیری از لغزش و سرخوردگی داشته باشد و نشیمن‌گاه آن تا اندازه زیاد با فرم نشیمن‌گاه آدمی هماهنگ شده باشد.
وی اضافه کرد: ارتفاع صندلی باید قابل تنظیم باشد، ارتفاع مناسب برای صندلی آن است که موقع نشستن کف پاها به خوبی روی زمین قرار گیرند، پشتی صندلی باید از ناحیه کمر بخوبی محافظت کند و بهتر است یک پشتی برای سر داشته باشد تا از دردهای گردن نیز جلوگیری نماید.
متخصص جراحی استخوان و مفاصل تأکید کرد: صندلی خانم‌ها بهتر است که سبک‌تر باشد، پشتی داشته باشد ، چرخ دار باشد، روی آن عرق نکند و نشیمن‌گاه متناسب با استخوان بندی لگن خانم‌ها طراحی شده باشد.
دکتر محمد رضا دهقان فرد افزود: مفاصل بدن به ویژه مفاصل لگن، گردن، زانوو آرنج در صورت نشستن طولانی مدت روی صندلی خصوصاًً صندلی نامناسب یا بد نشستن روی صندلی مناسب آسیب می‌بینند.
وی با نظر به اینکه اگر هنگام نشستن بر روی صندلی، بدن زیاد به جلو خم شود مشکلاتی همچون احساس درد در ناحیه گردن و کمر ایجاد می‌شود، گفت: نشستن بر روی لبه صندلی می‌تواند تا حد زیادی فشار بر دیسک کمر را افزایش دهد.
متخصص جراحی استخوان و مفاصل بیان داشت: اگر فرد به مدت طولانی به صورت ثابت بر روی صندلی بنشیند ممکن است با مشکلاتی مانند خستگی زودرس، درد و ضعف عضلات گردن، از بین رفتن تناسب اندام، کاهش گردش خون، کاهش راندمان قلب و ریه و مشکلات گوارشی مواجه شود.
وی تصریح کرد: توصیه می‌شود افراد بر روی صندلی صاف بنشینند و پاهای خود را در وضعیتی قرار دهند که به صورت کامل روی زمین قرار داشته باشد.
دکتر دهقان فرد اضافه کرد: ارتفاع صندلی باید به صورتی باشد که زاویه بین ران و ساق در مفاصل زانو 90 درجه باشد و در صورتی که صندلی غیر قابل تنظیم است و پا به راحتی بر روی زمین قرار نمی‌گیرد از زیر پایی باید استفاده شود.
این متخصص با تأکید به اینکه از میزی که ارتفاع آن برای شما کوتاه است استفاده نکنید، تصریح کرد: نگه داشتن گردن در حالت خمیده فشاری معادل سه برابر وزن سر روی مهره‌های ستون فقرات منتقل می‌کند که می‌تواند باعث صدمه به ستون فقرات گردن شود.
وی اظهار داشت: به مدت طولانی پشت میز کار در یک حالت قرار نگیرید و برای لحظاتی بلند شوید و قدم بزنید و حرکات نرمشی شانه‌ها، گردن و اندام‌ها را انجام دهید، تغییر دادن وضعیت بدنی از اهمیت زیادی برخوردار است.
متخصص ارتوپدی خاطرنشان کرد: بعد از انجام کار یکنواخت و طولانی زمان استراحتی داشته باشید و سر را در جهت مخالف کار، کشش و حرکت دهید و از نگه داشتن تلفن با گردن و شانه خودداری نموده و در هنگام تایپ، مانیتور و کاغذ نوشته‌ها را روبروی خود قرار دهید.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن